Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Aktar da satılıyormuş demek istedim düzgün yazamamışım ve hamilelerde kanamaya neden oluyormuş

Yok Can'ım o değil başka bir bitki bu ceviz gibi keçi boynuzu renginde değişik birşey adet olunca başlarım herhalde yapmaya ama inan şu günlerim çok yoğun ve stresli

İnşlaallah bırakır canım ya inan artık hayal geliyor bana yeniden hamile kalıp doğum yapmak ne kadar zor bir şeyi başarmışız aslında aklım almıyor şimdi ne güzel günlermiş de kıymet bilmemişiz ah Bebek kokusu çok özledim seni bez değiştirmeyi emzirmeyi...

Bu arada o bitkinin ismi Meryem ana otu değil kızlar bu başka birşey orada hamile kalmak için satılıyormuş hem kadın hem erkek temeliymiş bu karışımdan bala karıştırılıyor ama bir ismi yok getiren kişi de bilmiyor ismini araştırdım netten orada da yazmıyor ismi ama şifa görenler varmış hep vesile bunlar rabbim yazdıysa herşekilde olur aslında

Artık bize de birşeyler vesile olsa çok güzel olacak ama ya beklemek çok üzüyor, yoruyor. Nasip işte canım, inşallah bizde en yakın zamanda seviniriz.

Bende aynı durumdayım, eşim diyorki olunca başlarsın uykusuzum, ağlıyor vs. diye söylenirsin diyor. Yok dedim. Bu kadar bekledikten sonra söylenmem tabii yardım edeceksin sen zaten dayanamazsın ki dedim :) Hoş gece duymuyor nasıl uyuyorsa artık :)

Sagolasiniz kizlar
Kusura bakmayın alıntı yapamadim
four dahlia vay canına dorduz mu maşallah :))gebeligimiz rahat gecer inşallah erken dogum falan olmaz
Darisi isteyenlerin başına inşallah
Hurremcim bat ne zaman?
Ah be güzelim Bat belli değil ki, kürtajın 40. günü bugün 10 gün önce yumurtlama oldu sanırım en fazla 5 gün sonra regl olurum. Geçen gün seni andım. Rabbim evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yine kendimi dinleyip bir sürü belirti arıyorum geçmiş mesajlara baktım neler yaşamışım diye ve aslında bir çok şey şuan son hamilelikte seninle paylaştığımız şeylerle aynı ama nasip işte, merakla bekliyorum neler olacağını bir yanım umutlanıyor, bir yanım saçmalama yok bir şey diyor. İşte son günler en fazla 1 hafta daha beklerim olmazsam giderim. Birde yapışıklık falan çıkmaz inşallah...

Canım ya getirme aklına çıkmaz inşaallah bişey... Benim de bat haftaya cuma tam bir hafta var şimdiye kadar okadar belirti vardı ki vücudumda kesin bu ay oldu derdim hep kasıklarım ağrırdı ama bu sefer hiç bir belirti yok ilk defa kasık Ağrısı yaşamıyorum sadece bir tek adet belirtisi var oda sivilcelerim çıkmaya başladı aklıma ne geliyor biliyormusun bu ay çok antibiyotik kullandım ya sanırım bende iltihap vardı ve böylece geçti iltihap ve kasık ağrısı da olmadı... Bakalım artık neler olacak bu ay hiç belirti aramıyorum artık çünkü çok yanıldım şimdiye kadar kendime güvenmiyorum artık...

Benim vücut çok sapıttı canım ya 28-32 arası 4 gün bel ağrısından öldüm heh dedim çok bekletmeden regl gelecek, ama yok o günlerde yumurtlama oldu, demek ki 28 gün döngü olduğu için vücut direk regl belirtileri gösteriyor. Bunu bir yerde okumuştum. Gebelikte regl belirtileri bir kaç ay bu nedenle devam ediyormuş bazılarında, sonrasında bel ağrımda geçti, şuan geçen seferkine benzer ara sıra kasık batması ve yine hafif sarı /beyaz akıntı var, ara sıra belim yine başlıyor, yine geçiyor. Son hamilelikte de vardı tüm bunlar öyle olunca ümitleniyorsun işte. Gerçi 45 güne kadar normalmiş olabilirmiş regl gecikmesi, 45 günden sonra bakılması gerekirmiş. kötüyü düşünmek istemiyorum ama elde değil biliyorsun işte İnşallah kötü bir şeyler çıkmaz da Sende bu ay iltihap tamamen temizlendiyse bebiş daha iyi tutunabilir, hiç arama belirti zaten boşver belki bu ay sürpriz olur. beklemedin, uğraşmadın, üstelik rahim filmi de çekildi. İnşallah hiç ummadığın anda geliverir bebişin canım... Belki sınavımız artık bitmiştir, bizimde zamanımız gelmiştir belki...

