:gitme:mafoldumbenkızlar yaaa ben deryaya a çok sevindim ama ben çok kötüyümm yaaaa.. sanki neyse yaa offf..
ne oldu evincim neyin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:gitme:mafoldumbenkızlar yaaa ben deryaya a çok sevindim ama ben çok kötüyümm yaaaa.. sanki neyse yaa offf..
of abla 6 aydır adet olmuyorum bu 1ne oldu evincim neyin var
bilmiyorum kötüyüm işte yaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben senağlamane oldu tatlişkom ya
of abla 6 aydır adet olmuyorum bu 1
farlutal kullandım ama10 gün geçti hala adet olmadım bu 2
3. de adet olmadığım için hamile kalma şansım koskoca bir 0
bilmiyorum salı günü gidicem artık ne yapıyım yaa of nalet olsun bu iğneyi icat edeneemafoldumbencanım sne şimdiye kadar düzenli adet olabiliyordun değilmi bu d. kontrol iğnesiyle düzenin bozuldu neden dr gitmiyorsun kuşum ya adet olamak çok kötü hemde 6 ay allah korusun ilaç ters teper yani o iğne farlutalla adet olmamak menepoza girdiğini filan gösterir nerdeyse insanın tabi senin durumun farklı bir dr a git bu çok önemli geç kalma
:gitme:mafoldumbenkızlar yaaa ben deryaya a çok sevindim ama ben çok kötüyümm yaaaa.. Sanki neyse yaa offf..
ne oldu tatlişkom ya
canım 2. dediğim 10 gün önce farlutal kullandım. ama hala adet olmadım onu diyorumcnm sen 6 aydır adet olmuyosun bi doktora git hayatımm ilaçla fln olmazki
ben 1 ay olmasam doktora koşturuyorum,belki önemli bişiydir böle üzülmekle olmazki
bu 2. dediğin ne anlamadım ?
ben ne istediğimi gayet iyi biliyorumm ne istediğimi bilmesem burda olmazdım öyle değilmi. insanların kafasını karıştırnayada gelince hiç öyle bi niyetim olmadıı. olmazda bizz burda derdimizi paylaşıyoruz sen ne diyosunsen ne istediğini bilmiyorsun lütfen insanların kafasını karıştırma tam kendinden emin olllll
kimsenin kafasını karıştırmak gibi bi niytim yok ve ne istediğimi gayet iyi biliyorum benim durumumu bilmeden konuyaa karışman tuhaff doğrususen ne istediğini bilmiyorsun lütfen insanların kafasını karıştırma tam kendinden emin olllll
sen ne istediğini bilmiyorsun lütfen insanların kafasını karıştırma tam kendinden emin olllll
eşimin halasının kızına dr bi teneke kirece tohum at yeşerirse sizinde bebeğiniz olur demiş şimdi iki çocuğu var rabbim çok büyük bi tanıdığımında sağ tıkalıydı sol yumurtalığı büyütüp aşılama yaptırcaktı ama dr a bi gitti tıkalı olan taraftan hamile kalmış kendiliğinden rabbimin izniyle yani canını sıkma bitanem bir gün bizlerede nasip olucak inşallah biraz daha sabır yalnızca birazcık dahaopuyorumnanaktan
KUZUNAZCIM eşşinle olan mutlu yaşama çok sevindim ALLAH muhabbetinizi artırsın inşallah hamilesindir ikinci bir bomba haber olur