Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Ben makyajım kusursuz olsun diye makyaj sanatçısıyla evlendim sen ne diyosun Zaten şüphesiz istesen evlenirdin. Bak yemin ederim şimdi ayrılsam (40 yaşındayım) istediğim kişiyle yine evlenebilirim, bizde böyle enteresan bi aura var bence.

Ben çok sevdiğim için değil de anne olmak için evlenmeyi düşünüyorum. Annelik duygusunu tatmak istiyorum. Yoksa neden evleip dertsiz başıma dert alayım

Ben de öyle düşünüyorum. Güzellikle falan alakası yok, şeytan tüyü diyebiliriz. İnsan ayartmada iyiyiz bence burç olarak.

Yalnız yasarkende yapılırki bunlar.
Evlenmeye gerek yok bence bunun icin.
He agız dolusu gülerim,seviyorum tarafı ayrı tabi.
Onların dısındakiler bekar eve cııkılsa da yapılır:)

Yalnız yasarkende yapılırki bunlar.
Evlenmeye gerek yok bence bunun icin.
He agız dolusu gülerim,seviyorum tarafı ayrı tabi.
Onların dısındakiler bekar eve cııkılsa da yapılır:)
Ya evet evlenmeseydim bekar evinde yaşamak isterdim hayalimdi de zaten.
eşimin temas hastalığı var eli hep yüzümde omuzumda saçlarımda başım hep göğsünde falan çok huzur veriyor sevildiğimi hissetmek o yüzden onunla evli olmak bana iyi geliyor. :)

Masallah Allah bozmasın:)

Evlenmek zorunda kalsam yine eşimle evlenirdim, onunla ilgili hiçbir sorunum yok.
Ama müessese olarak evliliğe karşıyım, bence çok gereksiz. Toplum baskılarıyla büyütülmüş bir insanım, karşı koyamadığım için evlendim ama ne gerek var
Dünyaya yeniden gelsem becerebilirsem evlenmezdim. Bence evlenmeden istediği gibi yaşayanlar çok büyük şeyleri başarmış insanlar.
Tabi ben evlenmeden önce de kendi evinde tek başına yaşayan, geliri olan bir kadındım. Yani koca çok da gerekli değildiAma dediğim gibi aile yapısı, toplum baskısı beni mecbur bıraktı. Yoksa bana kalsa ye iç keyfine bak, bir de kaynana dırdırına ne gerek var.

Herkes bilirde keyfini.. yani bence hersey zamaninda.. sorumluluk alman gerektiginde aliyorsun.. bi cocugun olsaydi diyelim, bakiyosun onun sana ihtiyaci var kendi yapamaz ki hic birseyini, mecbur kollari siviyorsun

Cocuklar biraz buyuyunce keyif anlarin oluyor bence, herseyin planli programli olmak zorunda kaliyor tabiiki bekarlik gibi degil asla yemek bekleyenin yok bugun sunu yapmasamda olur diyorsun..o yuzden tadini cikar

Esimle 14 yasimda tanistim,24 yasimda evlendim. Suan 33 yasindayim. 19 yildir birlikteyiz bir kere bile birbirimize hakaret etmedik, saygisizlik etmedik. Birbirimizi incitecek, zor duruma dusurecek bir sey yapmadik. Birbirimizin ailesini cok severiz, ailelerimizde karsilikli birbirlerini sever, saygi duyar. Kisacasi ben yeryuzundeki sansli azinlik icindeyim evlilik konusunda. Eger tekrar dunyaya gelsem yine esim karsima ciksa yine evlenirim. Ama bakiyorum cok seviyesiz evliliklerde var. Oyle bir evlilik icinde omrumu tuketmezdim. Cok sukur dunume, bugunume...

Romantik ve cömert değil ama yine de eşimle evlenirdim. Hatta geç evlenmişim, dünyaya tekrar gelsem daha erken evlenirim eşimle

Evlenmezdim sanırım hatta kimseye aşık da olmaz sevmemek için herşeyi yapardım hiçbir zaman evlilik bana göre diye düşünmedim ama aşık oldum ve gözlerim kör olmuş gibi paldır küldür evlenmiş bulundum ha eşim iyi Bi insan iyi Bir baba ama bana kalırsa ikimizde evlilik insanı degiliz çok güzel anne babayız o tartışılmaz ama bazen oturup düşününce evlilik hala bana göre değil eşime göre de değil o tabi bilsem daha erken evlenirdim diye düşünmeye başladı ama dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla o da evlilik nasıl olmalı pek bilmiyor ev geçindirmekten çocuk sahibi olmaktan ibaret sanıyor gibi.. Evlilik kötü oldugu için değil ama eski yalnız, vurdum duymaz, asi kafasına göre hareket eden hallerimi özledim evlenince ister istemez insana bi durgunluk geliyor bide ben sanırım tek kişiye hayatı boyunca baglı kalacak biri degilim (aldatma olarak algılanmasın) genelde çok net çizgilerim var ve yapılan şeyleri unutmayan biriyim hal böyle olunca karşımdaki kişiye hayatım boyunca ilk gün oldugu gibi aşk dolu kalmam imkansız oluyor ve bazı şeyler çok sogutuyor beni bunda zorlanıyorum. Eger tekrar evlenmeyi seçecek olsam şüphesiz bunun tek sebebi oglum olurdu onun için evlenirim derdim ama onun dışındaki herşey için evlenmem evlilik insanı degilmişim bunun çok iyi farkına vardım

Evlenmezdim sanırım diyeceğimde o zaman kuzumda olmazdı.İnişler çıkışlar illaki oluyor evliliklerde. Bir dönem hep inişe geçti benim evliliğim. Zor zamanlardı ama geçti gitti şükür. Devam etme motivasyonumuz çocuğumuz, sevgimizin bitmeyişi gibi sebeplerdi.
Herkesin sınırları başka. Kimisi aldatılsa bile devam ediyor, kimisi bana hakaret etti diye boşanıyor. Asla affetmem dediğim şeyleri yaşamadım çok şükür ama yaşasam nasıl davranırım gerçekten bilmiyorum. Hayat sınanmadığım konularda büyük konuşmamayı itinayla öğretti.

Tabi çocuğum olsa yapamazdım bunları. Zaten bildiğim için yapmadım ya. Bakın yine benim gibiler kendini biliyor ve çocuk yapmıyor. Bir de bilmeyip pırt pırt doğuranlar var, onlar sıkıntı işte.
Hala hazır değilim ben, yapsam çocuğa haksızlık olur yani. Mükemmel bir anneyi hak eder her çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…