• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Net evlenmezdim. Kendi başıma Dünya yı gezerdim. Takdir görmediğim işler için kendimi paralamaz, harcamazdım . Ama evladım için değer derim.

He karşımdaki kadir , kıymet bilen, sevgisini saygısını her koşulda gösteren, kafa dengi, her zaman bana uyum sağlayan , destek olan biri olsa onunla Dünya yı gezerdim :)

Benim bir arkadasim var eskiden beri tanirim kendisini ve oldukca argo konuşabilen, kufur eden bir kizdi hatta. Yani kufur eden dediysem agzindan kufur dusmeyen devamli argo konuşan bir insan da degil ama arada muhabbet ortaminda argo kullanirdi gayet.

Neyse bu kiz evlendi daha yeni evliydi. Hep birlikte oturuyoruz bir yerden konusu cikti ve adam dedi ki "eşim kufur bilmez sadece salak diyebiliyor" 😂😂😂😂 2626262 yildir tanidigim kiz bilmedigi kufur yok halbuki, adam karisinin kufur bilmedigini saniyor resmen agzimi açmadim elbet. 😐

Bana eşlere karşi bu kadar samimiyetsizlik çok garip geliyor. Ayrica şok olmuştum.
Benim boyle cekincelerim yok, eşim arkadasimdan daha yakindir. Bu kadar kendimi saklayamam.
Ben eşimin yanında ettiğim küfür kadar kimseyle etmiyorum :D
ama arkadaşlarım öyle değil eşli bir araya geldiğimizde bambaşkalar ama ben yine de ufaktan da olsa uygun kelimelerde argo konuşurum herkesin yanında :D
Ama yine de eski sevgili muhabbetleri olsun yediğimiz p*kları konuşurken olsun eski dostla eğlenmek hiç birşeyin yerini tutmuyor :D

Bir daha dünyaya gelseniz yine evlenir miydiniz?
Keşke evlenmeseydim diyenler var mı?

Evlenmek zorundaymışım gibi bir algı var çevremde. Yaş da ilerleyince bu muhabbet kaçınılmaz oluyor haliyle. Mesela önceki ilişkimde gayet güzel anlaşıyorduk fakat bir yalanından ötürü ayrıldım. Anında soğuyorum. Bir şeye kırılınca mesela yüzünü göresim bile gelmezdi, inanılmaz gıcık olurdum. Evli olsaydık hiç düşünemiyorum aynı evin içinde 🙈 Belki gerçek sevgi olmadığından böyle düşünüyorumdur bilemiyorum. Ama evlilikte tabi ki pat diye ayrılamıyorsunuz. Ayrılıyorum ben demek elbette çok daha zor. Peki bu durumlarda nasıl devam edebiliyorsunuz, en azından soğumadan? (yalanlar,ses yükselmeleri, hatalar vs)

Gerçekten merak ettiğim konular bunlar. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. 😚💐
Eşimle yine de evlenirdim yaaa 😍🤭 evlilik zor ama yine de güzel tabi eşiniz bir hanzo değilse...

Umutlanmak istiyorum ama 29 oldu yaş da bu saatten sonra gelişebilir miyim ki?
Ama bakın başka alanlarda iyiyimdir. Mikkemmel epilasyon yaparım, dip boya yaparım, kozmetik konusunda aştım. :KK70:
İyi de öğretmenim yani övünmek gibi olmasın.
Ama "kadın kadın" değilim. o_O
Hiçbir erkek evlenirken bunları düşünmüyor 🙄

Bizden oluyor mu yav? Hani becerikli bir kadın oluyor muyuz finalde?
Benim gibi sorumsuz, tembel, mızıkçı birinden de olur mu? :KK53:
Eğlenceliyimdir, bir boğa burcu olarak keyif nasıl yapılır kitabını yazarım. Ama iş sahiplenip sarıp sarmalamaya gelince o yok işte. Erkekler de niyeyse anaç tipleri seviyorlar galiba, ya da çoğu.
Bir boğa olduğunu anlamıştım :) Aynı şeyler bende de var.. 29 yaşıma kadar nerde akşam orda sabah öyle yaşadım, keyfimi kimseye bozdurmadım. 29 da evlendim kısa sürdü 1 yıl olmadan boşandım, yine aynı rahatlıkla devam ;) 34 de tekrar evlendim.. eşimle aynı kafadayız, o yüzden aynı devam ettik hayatımıza, taaa ki ne zaman 39 oldum çocuk doğurdum, hayatım bir maratona dönüştü.. ayak uydurmam biraz zor oldu, bunalımdan bunalıma koştum 1,5 yıldır nerdeyse, ama bir boğa kadını olarak buna da ayak uydurup, adapte oldum, biraz da bebek bana adapte oldu orta yolu bulduk.. Bikaç yıla eski düzenimi oturtabileceğimi düşünüyorum dişimi sıkıyorum.. O yüzden yine olsa yine evlenirim, yine çocuk yaparım, hatta biraz daha erken yaparım ;)

