- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Hadi inşallah gittikçe koyulaşır Can'ım inşallah vardır bebişEki Görüntüle 1646822 Bata 3 gun kaldı ovulasyon yaptım umit var mı sizce bebisten olabilir mı bu ikinci çizgi ?
Insaallah CNm ya :)Hadi inşallah gittikçe koyulaşır Can'ım inşallah vardır bebiş
Sağol cnm ya bende bi deniyim bakalm bide babamız konuşsun bklm işallah cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin buraya Hamileyimmm diye yazacağımız günlerde gelecek elbet Allah var ümitsizlik sıkıntı yok Allaha emanet olCan'ım helal olsun ne demek biz dert ortağıyız burda gerçekten seninle aynı şeyleri yaşıyoruz çocukların yaşları da aynı hayalleri de nasip elbet kader bize de gülecek rüyanı hayra yor ama bu kar bilinç altımızın oyunu inan ki bende neler neler görüyorum rüyamda 1,5 yıla kalmadan gelir inşallah bebişin umutsuzluk yok olacak inşallah vakti saati var. Bizim kuzularımız da yüzü gülecek inşallah Canım hiiiç üzülme oğlunla eşin konuşsun olmazsa biz öyle yaptık biraz daha rahatladı annene sorunca annen üzülüyor onu üzmeyelim elbet olacak kardeşin falan dedi o günden beri bana açmıyor konuyu vaktini bekliyorum gelecek benim kardeşim diyor ne diyeyim Can'ım rabbim bizi de onları da sevindirsin inşallah
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın değerin tam olarak kaç çıktı cnmHayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdimGittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye
Hay canım ya çok geçmiş olsun, ama sen biraz geç yumurtladın, yerleşmemiş olabilir bence bazen oluyor. Kırmızıları görmeden ümit kesilmez, diğer konuda bence iyi bir kalp dr una görün derim Allah korusun detaylı bir baksınlar bence... Bebişte vakitini zamanını bekliyordur.Hayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdimGittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye
Sagolasin CNm söylemedi devlete gittik acil olunca gebe degilsin röntgen çekebiliriz dedi çektirdik bizdeCnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın değerin tam olarak kaç çıktı cnm
evet 16. Gunde yumurtladım neyse hayirlis olsin inan dun gece sadece iyileşmek istedim hersey Bi anda degerini kaybetti evladım var bana bisey olursa o ne yapar onu düşündüm sadece bana ders oldu kafama takımıcam oluşuna birakicam ... Rabbim ne zmn isterse .. ( esimin de testleri yaptırdıktan sonra tabii kendi testlerim gecen ay temiz cikti oda bakılsın bisey yoksa zamanı var demektir )Hay canım ya çok geçmiş olsun, ama sen biraz geç yumurtladın, yerleşmemiş olabilir bence bazen oluyor. Kırmızıları görmeden ümit kesilmez, diğer konuda bence iyi bir kalp dr una görün derim Allah korusun detaylı bir baksınlar bence... Bebişte vakitini zamanını bekliyordur.