Sagolasiniz kizlar
Kusura bakmayın alıntı yapamadim
four dahlia vay canına dorduz mu maşallah :))gebeligimiz rahat gecer inşallah erken dogum falan olmaz
Darisi isteyenlerin başına inşallah
Hurremcim bat ne zaman?
teşekkür ederim cnm Allah razı olsun seninkiler de sağlıklı sıhhatli vaktinde doğarlar inşallah..doktor hedef 28 hafta sonra 32 dedi bi komplikasyon gelişmezse gittiği yere kadar ama suyun yetmemesi herhangi bi aksilik olursa mecbur erken olacak

İnşaallah Canım öyle bir sürpriz oluverir öncelikle bütün bekleyiş içinde olanların ve sonrada benim için inşaallah olur canım... Çok bekledik hatta bu gün bir arkadaşımla karşılaştım benden iki yıl sonra evlendi ilk çocuklarımız arkadaştı ikinciyide birlikte karar verdik düşünmeye hatta ben ondan bir kaç ay sonra hamile kaldım çok sevinmiştik ikinciler de aynı yaşta olacak diye ve şimdi o kucağında ben tek çocuk doğum yapalı görüşmüyorduk oğlum etkilenir diye iyiki görüşmemişiz oğlum sürekli bebeğe baktı durdu hep onu izledi hayran hayran... Çok kötü oldum bu duruna inan... Rabbim evladımızla imtihan etmesin ama çok zormuş be çok zor.... Az kaldı bakalım haftaya cuma belli olur sonrada başlarım yeni ay yeni umutlar

Canım ya rabbim kolaylık versin sana ve BirTutamMutluluk20 arkadaşımıza... İnan çok zor ama çok güzel bişey tek hamilelikle birsürü çocuk sahibi olacaksın oh ne güzel biz şimdi sürekli acaba evlatlarımız kardeşsiz mi kalacaklar diye endişe içindeyiz ve çaresizis elimizden birşey gelmiyor...

:) canim ordan bakınca öyle ama inan çok zor kan değerlerim sürekli düşüyor vitaminler pekmez falan fayda etmiyor hayati risk başlıyor benim için enfeksiyon hem kanda hem idrarda var antibiyotikler de ise yaramıyor ayaklarım şimdiden davul gibi oldu. ..o kadar zor ki dr bebekleri geçtim sana bir şey olacak dedi.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin her zaman her şeyin hayırlısı olsun. .bende bebek isterken heo hayırlısı ise dedim ama vardır rabbimin bildiği diyorum bu da benim sınavım sizin sınavınız da bu inşallah hepimiz sag salim bebeklerimize kavusuruz dualarınıza beni de katın olur mu. ..

Canım inan farkındayım zorlukların o yüzden diyorum hep kolaylık versin rabbim düşün ben tek hamileyken ne halletdeydin sen dikkat et kendine tabi ki önce senin sağlığın önemli

Canım inan farkındayım zorlukların o yüzden diyorum hep kolaylık versin rabbim düşün ben tek hamileyken ne halletdeydin sen dikkat et kendine tabi ki önce senin sağlığın önemli
sağolasın cnm elimden geleni yapıyorum ama işe yaramıyor Allah yardım etsin

sağolasın cnm elimden geleni yapıyorum ama işe yaramıyor Allah yardım etsin
Doktorunne diyor canım yapabilecekleri bişey var mı gerekirse yatarak geçireceksin hamileliğini ama çalıştığını söylemiştin Nasıl olacak inan çak zor bir durum zaten sonrasında senin çalışman çok zor...

Selam kizlarrre bende bu sayfaya yazardummm...arkadaslarla sohnet ederdik..genelimizin ikincincocugu oldu..bende oglusumu bekliyorummm ücüz dorduzler var masallah kizim 2 yasinda aralarinda pek yas farkli olsun istemedik zaten dogana kadar 3 yas olacak..allah hayirlisiyla isteyen herkewe nasip etsin

Canım pko var mıydı sende ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…