Bir de Yazlığıma Bakın

Ne kadar ferah ve iç açıcı..
Ohhh tahayyul etmesi bile enfes..
Bodrumda koca,tatlı,keyifli bir yaz..
En güzel terapi..
Huzurlu ve hayırlı dakikalar geçirmenizi dilerim yuvanızda..
:)

yazlığınızda eviniz gibi çok güzelmiş şöminenin üstünde kitaplarınızı gördüm yine ne güzel ya oğlunuz maşallah çok yakışıklı dayısı onuda oyuncu yapsa ya

yazlığınız güzelmiş güle güle oturun. Bende türkbükünde oturuyorum. keşke bizimde yazlık olsa kışın gitsek burdan :)

Canım bizimki Bodrum Gündoğan'da .Türkbükü ve Yalıkavak arasında biliyorsan eğer.Evimiz denize yürüyerek 10 dakika falan sürüyor.Gündoğan'ın beyaz bayraklı güzel bir plajı ve denizi var.Sakin bir yer.Ancak Bodrum merkez,Türkbükü vb yerler gibi gece çok hareketli değil.Gece hayatı için Türkbükü'ne veya Bodrum'un içine gitmen gerek.Biz sakin oluşu,temizliği açıısından çoluk çocuk rahat edieceğimizi düşündük buryı laırken.Ve çok memnunuz.Fiyatı biz 140.000 tl aldık.Genelde 120 den başlıyo,170 e kadar evler var.Tabii daha hareketli yerlerde fiyatlar yükseliyo.
cnm allah güle güle oturmak nasip etsin...

Ne kadar güzelllllllllllllll,ah Allah bizlerede nasip eder mi acaba?Daha normal bir evimiz bile yok ki yazlığımız olsun.Herhalde yaş 70 e gelince olur o zamanda kıymeti olmaz.

Mutlulukla otur arkadaşım.

yazlığınızda eviniz gibi çok güzelmiş şöminenin üstünde kitaplarınızı gördüm yine ne güzel ya oğlunuz maşallah çok yakışıklı dayısı onuda oyuncu yapsa ya

Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için.Oğlum maşallah bu yıl daha da bir değişti.Yavaş yavaş ergenliğe doğru yöneliyor.Daha dün kucağımda sallıyordum.Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Tiyatroyu seviyor ama bakalım gelecekte ne olacak? Ben de çok istiyorum oyuncu olmasını.Çünkü sosyal bir çocuk sıkılgan değil,yapabilir.Kendi isterse tabi.

Ne kadar güzelllllllllllllll,ah Allah bizlerede nasip eder mi acaba?Daha normal bir evimiz bile yok ki yazlığımız olsun.Herhalde yaş 70 e gelince olur o zamanda kıymeti olmaz.

Mutlulukla otur arkadaşım.
Canım çok sağol,İnşallah Allah herkese öncelikle bir ev nasip etsin.Zamanla oluyo gidiyo.Herşeyden öenmlisi sağlık ve huzur.

yazlığınız güzelmiş güle güle oturun. Bende türkbükünde oturuyorum. keşke bizimde yazlık olsa kışın gitsek burdan :)

Teşekkür ederim canım.Türkbükü yazla kış arasında çok farklıdır eminim.Biaz yazın geceleri gittiğimizde bir tarafı Etiler bir tarafı Levent mi ne diyolardı.Köprüden öte tarafa geçince zaten bütün istanbul sosyetesini gördük diyebilirim.Ama bana çok çekici gelmiyo.Beach klublarda mum ışıklarında gömülmüş bir sürü insan.Ayrı bir dünya..

Back
X