o ne demek canım 1 teneke kirece tohum at hemde bunu dr mu sölemiş nasıl yani anlayamadım
yaani abla demişki sen hamile falan olamazsın demiş doktorr o doktor tam bi manyak olmalı.insanın psikolojisini alt üst eder be .. ne doktorlar varr yaa.biriside bana bişey demiştii adii heriff.o ne demek canım 1 teneke kirece tohum at hemde bunu dr mu sölemiş nasıl yani anlayamadım
canım ne yazmak istediğini anlamadık gerçekten
evin arkadaşımızın sıkıntısı var bizimle paylaşıyor
insanların kafasını karıştırma derken ?
canım diğer sayfalarda kendisine ait yazılar var BESBELLİ YALAN SÖYLÜYORRR. kayıtsız kalamadım en sonunda patladımsengözlerimebaksanab EVİN
teşekkür ederim canım sağol adet olmadım hala bakalım bekliyorum ilaç kullanmayı düşünüyorum bende sizler için aynı şeyleri diliyorum
canım diğer sayfalarda kendisine ait yazılar var BESBELLİ YALAN SÖYLÜYORRR. kayıtsız kalamadım en sonunda patladımsengözlerimebaksanab EVİN
yani kireçte bir tohumun yetişmesi imkansız sizinde bebek sahibi olmanız imkansız demiş dr gerçekten ama şimdi 1 kızı 1 oğlu var canım yaaa rabbimin hikmetinden sual olmuyor işte darısı başımıza inşallah bu arada bel açıklığı diye birşey duydunmu hiç çömlek vurdurmak falan
nerden biliyosun yalan söylediğimi vee birisi sana benim hakkımda fikrini sordumu. ve bak kızım senin patlaman gereken yer burası değill git nerde patlıyosan patla ama burda patlama çünkü biz burda bebek istiyoruzz ve sorunlarımızı paylaşıyoruzz madem benim yalan söylediğimi düşünüyosunn anlat bakalım neden hee.. hem senin bu yaptığına dağdan gelip bağdakini kovmak derlerrr...canım diğer sayfalarda kendisine ait yazılar var BESBELLİ YALAN SÖYLÜYORRR. kayıtsız kalamadım en sonunda patladımsengözlerimebaksanab EVİN
ne gibi yazılar ne konuda yalan söylüyor olabilir ki
bel soğukluğu duydum canım oda internetten araştırdım enfeksiyonmuş halk dilinde bel soğukluğu deniyormuş ama çömlek vurdurmayı duymadım hiç
nerden biliyosun yalan söylediğimi vee birisi sana benim hakkımda fikrini sordumu. ve bak kızım senin patlaman gereken yer burası değill git nerde patlıyosan patla ama burda patlama çünkü biz burda bebek istiyoruzz ve sorunlarımızı paylaşıyoruzz madem benim yalan söylediğimi düşünüyosunn anlat bakalım neden hee.. hem senin bu yaptığına dağdan gelip bağdakini kovmak derlerrr...
hee kuzunazz abla ve ayşe eğer sizde öyle yalan söylediğimi falan düşünüyosanızz açtıım konulara yazdığım bütün mesajlara bakabilirsinizz. ben asla yalan söylemedim sizee karşıı asla çünkü başkalarıyla paylaşamadığımız herşeyi burda paylaşıyoruzz.
hee kuzunazz abla ve ayşe eğer sizde öyle yalan söylediğimi falan düşünüyosanızz açtıım konulara yazdığım bütün mesajlara bakabilirsinizz. ben asla yalan söylemedim sizee karşıı asla çünkü başkalarıyla paylaşamadığımız herşeyi burda paylaşıyoruzz.
canım kadınlarda bel açıklığı oluyormuş çömlek veya bardak vurmak gerekiyomuş ben yaptırdım ayakta çok durduğumda belim çok ağrıyodu geçti ama siz yapın demiyorum sakın yapmayın annemin arkadaşı yaptı benim sadece biliyomusunuz diye merak ettimde doğruluk payı varmı diye
kesinlikle yanlış anlama var,kuzucumun dediği gibi sölesen bile ne konuda söleyebilirsinki?
yani biz seni şahsen tanımıyoruz burda sadece bi muhabbetimiz arkadaşlığımız var niye öle bişey yapasınki bu çok saçmalmaz:
ceyanepet kardeşim iyice emin olup kanıt getirmeden evinin hakkına girme bu çok günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?