Günaydın.
Tabii ki evlenirdim.
Kocam canım benim.
Biraz daha erken olmasını tercih ederdim.
Sizi sadece burdaki yorumlarinizdan biliyorum ama boyle cok naif tatli sempatik bi insan oldugunuzu dusunuyorum belki konuyla alakasi yok ama soylemek istedim 😊 esinizle de mutlulugunuz daim olsun 😊

Ben eşimin yanında ettiğim küfür kadar kimseyle etmiyorum :D
ama arkadaşlarım öyle değil eşli bir araya geldiğimizde bambaşkalar ama ben yine de ufaktan da olsa uygun kelimelerde argo konuşurum herkesin yanında :D
Ama yine de eski sevgili muhabbetleri olsun yediğimiz p*kları konuşurken olsun eski dostla eğlenmek hiç birşeyin yerini tutmuyor :D

Bilmem ben eski arkadaslarla koptum bayadir yani sosyal medyadan takipteyiz arada konusuyoruz buluşuyoruz ama farkli sehirdeyim onlardan uzun yillardir. Eskisinin muhabbetleri geciyor bazen, geyik yapip eglenmesine egleniriz ama artik eskisi kadar herseyi birbirimize anlatan kizlar degiliz ki normali bu bence, lise donemimdeki kafada arkadasliklar kurmak istemiyorum zaten belli bir mesafem var.
Dolayisiyla ben yerlerini kimse tutmaz diye dusunmuyorum. 😁

Benim bir arkadasim var eskiden beri tanirim kendisini ve oldukca argo konuşabilen, kufur eden bir kizdi hatta. Yani kufur eden dediysem agzindan kufur dusmeyen devamli argo konuşan bir insan da degil ama arada muhabbet ortaminda argo kullanirdi gayet.

Neyse bu kiz evlendi daha yeni evliydi. Hep birlikte oturuyoruz bir yerden konusu cikti ve adam dedi ki "eşim kufur bilmez sadece salak diyebiliyor" 😂😂😂😂 2626262 yildir tanidigim kiz bilmedigi kufur yok halbuki, adam karisinin kufur bilmedigini saniyor resmen agzimi açmadim elbet. 😐

Bana eşlere karşi bu kadar samimiyetsizlik çok garip geliyor. Ayrica şok olmuştum.
Benim boyle cekincelerim yok, eşim arkadasimdan daha yakindir. Bu kadar kendimi saklayamam.
Hatta şu konuda geldi aklıma
Bir arkadaşım artık ne kadar eşinin yanında küfür etmediyse
'ki normalde uçuşur havalarda'
bir gün toplu otururken biraz argo bir kelime söyledi
eşi döndü bana dedi ki 'bu kız bu kelimeleri senden öğreniyor' :D:D
Bende ona 30 yaşında kadın hala birine özenerek bir şeyler öğreniyorsa vah haline demiştim :D
Bir miktar zoruma gitmişti benden bilinmesi :D

Evlenirdim. 7,5 senedir evliyim. Evliliği de çok seviyorum. İnsanın hayatını biriyle paylaşması, eve geldiğinde o günü iyi kötü anlatabilmek, bir omzun hep yanında olmasını seviyorum. Beni herkesten iyi tanıyan biriyle dertleşmeyi de seviyorum, ortak alışkanlıklarımızın olmasını da.
Hatta çocuğumuz büyüyüp kendi düzenini kurduğunda tekrar başbaşa kalmayı da hayal ediyoruz.
Ayy bak o anlatmak cok önemli:)
Bizim evimiz kalabalıktı,gündem öyle değişirdi ki bir şeyi normal anlatamazdınız,bogaziniza dizilirdi,sadece konu başlıkları istiklal marsi kapanis😂
Evlendim de doya doya konustum dedim ooh beee :D
Su oldu şöyle düşündüm vs.esim de iyi bir dinleyicidir,neyse ben risk almayayım,yine eşimi alırdim ama başka şartlarda:)
Su anki aklimla daha sağlam basardim ama,kurallar koyar ve astirmazdim kimseye..