Canım ya çok geçmiş olsun... Beterinden saklasın allah.. Bu arada ben öğretmenim okullar açıldı malum ilk haftaların yoğunluğundan giremedim birde biraz ters gitti bişeyler hsg çektirdim geçen hafta birde akşamına tonsilit oldum 20 günlük antibiyotik verdi doktor 5 günlük kadın doğum doktorunun verdiği de var rapor izin alamıyorum gece hiç uyumadan okula gidiyorum çok yorucu oluyor dinlenemiyorum... Bu ay da yumurtlama günlerini kaçırmış olduk böylece adet bekliyorum yani birde etrafta bolca hamile haberiyle şenleniyoruz... Neşemize neşe katıyor bu haberler bende bu gün ilk senin testini gördüm açınca hamilesin sandım meğer ovülasyon testiymişHayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdimGittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye
Sagolasin CNm c ok korkuttu ama gecti cok sukur :) yaaa Dimii ah keske oyle olsaydı bata uc gun kala kanda negatif dedi Dr yani acil de ki Dr ... Yarın bat ama ben gec yumurtladım bu ay belki de bat 9 Ekim bakalım ne zmn gelir kırmızılarCanım ya çok geçmiş olsun... Beterinden saklasın allah.. Bu arada ben öğretmenim okullar açıldı malum ilk haftaların yoğunluğundan giremedim birde biraz ters gitti bişeyler hsg çektirdim geçen hafta birde akşamına tonsilit oldum 20 günlük antibiyotik verdi doktor 5 günlük kadın doğum doktorunun verdiği de var rapor izin alamıyorum gece hiç uyumadan okula gidiyorum çok yorucu oluyor dinlenemiyorum... Bu ay da yumurtlama günlerini kaçırmış olduk böylece adet bekliyorum yani birde etrafta bolca hamile haberiyle şenleniyoruz... Neşemize neşe katıyor bu haberler bende bu gün ilk senin testini gördüm açınca hamilesin sandım meğer ovülasyon testiymiş
Evet ama yok yok iste kafaya takiyorsun ister istemez neden diye soruyor insanÇok geçmiş olsun canm Rabbim seni evladına bağlasın ah bir oluruna bırakabilsek zaten herşey kendiliğinden olacak ta herşeyin başı sağlık sağlığımız yerinde olduğu için yatıp kalkıp şükretmemiz lazım tekrar geçmiş olsun...
Canım ya çok geçmiş olsun, her yer hamile her yer bebek haberiyle dolu gerçekten, şirkette benim kimyasallardan sonra hamile kalıp doğum yapanlar neredeyse izinden döndüler, birde ayyy iyiki yapmışım, iyi ki doğurmuşum, kızım/ oğlum herneyse nasıl kardeşiyle oynuyor. Bebek özlemişiz çok güzel hiç bekleme sende yap hemen diyip duruyorlar. Gıcık bir durum yaniCanım ya çok geçmiş olsun... Beterinden saklasın allah.. Bu arada ben öğretmenim okullar açıldı malum ilk haftaların yoğunluğundan giremedim birde biraz ters gitti bişeyler hsg çektirdim geçen hafta birde akşamına tonsilit oldum 20 günlük antibiyotik verdi doktor 5 günlük kadın doğum doktorunun verdiği de var rapor izin alamıyorum gece hiç uyumadan okula gidiyorum çok yorucu oluyor dinlenemiyorum... Bu ay da yumurtlama günlerini kaçırmış olduk böylece adet bekliyorum yani birde etrafta bolca hamile haberiyle şenleniyoruz... Neşemize neşe katıyor bu haberler bende bu gün ilk senin testini gördüm açınca hamilesin sandım meğer ovülasyon testiymiş
Teşekkür ederim canım tonsilit bademcik iltihabının kronikleşmiş ve ilerlemiş hali bütün vücudunu etkiliyor çok ağır gerçekten iğesiz geçmiyorBu aradaEnfal97 CNm sana da gecmis olsun o nasıl bir hastalık acaba ? Kadın hastaligi mı .. Hayırlısı olsin CNm hakkımızda herseyin bası SAGLIK ... Neyse ki yanımız da yavrularımız var bizi teselli eden elhamdulillah ...
