- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Canım aynı durum bende de var ben düşünmemeye çalışsam da oğlum sürekli aklıma sokuyor. Geçen gün kuzenlerim falan vardı kahvaltıda olmayan kızıma isim bulmaya çalıştıkNslsnz kzlar bu ay nedense bi ümitliym böyle hiççç deneme yapmadm daha reglimin bitmesini bekliyorum ama birkaç aydr adetim biraz düzensiz yani gün olarak değilde normalde üç günden sonra azalırdı adetim birkaç aydır birinci günden sonra azalıyo hayrmı şermi bilmiyorum ama eskiler adet düzeninde bi değisşiklik olunca rahim kendini gebeliğe hazırlıyo derler inşallah benimki de bu sebeptendir çünkü artk ben kafamdan atmaya çalışşam bile oğlum sürekli aklıma geri getiriyo bu gebelik olayını zaten nasıl bu kadar derin düşünebiliyo bunu da anlamış değilim anladgm tek şey var o da oğlumun kendini çok yalnız hissediyor olması ve cok üzülüyor oluşu
İnşallah canım, böyle kendiliğinden yumurtlamayalı aylar belki yıl oldu ilk geçirdiğim kimyasaldan sonra hiç böyle hissetmemiştim belki de rabbim yüzümüze gülmüştür. Senin ne kadar kaldı test yapmaya 11-12 günden itibaren yapabilirsin çünkü çatlatma iğnesi olmadın varsa çıkacaktır. İnşallah çıkar canım çift çizgi :)Hadi bakalm Rabbim ol Der olur cok üzüldün Rabbim Ecrinin gönderecektir mutlaka
Üçüz mKizlar merhaba nasılsınız?
Kusura bakmayin hamilelik mahvetti beni giremiyodum kk ya
Hala cikariyorum bir türlü gecmedi
2 aylik ayrilik sonrasi evime dönüyorum bu gun inşallah
Koydeydim kv e bakiyodu sagolsun
Veeee sıkı durun bebisler üçüzmüş :)))
Ilk duydugumda korkudan sevinemedim acikcasi
Riskleri yuzunden o kadar üzüldüm ki anlatamam
Bi daha evlat acisi yasamaktan cok korkuyorum
Ucuzlere daha yeni yeni alıştım :)
Darisi hurreme ve isteyen herkese inşallah
Iki gun once serklaj oldum
Bu sefer baskentte uzman bi doktor buldum
Biraz pahaliya patlicak ama sonucta evlatlarimdan onemli degil
Bi daha o aciyi yasayamam
Doktor baska sehirde oldugu icin 5-6 aylik olunca Bakude kiralik ev bulup doktora yakin bi yerde kalicam
Inşallah kuzularimi bu sefer sag salim kucagima alirim
Erken dogumdan cok korkuyorum kızlar
üçüz mü maşallah cnmKizlar merhaba nasılsınız?
Doktor baska sehirde oldugu icin 5-6 aylik olunca Bakude kiralik ev bulup doktora yakin bi yerde kalicam
Bata 5 gun var idrar testi mı yap diyorsun ? Çıkmazsa diye korkuyorumİnşallah canım, böyle kendiliğinden yumurtlamayalı aylar belki yıl oldu ilk geçirdiğim kimyasaldan sonra hiç böyle hissetmemiştim belki de rabbim yüzümüze gülmüştür. Senin ne kadar kaldı test yapmaya 11-12 günden itibaren yapabilirsin çünkü çatlatma iğnesi olmadın varsa çıkacaktır. İnşallah çıkar canım çift çizgi :)
Ucuz muuu masallah ya hadi bakalım ins saglicakla gelirler masallah yavrularaKizlar merhaba nasılsınız?
hayırlı olsun canım benimki de 4 dene ben ne yapayım ahaha:))) hayırlısı olsun diyelim canım korkular geçmiyor geçmeyecekte rabbim korusun yawrularıKizlar merhaba nasılsınız?
Canım, yumurtlama sonrası 11-12. gün silikte olsa başlıyor çizgi ama erken tabii öğrenmek için reglinin geçmesini de bekleyebilirsin. 12 gün olduysa çıkıyor zaten döllenme olduktan sonra 7. gün yerleşmeye başlıyormuş. 7. günden sonra hormon salgılanıyor sonrasında da 4-5 gün sonra idrar da belli oluyor. Olmadığı zaman zaten geç döllenme olabilir.Bata 5 gun var idrar testi mı yap diyorsun ? Çıkmazsa diye korkuyorum
Canım, bende diyordum ki bıraktı gitti biziKizlar merhaba nasılsınız?
En güzeli bat beklemek bakalım yanliz soyle bir durum var benim bat 7 Ekim fkt 16. Günümde yumurtladım ben yani bat 10 Ekim mı oluyorCanım, yumurtlama sonrası 11-12. gün silikte olsa başlıyor çizgi ama erken tabii öğrenmek için reglinin geçmesini de bekleyebilirsin. 12 gün olduysa çıkıyor zaten döllenme olduktan sonra 7. gün yerleşmeye başlıyormuş. 7. günden sonra hormon salgılanıyor sonrasında da 4-5 gün sonra idrar da belli oluyor. Olmadığı zaman zaten geç döllenme olabilir.
