valla canım kadının yazığı oo 5 izlerden 3 ü üldürülecek 2 si kalacakmışş aksi takdirde hepsini kaybetme gibii bi olasılıkda var diyoevindarece canım eminmisin bunların tüp bebek olmadıgından .yani beşizden bahsediyor.ben tedavisiz beşizi daha yeni duyuyorum. aklıma ne geldi ama allahın zoruna gidermi acaba offff allahım bu beşizi bir kuluna verecegine birer birer diger kullarınada versen 4 kişininde yüzü gülerdi ....ama işte allahın işne karışmış gibi oluyoruz..rabbim ne verirse hayırlısını verir .bu bayan hamile ama eninde sonunda o 4 bebegi öldürecekler bu bayan sevinemiyordur bence en son bir bebek kalacak ama yaşayacagı bile malum degil malesef.
alpy canım günü geçipte adet olmayan bir sen bir de ben varız benim bugün tam 34. günü siklusumun bakalım ne olacak 1 hafta ya kadar gelmesi lazım yada ilaç mı alsakki farlutal
evindarece canım eminmisin bunların tüp bebek olmadıgından .yani beşizden bahsediyor.ben tedavisiz beşizi daha yeni duyuyorum. aklıma ne geldi ama allahın zoruna gidermi acaba offff allahım bu beşizi bir kuluna verecegine birer birer diger kullarınada versen 4 kişininde yüzü gülerdi ....ama işte allahın işne karışmış gibi oluyoruz..rabbim ne verirse hayırlısını verir .bu bayan hamile ama eninde sonunda o 4 bebegi öldürecekler bu bayan sevinemiyordur bence en son bir bebek kalacak ama yaşayacagı bile malum degil malesef.
farlutalda olabilir ama bi doktora görünsene
neşecim öncelikle inşallah hamilesindir diyorum ama sen kahramanmaraşta oturuyorsun canım burası istanbul istanbul maalesef böyle tedaviyede bayramdan sonra başlarım belk dediğin gibi ama bu ayki adetimin hemen arkasından rahim filmimi çektireceğim en azından elimde olsun aşılamada gerekiyor çünki
alpy canım günü geçipte adet olmayan bir sen bir de ben varız benim bugün tam 34. günü siklusumun bakalım ne olacak 1 hafta ya kadar gelmesi lazım yada ilaç mı alsakki farlutal
canım ben iki kere hamilelik yaşadım ama hiç gögüslerimde şişlik hissetmedim benimkilerde gögüs uçlarımın yuvarlak kısmı koyulaşırdı.günüde şaşmazmış.daha önünde 10 -11 gün var .bu kadar erken kendini kaptırmakızlar benimde adetime var ama bendede kasıklarımda batma oluyo böğürtlen tansiyonumu düşürdü galiba halsizim çok kasım 8 de olmam lazım göğüs hassasiyetimde var yoksa hamile miyim temizlikte yaptım ağır kaldırdım allahım ne olur benim adaettime yakın göğüslerim şişer ama daha çok var niye erkenden şitiki bunlar adetlerim çok düzenli hiç günü şaşmaz
ÖNCELİKLE HERKEZİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUMMMturkbayragiturkbayragikuzunazcım ben rahim filmini maraşta degil adıyamanda çektirmiştim tabi istanbulun yanında minnacık kalın .adetten sonra çekilen bir filin oldugu için çektir canım
ÖNCELİKLE HERKEZİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUMMMturkbayragiturkbayragi
KUZUNAZCIMMM RAHİM FİLMİNİ DEVLET HASTESİNDE ÇEKTİREBİLİRSİNalkisalkisalkis ben çektirdim ücretsiz ve kolay bir kaç dakika sürüyoryanlız rahmin içine sürdüğü jel akıntıya sebeb veriyor YANINDA PturkbayragiED GÖTÜRRRR CANIMMM
yaaaww canımm sıkılıyo beniimm üşüyorumm ayaklarımm donduu beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?