Bazen diyorum ki acaba nasıl bir günah işledim ki evladım bile bundan dolayı mutlu olamıyor
Hayatta çok istediği kardeşi ona verememin çaresizliğini, üzüntüsünü içimin acısını artık durduramıyorum. Başka bir şey düşünemiyorum, odaklanamıyorum. Acaba diyorum takıntı, hastalık haline mi geldi. Belirti takip etmekten, düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım en sonunda artık hüsran yaşamak istemiyorum, oğlumun, benim dualarım kabul olsun rabbim sesimizi duysun istiyorum. Milletin kardeşine oğlumun özenerek bakmasını istemiyorum. Hala regl olmadım 44. gün !!! Hamile değilim bunu biliyorum. Bilmediğim neyi bekliyor bir an önce olsa da hem bu ruh halinden hem de yeni ay yeni umutlarım olsa... OFFFFF ağlamak istiyorum. Ağlayamıyorum bile... Millet patır patır doğurdu yaa, bizim ki de can bizde kuluyuz rabbimin hayır isyan etmiyorum çok şükür bir tane yavrumuz var. Rabbim ömür nasip etsin ama yeter artık bitsin cezamız...Hamileliğim bitmemiş olsaydı 16. haftada olacaktık
dün gece rüyamda gördüm onu cinsiyetini öğreniyorduk...Sabahtan beri böyle bunalım modundayım. Biri dokunda ağlayacağım sanki
Önümüzdeki hafta görümcem doğum yapacak, oğlumu ve beni zor günler bekliyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok başka bir şey ama hastaneye nasıl gideceğim bilmiyorum. Ben geçen yıl ilk kimyasalı yaşadıktan 3 ay sonra hamile kaldı. Onun da kimysal oldu. 1 ay sonra yeniden hamile kaldı haftaya doğacak ikinci evladı, onun üzerine ben bir kimyasal bir kürtaj yaşadım. Diğerlerini söylemiyorum bile yaşlarına girdi neredeyse çocuklar... Ya çok kötüyüm bugün ne umut kaldı içimde ne heves. Ne yaptım ben ya ne günah işledim