Bilmem normalde kaç günde oluyorsun yani yumurtlama sonrası 10-14 gün arası regl olunuyor diye biliyorumEn güzeli bat beklemek bakalım yanliz soyle bir durum var benim bat 7 Ekim fkt 16. Günümde yumurtladım ben yani bat 10 Ekim mı oluyor
CNm ovulasyondan regl a kadar lüteal fazdır bu kişiden kişiye değişmekle beraber herkeste sabittir ve 1-2 gün oynayabilir ve lüteal faz 10-16 gün Arasında değişir bu süre senin için kaç bilmiyoruz çünkü ilk kez ovulasyon takibi yaptın sanırım daha önce ovulasyondan sonra kaç gün geçtiğini biliyor musunEn güzeli bat beklemek bakalım yanliz soyle bir durum var benim bat 7 Ekim fkt 16. Günümde yumurtladım ben yani bat 10 Ekim mı oluyor
Yok CNm ya tam emin olamıyorum ama yumurtlamadan sonra ki 12.13. Gunde sanırım yani bende o akıntıdan anlıyorum yumurtladigimj fkt bu sefer ovulasyon testinde akıntı cift çizgiden bir gun once geldi sankiCNm ovulasyondan regl a kadar lüteal fazdır bu kişiden kişiye değişmekle beraber herkeste sabittir ve 1-2 gün oynayabilir ve lüteal faz 10-16 gün Arasında değişir bu süre senin için kaç bilmiyoruz çünkü ilk kez ovulasyon takibi yaptın sanırım daha önce ovulasyondan sonra kaç gün geçtiğini biliyor musun
O zamo zaman bu ilk olacak cnm bakalım ne zaman regl gelecek en erken 11. Gün en geç 17. Gün gelirYok CNm ya tam emin olamıyorum ama yumurtlamadan sonra ki 12.13. Gunde sanırım yani bende o akıntıdan anlıyorum yumurtladigimj fkt bu sefer ovulasyon testinde akıntı cift çizgiden bir gun once geldi sanki
Bizim kaderimiz aynı senle herhalde hürrem inan aynı şeyleri yaşıyoruz daha az önce oğlumu uyuturken anne benim evde oyun oynicağım niye kimsem yok dedi içim yangın yeri her gün ama hergün kardeş soruyo oğlum ne yapsam ne anlatsam şaştm kaldm vallahi gözlerim doluyo ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi oğlum her kardeş soruşunda bi kez daha kahroluyorum inan isimler söylüyo şunu koyucam bunu koyucam diye oyuncak alcam bir sürü hayaller var ama ortada ne kardeş varr ne başka bişi stres topu oldum iyice ne yapsam yok çıkmıyo aklımda oğlumun dudak büze büze kardeş sorması bilmiyorum ya bi ümit doluyo icime taaaki oğlum kardeş sorana kadar sonra herşey yine darma dağın cok kötüyüm bu gece yine içim alev alev offf senide üzdüm biliyorum ama hakkını helal et....Canım aynı durum bende de var ben düşünmemeye çalışsam da oğlum sürekli aklıma sokuyor. Geçen gün kuzenlerim falan vardı kahvaltıda olmayan kızıma isim bulmaya çalıştıkÖyle kaptırmışız ki kendimizi 7-8 kişiydik masa da herkes bir isim söylüyor, yok bir tanesi anlamına bakıyor falan, o zaman bile oğlumun mutluluğunu gördüm, en sonunda herkesi susturdu ona isim koymak en çok benim hakkım en çok ben istiyorum onun gelmesini dedi Unut unutabilirsen işte... İnşallah yeni dönem için hamilelik olur canım... Allah hepimize nasip etsin inşallah...
Cnm bildiğim kadarı ile ovulasyon testi hamile iken bata doğru koyulaşması Lazım cnm yani bir tane ovulasyon testi ile olmaz iki güne bir yap koruluğa bakEki Görüntüle 1646822 Bata 3 gun kaldı ovulasyon yaptım umit var mı sizce bebisten olabilir mı bu ikinci çizgi ?
Can'ım helal olsun ne demek biz dert ortağıyız burda gerçekten seninle aynı şeyleri yaşıyoruz çocukların yaşları da aynı hayalleri de nasip elbet kader bize de gülecek rüyanı hayra yor ama bu kar bilinç altımızın oyunu inan ki bende neler neler görüyorum rüyamda 1,5 yıla kalmadan gelir inşallah bebişin umutsuzluk yok olacak inşallah vakti saati var. Bizim kuzularımız da yüzü gülecek inşallah Canım hiiiç üzülme oğlunla eşin konuşsun olmazsa biz öyle yaptık biraz daha rahatladı annene sorunca annen üzülüyor onu üzmeyelim elbet olacak kardeşin falan dedi o günden beri bana açmıyor konuyu vaktini bekliyorum gelecek benim kardeşim diyor ne diyeyim Can'ım rabbim bizi de onları da sevindirsin inşallahBizim kaderimiz aynı senle herhalde hürrem inan aynı şeyleri yaşıyoruz daha az önce oğlumu uyuturken anne benim evde oyun oynicağım niye kimsem yok dedi içim yangın yeri her gün ama hergün kardeş soruyo oğlum ne yapsam ne anlatsam şaştm kaldm vallahi gözlerim doluyo ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi oğlum her kardeş soruşunda bi kez daha kahroluyorum inan isimler söylüyo şunu koyucam bunu koyucam diye oyuncak alcam bir sürü hayaller var ama ortada ne kardeş varr ne başka bişi stres topu oldum iyice ne yapsam yok çıkmıyo aklımda oğlumun dudak büze büze kardeş sorması bilmiyorum ya bi ümit doluyo icime taaaki oğlum kardeş sorana kadar sonra herşey yine darma dağın cok kötüyüm bu gece yine içim alev alev offf senide üzdüm biliyorum ama hakkını helal et....