Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Aynen Can'ım çok çok zor insan Nasıl bekliyor basıl istiyor kendi eşi kardeş bekleyen evladı için ben bu aydan ümitli değilim aslında nasip be güzelim ne diyeyim ki Off bugün oğlumla İngilizce yaparken kardeş kısmında keşke gerçek olsa dedi olacak annecim sabır dedim olacak tabi anne o kadar göz yaşı o kadar dua boşuna mı dedi liseye bile gitsem olsun kardeşim istiyorum çok Allah duyar çoçukların duasını dedi Rabbim duysun inşallah nolur duysun artık hem bizim hem kuzularımızın göz yaşı dinsin artık

Canım ya maşallah ne kadar tatlı oğlun kıyamam ben ona bir annenin çaresiz olması kadar zor bişey yokmuş onu anladım ben çok çaresiz hissediyorum kendimi ama oğlunun dediği gibi biliyorum geçecek ve bizimse oğullarımızın kardeşi olacak kucaklarına alacaklar... Bakalım sayılı gün kaldı bu sefer adet olursam eğer diğer ayda daha planlı ve programlı olmayı düşünüyorum ama sonra önemsemiyeceğim çünkü yaz tatiline geliyor... Sonra ocaktan sonra yeniden start veririm rabbim nasip eder inşallah ....

Canım benim çok sağol , gerçekten çaresiz olduğunu hissetmek çok zor. Rabbim de görsün bu çaresizliğimizi inşallah, İnşallah olmazsın da bu ay gelir bebiş canım... Benim BAT belli değil, ne zaman olur bilmem en fazla Cuma ya kadar beklerim olmazsam Cumartesi Dr a giderim. O zamana neredeyse 50 gün olacak, İçimden bir ses o kadar kalmaz bu hafta olursun diyor. Nasip arkadaşım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Hadi ya çok geçmiş gerçekten benim hiç bekletmedi kanamam 20 gün sürdü hemen arkasından adetim geldi ama kimyasalda çok gecikti iki ay adet görmedim benimde bat cuma her adet öncesi olduğu gibiyim hiç çocuk çalışması yapmasam bile o ay adet günüm yaklaştığında acaba hamilemiyim diyorum ama tabi hep hüsran bende aşırı adet belirtileri var stresliyim şişmiş balon gibiyim gaz sıkıntısı var midem kötü sivilceli bir surat kısacası depresyona girmek üzereyim galiba çok mutsuzum çok...

Yoook Mutsuz olmak mutlu ve umut olacağız, oğlumun dediği gibi o kadar göz yaşı o kadar dua var. Rabbim elbet duyacak sesimizi... Bu ay bir sürü badere atlatmışsın, hastalık ilaçlar vs. bu ay olmasa önümüzdeki dönem için şansın daha fazla bence rahim filmi şansı arttırıyormuş gerçekten... Bende de şişmeler başladı, yani çok uzun oldu benim inşallah sonu güzel olur. Diyorum ki 1 hafta daha bekleyeyim eninde sonunda gelecek kırmızılar, Dr adet söktürücü verse yine hormonlarla oynamış olacağım o yüzdende çok istemiyorum aslında nasip güzelim yoksa bile üzülmek yok, ünümüzdeki günler umut dolu...

Aynen öyle Canım yanüzülmek yok zaten benim bugün migren Ağrısı hatta şimdi ağrı kesici alıcam boşuna Ağrıyı çekmek istemiyorum kaç aydır hamileyimdir belki diye çekiyorum sonra bide bakıyorum hüsran... Ben senin yerinde olsa bi gebelik testi yapardım ama sen bilirsin tabi beklesen de olur ama günler geçmez be arkadaşım...eğer hamile değilsen adet söktürücü kullanmazsın bitkisel bişeyler kullan bence adetin bir an önce gelsin

Artık bekleme Zaman'ı Canım bakalım kaderimizde ne var. Bazı forumlarda 2 ay sonra olanlar var. Boşa Ümit etmek istemiyorum kısmet artık test yapmamak için zor tutuyorum kendimi zaten ama dayanacağım kısmette ne varsa o oluyor hep regl geçmeden öğrendik yine gitti kısmet işte varsa da en azından kalbini görene kadar beklemiş olurum zaten hayırlısı olsun Can'ım inşallah bizim zamanımız gelmiştir

Bazen diyorum ki acaba nasıl bir günah işledim ki evladım bile bundan dolayı mutlu olamıyor Hayatta çok istediği kardeşi ona verememin çaresizliğini, üzüntüsünü içimin acısını artık durduramıyorum. Başka bir şey düşünemiyorum, odaklanamıyorum. Acaba diyorum takıntı, hastalık haline mi geldi. Belirti takip etmekten, düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım en sonunda artık hüsran yaşamak istemiyorum, oğlumun, benim dualarım kabul olsun rabbim sesimizi duysun istiyorum. Milletin kardeşine oğlumun özenerek bakmasını istemiyorum. Hala regl olmadım 44. gün !!! Hamile değilim bunu biliyorum. Bilmediğim neyi bekliyor bir an önce olsa da hem bu ruh halinden hem de yeni ay yeni umutlarım olsa... OFFFFF ağlamak istiyorum. Ağlayamıyorum bile... Millet patır patır doğurdu yaa, bizim ki de can bizde kuluyuz rabbimin hayır isyan etmiyorum çok şükür bir tane yavrumuz var. Rabbim ömür nasip etsin ama yeter artık bitsin cezamız...Hamileliğim bitmemiş olsaydı 16. haftada olacaktık dün gece rüyamda gördüm onu cinsiyetini öğreniyorduk...Sabahtan beri böyle bunalım modundayım. Biri dokunda ağlayacağım sanki Önümüzdeki hafta görümcem doğum yapacak, oğlumu ve beni zor günler bekliyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok başka bir şey ama hastaneye nasıl gideceğim bilmiyorum. Ben geçen yıl ilk kimyasalı yaşadıktan 3 ay sonra hamile kaldı. Onun da kimysal oldu. 1 ay sonra yeniden hamile kaldı haftaya doğacak ikinci evladı, onun üzerine ben bir kimyasal bir kürtaj yaşadım. Diğerlerini söylemiyorum bile yaşlarına girdi neredeyse çocuklar... Ya çok kötüyüm bugün ne umut kaldı içimde ne heves. Ne yaptım ben ya ne günah işledim

