arkadaşlar kimse yok ben bir ziyarete gidiyorum. kuzunazcım sorularıma cecap ver canım yarın okurum müsait olursam 11-12 arası açarım.önceki sayfalardada soru sormuştum cevap yok.eşinle aran nasıl oldu diye...
canım merhaba dün siteye giremedim hiç biliyorsunuz sitede sorun var sorularına cevap vereyim canım bu zamana kadar 3 kere klomenle tedavi gördüm ama fos çıktı eşim abisinin yanında çalışıyor ve ssk sı yok bende çalışmıyordum evimizde kira filan derken tedavi olamadım tabi eee durum böyle olunca çokta önemsemedim bu arada evet pko luyum ama rahim filmiyle pko nun hiç bir alakası yok yani ne demek istediğini anlayamadım bu yüzden pko da teşhis yumurtalıkların ultrasonografik görüntüsü hormon tahlilleri ve onları destekleyen belirtilerle konulur yani adet düzensizliği tüylenme vs. gibi rahim filmini şu an benden istiyorlar çünki aşılama yapılacak bunun yapılabilmesi için de gerek li çünki olduda hadi pko var üstüne üstük tüplerimde tıkalıysa ki allah korusun o zaman aşılama olmaz olsada boşa kürek çekmiş oluruz allahtan hayırlısı rabbime sığındım yapıcak bişi yok