ayy kızlarr acayip kötüyümm grip oldum burnumunn direği bi sızlıyo bi sızlıyoki sormayın valla.halsiizmm başım ağrıyoo..
a.s herkese kolay gelsin nasılsınız kızlar kuzunazcım üzülmedin demi hahırlısı olsuncanım allahım tez zamanda kovuştursun bizi bebeğimize rabbim vereceği vakti bilir sen hiç üzülme vardır bizim yaşadıklarımızdada bir hayır
ayy kızlarr acayip kötüyümm grip oldum burnumunn direği bi sızlıyo bi sızlıyoki sormayın valla.halsiizmm başım ağrıyoo..
slm kıslarrrrr,
anca bitirdim okumayı,dün izinliydim bayaa ilerlemiş sayfalar.
hala adet olmadım beklemedeyim,dün yine test yaptım yine kan kırmızı tek bir çizgi(
olmamanın vermiş olduğu stres ve gerilim var.bir olamayan ben kaldım galibaa.dua edin de bir an önce olayım kızlarrr
3 senelik bi uğraştan sonra artık bende hamileyim.:CüvCüv:
Pcos sorunum vardı üstesinden geldik çok şükür.Ne aşılama ne de tüp bebeğe lüzum kalmadı ve bu beni çok sevindiriyor.Ayrıca hem bu hastalıktan olup hem de normal bir şekilde beşizlerim olduğu için doktorumuzun hayatındaki ilk sıraya yerleştik.(Dördüncüydük ama beşincimizde gelince ilk sıraya oturmayı başardık.)
Şimdi tek sorunumuz bebeklerimizin üçünün ilaçla öldürülecek olması.Ya hepsinden vazgeçicez risk alıcaz ya da üçünden vazgeçicez.Seçim yapma lüksümüz yok gibi birşey.Şu an bebeklerimizin dördünün kalbi atıyor beşinci henüz minik.Ve ben onlara nasıl kıyacağımı bilemiyorum.Belki bir teselli bulurum.senağlama Benim durumumda olan var mı ya da yakınında böyle bir durumla karşılaşan? :çok üzgünüm:Çevremde doktorumdan başka fikir alabileceğim hiç kimse yok.Oysa dertleşicek birilerine ihtiyacım var.:1hug: Bebeklerim bayramdan hemen sonra gideceklerKimin gideceğine iki hafta içinde karar verilecek.Anne olmak ne zor
başka bi topicten alıntıdır
neşecim öncelikle inşallah hamilesindir diyorum ama sen kahramanmaraşta oturuyorsun canım burası istanbul istanbul maalesef böyle tedaviyede bayramdan sonra başlarım belk dediğin gibi ama bu ayki adetimin hemen arkasından rahim filmimi çektireceğim en azından elimde olsun aşılamada gerekiyor çünki
slm kıslarrrrr,
anca bitirdim okumayı,dün izinliydim bayaa ilerlemiş sayfalar.
hala adet olmadım beklemedeyim,dün yine test yaptım yine kan kırmızı tek bir çizgi(
olmamanın vermiş olduğu stres ve gerilim var.bir olamayan ben kaldım galibaa.dua edin de bir an önce olayım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?