• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Umutlanmak istiyorum ama 29 oldu yaş da bu saatten sonra gelişebilir miyim ki?
Ama bakın başka alanlarda iyiyimdir. Mikkemmel epilasyon yaparım, dip boya yaparım, kozmetik konusunda aştım. :KK70:
İyi de öğretmenim yani övünmek gibi olmasın.
Ama "kadın kadın" değilim. o_O
Rozitaaa :D yirim .
Sakın evlenme yiğidim. Ne dibin kalır ne ucun :D

100 kez gelsem 100 kez eşimle evlenirdim. 2 farklı insansınız iki farklı aile yetiştiriyor sizleri elbetteki anlaşamadığımız, gerildiğimiz durumlar oluyor. Ancak gerçekten bir sevgi varsa bence evlilik dünyanın en güzel şeyi. Söylendiğin, canını sıkan her şeyde yanında. Aynı şeye mutlu olup aynı şeyle eğleniyorsun. Ama bu evlendiğin kişi ve evliliğin seni mutlu etmesi ile tamamen alakalı. Ev işi bir yandan çalışan bir insansan onun yorgunluğu çok başka, bütün bunları güzelleştiren hayatındaki insan ve kurduğun yuva. Bir kez daha gelsem yine evlenir miydim bilmiyorum, 100 kez gelsem 100 kez eşimle evlenirdim ama.

Evlenirdim

Kurumun kendisiyle bir sorunum yok

Evlilik güzel bir şey bence kafa dengi ve doğru insanı bulunca

Ama yaş geçince birisine tahammül etme gücünü kendisinde bulamıyor insan
Evli bile olsa kendine ait alanlar yaratmak istiyor.
Bu bende de var.

Gece 6237 defa uyanıp bebk uyutmaya çalışmak. Her an bebeği düşünüp kendi dişini bile fircalayamamak. Artık gerçekten tükenmek. En önemlisi de uyumamak beni deli ediyor. Tek hayalim bu çocugun kendi başına uyuması
Daha çok küçük belli ki
biraz sıkın dişinizi büyüyecek illa ki ve sizde rahatlayacaksınız

Gece 6237 defa uyanıp bebk uyutmaya çalışmak. Her an bebeği düşünüp kendi dişini bile fircalayamamak. Artık gerçekten tükenmek. En önemlisi de uyumamak beni deli ediyor. Tek hayalim bu çocugun kendi başına uyuması
Duyduğuma göre 25 yaşlarında rahatlıyormuşsun

Bir daha dünyaya gelseniz yine evlenir miydiniz?
Keşke evlenmeseydim diyenler var mı?

Evlenmek zorundaymışım gibi bir algı var çevremde. Yaş da ilerleyince bu muhabbet kaçınılmaz oluyor haliyle. Mesela önceki ilişkimde gayet güzel anlaşıyorduk fakat bir yalanından ötürü ayrıldım. Anında soğuyorum. Bir şeye kırılınca mesela yüzünü göresim bile gelmezdi, inanılmaz gıcık olurdum. Evli olsaydık hiç düşünemiyorum aynı evin içinde 🙈 Belki gerçek sevgi olmadığından böyle düşünüyorumdur bilemiyorum. Ama evlilikte tabi ki pat diye ayrılamıyorsunuz. Ayrılıyorum ben demek elbette çok daha zor. Peki bu durumlarda nasıl devam edebiliyorsunuz, en azından soğumadan? (yalanlar,ses yükselmeleri, hatalar vs)

Gerçekten merak ettiğim konular bunlar. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. 😚💐
evlenmezdim. yaşadığım yer küçük bende 28 yaşında evlendim ama malesef ki ciddi sıkıntılarda yaşadım evliliğim de yalan da gördüm ses yükselmeleri de yaşadım ama işte evli olduğunuzdan bekarken yaşanılan ilişkiler gibi olmuyor ama eğer farklı bir şehirde yaşasaydım hayatımı yaşardım hayatımı yaşamaktan kastım da şu onla bunla gezmek değil hayatı doyasıya yaşamak kadınlar tek başına da mutlu olabilir bunu anlatmak lazım .velhasıl çok mutlu da değilim çok mutsuz da bir ayarda gidiyorum ama nereye kadar bilinmez boşanmaktan da korkmuyorum en azından ekonomik özgürlüğüm var tek diyeceğim size seçiminizi güzel yapın ince eleyip sık dokuyun test edin hep evleneceğiniz adamı evliliği güzel insanlarda var yok değil ama dikkat edin sevgiler ;)

Evlenirdim ama bir sure beraber yasadiktan sonra. Uyumu gorup evlenmek isterdim. Evlendikten sonra hersey surpriz oluyor. Tum hayatini gecirecegin insani sadece bulusmalardan tanidigin kadariyla secmekle, yasayip deneyimleyip secmek arasinda buyuk bi fark vardir diye dusunuyorum

Evlenirdim, yine aynı adamla evlenmek isterdim.
Çünkü seviyorum seviliyorum, birlikte uzun yıllar yaşayalım istiyorum.
Evlilikte huzur varsa çok güzel ama yoksa büyük dert.
Yalan yakalamadım, sesler de yükselmez pek ama elbette ufak sürtüşmeler, birbirimizde beğenmediğimiz huylar mevcut. Sevgiden tolere ediyorsun onları da.

Ben evli değilim ama 5 yıllık ilişkim var ondan önce konuştuğum olsun, çıktıklarım olsun çok küçük bir şeyde bile soğuyordum. Bu ilişkimde bazen kavgalar da oldu ama sanki ileriye gideceğini biliyor gibiydim. Onun da etkisi var ben kolayca kestirip atarım ama o daha fazla özür dileyen, gönül alan taraf olduğundan bir şekilde yolunda gidiyor. Denge önemli tabi ki her zaman o alttan almıyor. Bir de ilişkide büyük hatalara yer yok. Büyük hata yapılmış ilişkiler sürmemeli.

Bir daha dünyaya gelmek istemiyorum 👍
İlla geleceksin desen
Gelsem erkek olmak isterim 😏
Kadın doğarsam evlenmem dünyayıyı gezmek isterim😎
Bu çoğrafyanın kadınları çok cesur
Ben bunu bilir bunu söylerim 🤷‍♀️
Evliliğin bir kadın için çok zor olduğu bu coğrafyada nasıl bukadar evlilik delisi🥴 olunabiliyor bu yaşıma geldim hala anlamışta değilim🤔
Boşver arkadaş eğer layığını bulursan evlen aksi risktir risk 😔
kız Barna şaşırtıyorsun beni yorumunu beğendim. İyi İyi seni böyle görmek güzel :D :D

28 yaşındayım evlenmedim ama evlenirim. Beni üzen ilişkiler yaşadım evlenmedim mesela ama ilişki yaşamaya da küsmedim. Evlenseydim de sonuç değişmezdi. Yine olsa yine evlenirdim. Yani yalnız yaşamayı sevmiyorum. Dünyanın en güzel ülkesine gitseniz en güzel otelinde kalsanız yanınızda gülebileceğiniz biri yoksa malesef anlamsız.

Back