Hatta şu konuda geldi aklıma
Bir arkadaşım artık ne kadar eşinin yanında küfür etmediyse
'ki normalde uçuşur havalarda'
bir gün toplu otururken biraz argo bir kelime söyledi
eşi döndü bana dedi ki 'bu kız bu kelimeleri senden öğreniyor' :KK70::KK70:
Bende ona 30 yaşında kadın hala birine özenerek bir şeyler öğreniyorsa vah haline demiştim :KK70:
Bir miktar zoruma gitmişti benden bilinmesi :KK70:
Deseydiniz ki ohoooo onda daha ne cevherler var :D

Bir boğa olduğunu anlamıştım :) Aynı şeyler bende de var.. 29 yaşıma kadar nerde akşam orda sabah öyle yaşadım, keyfimi kimseye bozdurmadım. 29 da evlendim kısa sürdü 1 yıl olmadan boşandım, yine aynı rahatlıkla devam :KK66: 34 de tekrar evlendim.. eşimle aynı kafadayız, o yüzden aynı devam ettik hayatımıza, taaa ki ne zaman 39 oldum çocuk doğurdum, hayatım bir maratona dönüştü.. ayak uydurmam biraz zor oldu, bunalımdan bunalıma koştum 1,5 yıldır nerdeyse, ama bir boğa kadını olarak buna da ayak uydurup, adapte oldum, biraz da bebek bana adapte oldu orta yolu bulduk.. Bikaç yıla eski düzenimi oturtabileceğimi düşünüyorum dişimi sıkıyorum.. O yüzden yine olsa yine evlenirim, yine çocuk yaparım, hatta biraz daha erken yaparım :KK66:
İşin aslı evlensem evlenirdim. Benim salak ekslerden biri elbet tamam derdi. Ama işte sürdüremezdim sayın boğa hatunu. :KK53: Bizler konfor ve rahat düşkünüyüzdür. İş olduğunu bilsek dünyaya gelmezdik, o denli.
Mesela şimdi bile kafamda dip boyam, elimde çayım ve browniem keyif yapıyorum. Süslenip püslenip dışarı atacağım kendimi. :KK53: Ama evi toplayacak mıyım? Tabi ki hayır! Ama makyajım kusursuz olmalı. Orası kesin. :KK51:

Evlenirdim. Eş faktörü de çok etkiliyor tabi. Evlendikten sonra daha özgür oldum. Eşim çok genç bir kafaya sahip evlenmeden önce bu kadar aktif bir hayatım yoktu. Ailem dışarda vakit geçirmeye kapalı insanlardı hayatım ev iş olarak geçerdi e bir de işin içine kısıtlamalar, aile baskısı girince insan özgür hissetmiyor kendini annem babamın yanında ayaklarımı uzatmama bile kızıyordu kapri bile giyemezdim annem giydirtmezdi babamda ayıplardı. Ama eşim arkadaşlarına götürür arkadaşlarımın eşleriyle tanışır, farklı yerlere götürür gezeriz ağız dolusu güleriz bazen de ayrı vakitler geçiririz istediğimi giyerim istediğimi alırım. Bir de insanın kendi evinde don südyenle gezmesi kadar ne rahat olabilir ki :KK70:

Bir daha dünyaya gelseniz yine evlenir miydiniz?
Keşke evlenmeseydim diyenler var mı?

Evlenmek zorundaymışım gibi bir algı var çevremde. Yaş da ilerleyince bu muhabbet kaçınılmaz oluyor haliyle. Mesela önceki ilişkimde gayet güzel anlaşıyorduk fakat bir yalanından ötürü ayrıldım. Anında soğuyorum. Bir şeye kırılınca mesela yüzünü göresim bile gelmezdi, inanılmaz gıcık olurdum. Evli olsaydık hiç düşünemiyorum aynı evin içinde 🙈 Belki gerçek sevgi olmadığından böyle düşünüyorumdur bilemiyorum. Ama evlilikte tabi ki pat diye ayrılamıyorsunuz. Ayrılıyorum ben demek elbette çok daha zor. Peki bu durumlarda nasıl devam edebiliyorsunuz, en azından soğumadan? (yalanlar,ses yükselmeleri, hatalar vs)

Gerçekten merak ettiğim konular bunlar. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. 😚💐
Merhaba; 38 yaşındayım ve eşimle 5 ay önce evlendim. Bu soruya şöyle cevap vermek isterim; öyle bir şansım olsa eşimle ve daha erken evlenmek isterdim. Ama tabi böyle birinin karşıma cikmasi ve hayatıma girmesine izin vermem yaşımın getirdigi olgunluk sayesinde de olabilir sanırım :) derler ya şu an ki aklım olsa şöyle yapardım ama şu yasadiklarimi yaşamasam da bugünkü aklım olmazdı... Sanırım tam olarak konu bu :) er ya da geç doğru kişi karsiniza çıktığında elbette olsun. Size göre bir takım özellikleri değişebilir ama; size saygı duyması, anlayışlı olması, gönül almayı bilmesi ve adalet duygusunun gelismis olması genel geçer kurallar bence evlilikte. Böyle birini bulursanız kaçırmayın derim :KK66: her şey gönlünüzce olsun

Back