- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 36
valla bende istiyom yaaa ALLAH IM ne olur rabbim bizlerede nasip et en kısa zamanda
inşallah canım benım bizde birgün:Saruboceq::Saruboceq:HAMİLEYİMM diyecegiz Allah izin veririse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende istiyom yaaa ALLAH IM ne olur rabbim bizlerede nasip et en kısa zamanda
inşallah canım benım bizde elbet :Saruboceq::Saruboceq:HAMİLEYİMM diyebilecegiz
ay varya ağlıyorum şimdi sevinçten hissediyodum bu günlerde biri hamiş haberi vericek dedim çok sevindim darısı bizlerin başına konuşursan deryayla kendine çok dikkat etsin çok sevindim yaaa:lepi::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hemde ikiz dualarım kabul oldu deryanın sorunu neydi ne yapmıştı canım yaaa
dualarım hepinize kızlar bu dünyada annelik hasreti çeken hiç kimsenin kucağını rabbim boş bırakmasın herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah PEYGAMBER EFENDİMİZ için yarattı bu dünyayı bizleri ONU şefaatçimiz eylesin sevgisinin yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah kuzucum bu arada hamiş listesi yapıcakmısın yoksa ilk sayfadaki listeye mi yazıcaksın deryayı canım
kıslar hadi halaya ya ayşecim hadi sen güzel halay çekerim diyordun başa geç bakalım ohhhhhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allahım sen bizede nasip et böyle bizim içinde halaylar çekilsin topiğimizdederyacım pek giremiyordu işlerinde yoğun olduğu için am alistemizde vardı inşallah uğurlu gelir
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ooohh ohhh yandan yandan :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
valal deryacımca bu uğurda çok yıprandı kıslar sizden onun için dua isteyecektim sabahleyin lekesi gelmişti ya dün çok korkuyordu sizden dua isteyecektim ama kısmet olmadı şimdi bebeğinin ömür boyu onunla kalması için dua edermisiniz ne olur
ya kıslar dualrımız kürlerimiz hepsi tamamda durumlarda müsaitse bir an önce tedavimize bakalım ne olur anne olmak çok güzel bir an önce kavuşalım meleklerimize inşallah