Bir de Yazlığıma Bakın

Bayıldım ya... Tatillerinizi evinizde ağız tadıyla geçirirsiniz inşallah....

saglik mutluluk ve huzurla oturun yazliginizda,havuz sadece size mi ait bende onu merak ettim, napayim merak isde.

saglik mutluluk ve huzurla oturun yazliginizda,havuz sadece size mi ait bende onu merak ettim, napayim merak isde.

Havuz siteye ait.Sadece bize değil.Ama bizim evin hemen önünde.Şanslıyız çünkü sitede 5 blok var.Yani 10 ev oluyo.6 tanesini ıngilizler almış.Onlar da yaz başı gelmişler. Az kalıyorlar.Biz ordayken bir karı koca vardı sadece yan blokta.Havuza tatilin son 15 gününe kadar onlardan ve bizden başka kimse girmedi.Son günlerde karşı eve, ev sahibinin akrabası bir aile geldi.Üç çocuklu.O zaman biraz hareketlendi.Yoksa çok sakindi.

Çok güzelmiş yazlığınız...
Güle güle oturun,
Konum olarakta sakin ve huzur verici bir yer gibi görünüyor...

wooowww cok güzell
bodrum kuşu olarak bayıldım dogrusu
ayrıca yeri de cok güzel bence

bende türkbükü gölköy kısımlarını cok seviyorum
varsın merkeze uzak olsun dimi

wooowww cok güzell
bodrum kuşu olarak bayıldım dogrusu
ayrıca yeri de cok güzel bence

bende türkbükü gölköy kısımlarını cok seviyorum
varsın merkeze uzak olsun dimi

Evet canım ben de Bodrum aşığıyım.Her nefesimde Bodrum u solumak istiyorum özz yazları.hemen hemen her gece Gündoğan'dan çıkıp Yalıkavak,Gümüşlük,TurgutreiS,Ortaca Bodrum ,Türkbükü güzergahından yarımada turu yaptıık nerdeyse.Her yerin ayrı özz var.

çok iyi yapmışsınız iyi günlerde tatil yapın , kışın stresini atın......
var mı yaz gibisi ah ahhh.....

bence yazlığınızı monoton şehir evi havasından kurtarcak aksesuarlar seçin şöyle tiril tiril şeyler olsun mavi beyaz ağırlıklı, tam bodrum gibi :))

bence yazlığınızı monoton şehir evi havasından kurtarcak aksesuarlar seçin şöyle tiril tiril şeyler olsun mavi beyaz ağırlıklı, tam bodrum gibi :))

Evet çok haklısın ve çok hoş olacağına eminim.Dediğim gibi evi alınca eşim ben daha gidemeden hemen aynı hafta oradan bir yerden bu mobilyaları almış.Zaman kaybetmeyelim diye. Biz bir an önce gidip kalmak için can atıyorduk.Zaman içinde modern bir tarzda dekore edeceğim.Mavi beyaz konsept olarak çok hoş.Bir de hasır ve ahşap aksesuarlar eklemeyi düşünüyorum.

Ablaaaa Tek Kelimeyle BAYILDIMMMM

Beni Evlatlık Alırmısın :jeyyar::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…