Can'ım benim ya umut etmeyi hiç bırakmıyoruz bendede gitmelisin eğer adetin olmazsa bellide bebişin geliyordur bende çok yıprandım inan stres birde üzerine eklendi ve hastalık da çok zor geçti yeni yeni kendime geliyorum bu ay çok zor benim bu kadar ilaç kullandım birde onu kafaya takarım ama artık mücadele edecek gücüm bile kalmadı bi tanıdığımız hacdan gelen bir bitki verdi iki aydır öylece duruyor inan hiç içimden gelmiyor yapmak çok yoruldum arkadaşın üç yıl oldu ve ellerindeki boşCanım ya çok geçmiş olsun, her yer hamile her yer bebek haberiyle dolu gerçekten, şirkette benim kimyasallardan sonra hamile kalıp doğum yapanlar neredeyse izinden döndüler, birde ayyy iyiki yapmışım, iyi ki doğurmuşum, kızım/ oğlum herneyse nasıl kardeşiyle oynuyor. Bebek özlemişiz çok güzel hiç bekleme sende yap hemen diyip duruyorlar. Gıcık bir durum yaniYap arkadaşım güle güle büyüt ama işte anlayışsızlık hat safada...İllaki soran insanlara söylerdim, yap mutlaka çocuk başka bir şey diye, evli olup konuyu açmayan kişilere hiç söz etmedim bile... Bunlar da bizim sınavımız inşallah geçecek arkadaşım ben hala regl olmadım. 38 gün oldu, geçen hafta yumurtlama oldu, geçen yıl ki kimyasaldan beri ilkkez kendiliğinden oldu, hissettim değerlendirdik tabii ama sanmıyorum gebelik olduğunu en fazla 10 gün içinde olmazsam Dr a gideceğim zaten, Artık hayırlısını nasip etsin rabbim ne diyeyim canım... Allah bizim ve kuzularımızın da yüzüne gülsün inşallah...Amin
O Meryem ana eli otudur cnm.üzerine üç Meryem Suresi okuyup ufak bir Parça üzerinde taşıyacaksın diye biliyorum.ama taşırken hamile olmadığından emin olmalısın hamile kaldığını farkettiğinde de akan suya atmalısınCan'ım benim ya umut etmeyi hiç bırakmıyoruz bendede gitmelisin eğer adetin olmazsa bellide bebişin geliyordur bende çok yıprandım inan stres birde üzerine eklendi ve hastalık da çok zor geçti yeni yeni kendime geliyorum bu ay çok zor benim bu kadar ilaç kullandım birde onu kafaya takarım ama artık mücadele edecek gücüm bile kalmadı bi tanıdığımız hacdan gelen bir bitki verdi iki aydır öylece duruyor inan hiç içimden gelmiyor yapmak çok yoruldum arkadaşın üç yıl oldu ve ellerindeki boş
Aynen arkadaşım benim de 2. yıl dolmak üzereCan'ım benim ya umut etmeyi hiç bırakmıyoruz bendede gitmelisin eğer adetin olmazsa bellide bebişin geliyordur bende çok yıprandım inan stres birde üzerine eklendi ve hastalık da çok zor geçti yeni yeni kendime geliyorum bu ay çok zor benim bu kadar ilaç kullandım birde onu kafaya takarım ama artık mücadele edecek gücüm bile kalmadı bi tanıdığımız hacdan gelen bir bitki verdi iki aydır öylece duruyor inan hiç içimden gelmiyor yapmak çok yoruldum arkadaşın üç yıl oldu ve ellerindeki boş
Neden hamile olmadığından emin olmalı? Bilmediğimden soruyorum. Acaba kolay temin edilebilir mi alsak bizde taşısak belki vesile olur. Nelere nelere ümit bağladık ya Rabbim ol derse geri kalan herşey vesile...O Meryem ana eli otudur cnm.üzerine üç Meryem Suresi okuyup ufak bir Parça üzerinde taşıyacaksın diye biliyorum.ama taşırken hamile olmadığından emin olmalısın hamile kaldığını farkettiğinde de akan suya atmalısın
Cnm benim elime de bir ara geçti o zaman çok araştırmıştım bununla ilgili topik bile var orda da böyle yazıyordu kanamaya neden oluyormuş.artık nasıl etki gösteriyor bilmiyorum belki etrafa yaydığı bir sinerji falan vardır bilmiyorum .hacdan veya umreden gelenlerden sipariş veriliyor ama bazı altarlarda da bulabiliyormuşsun nette bile satılıyormuş.valla zaten onlara bel bağlamıyoruz biz Rabbimizden diliyoruz sadece bunlar vesile olsun tek çabamız faydasını Görenler olmuş o topikte ama ben aylarca taşıdım Rabbim nasip etmedi aslında bu otu doğum yapmaya yakın suyun içine atıyorlar su da Açılıyor kocaman oluyor.o açıldıkça rahmin açıldığına inanılıyor ve doğuma giderken de sanırım o susan içip gidiyormuşsun doğum kolay olsun diyeNeden hamile olmadığından emin olmalı? Bilmediğimden soruyorum. Acaba kolay temin edilebilir mi alsak bizde taşısak belki vesile olur. Nelere nelere ümit bağladık ya Rabbim ol derse geri kalan herşey vesile...