Canım inan bana yaslnız değilsin bizde Burdayız ve seninle aynı duygularınyaşıyoruz ve bu Bebek işi hayatımızın tam merkezinde durmuş bizi bekliyor inan okadar bunaldım ki hamile arkadaşlarımı görmek istemiyorum her söyledikleri hava atıyor gibi geliyor ve bende tıpkı senin gibi birlikte hamile kaldığımız bir arkadaşımı bebeğiyle gördüm içim çok kötü oldu ve oğlumun o bebeğe bakışı beni mahvetti günlerdir gözümün önünden gitmiyor... Bence bir an önce git ve eğer hamile değilsen bitkisel bişeyler içerek adetini getirmeye bak yoksa böyle daha kötü oluyorsun

Canım yumurtlama zaten 30-33 arasında oldu, 4-5 gün daha bekleyeyim de giderim, zaten yumurtlama sonrası 15. gün regl olunuyor, belki de onu bekliyordur. yumurtlamadan sonraki 13. gün bugün dayanamadım sabah test yaptım kocaman bir negatif zaten biliyordum hamile olmadığımı ama emin olmak istedim. 3-4 güne kadar olurum herhalde, ya sorma yakında kimseyle görüşmek istemeyeceğim bu konu yüzünden offf bilmiyorum ya gerçekten depresyona giriyorum galiba umut falan kalmadı içimde ben ikinci kez anne olamayacağım bunu artık hissediyorum...

Aynı hisler bende var ce sanki artık emin olmaya başladım ben Ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve adet olacağımı çok net anlıyorum zaten Ateş'im düşmeye başladı bu gün hele iyice düştü adet günüm yarın ama bu gün de gelebilir Ateş onu gösteriyor artık gebelik testlerine gerek duymuyorum geçen sene ben bu ay da hamile kalmıştım eşim yurtdışındaydı döndüğü gün öğrendim hamile olduğumu hiç beklemiyorduk ikimizde çok güzel günlerdi ama şimdi ellerim bom boş ve inancım artık hamile kalamayacağım yönünde bakalım.., burdan bile soğudum artık içinden gelmiyor girmek inancım kalmadı hiçbir şeye...

Olmadıkça umut doluyor insan artık gerçekten dayanamıyorum. çok umutsuz ve mutsuz hissediyorum, buraya da öyle bakıyorum işte en azından halden anlayan insanlar var, ya çok üzgünüm gerçekten neden anlayamıyorum. Neyin cezası bu bilemiyorum. Tamam hep hayırlısını istiyoruz rabbimden ama neden bizi bununla sınıyor. Bitmedi mi imtihanımız ya neşem bile kalmadı eskisi gibi beni tanıyanlar sende var bir şeyler var senin bir derdin diyor, yoook diyorum iyiyim ama değilim arkadaşım hiç iyi değilim, çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum, neden olmuyor olan neden tutunmuyor bilmiyorum. Hiç aklımdan çıkmıyor hayatımın merkezine yerleşti bu durum. Oğluma, eşime baktıkça suçluluk duyuyorum. Onların en doğal hakkını elinden alıyorum gibi hissediyorum. Biri benim yüzümden ikinci kez baba olamıyor. Oğlum bu hayatta en çok istediği kardeşinin hayaline bile kavuşamıyor. Neden bilmiyorum, anlayamıyorum. Etmediğim dua kalmadı, tevekkül ediyorum sürekli ama yok yok yok!!! Ne yapacağımı şaşırdım inan ki ya sürekli dua ediyorum inan her ezanda, her aklıma geldiğinde, rabbimin bu imtihanını artık geçmek istiyorum. Gerçekten dayanacak gücüm kalmadı Ya bildiğin bağıra bağıra ağlamak istiyorum. ...

Canım ya sen çok dolmuşsun seni çok iyi anlıyorum.... Ama elden bir şey gelmiyor içinde bulunduğumuz durumu kabullenmek tek çaremiz o Zaman hayat daha kolay olacak inşallah... Ben bu gün adet oldum çok şükür en azından adetlerim gecikmiyor günü gününe geliyor ona bile seviniyorum dedim ya şuateşölçme yöntemi çok iyi geldi bana en azından günler öncesinden adetolacağını anlıyorsun hatta bu gün Ateş'im çok bariz düşünce dedim kesin bu gün olurum gittim ped aldım yani haırlıklıydım,,, bana yarın yine doktor yolugözüktü arkadaşım yeni ay yeni umutlar ama bu sefer daha çok kabullendim olmayacağını... Senden haber bekliyorum artık bakalım seneler olacak belki de yeniden hamilesidir tanıdığım bir çok kişi düşükten hemen sonra hamile kaldı... İnşaallah sende öyle olursun ama bana nasip olmadı bu gün tam bir yıl oldu... Meleğimi cennete göndereli şimdi abisinin kollarında olacaktı onu şebekliklerine gülümseyecek, öngöründe heyecanlanacaktı, şimdi meleğim dört aylık olacaktı,kesenin içinde o görüntüsü hala gözlerimin önünde gitmiyor olmuyor silip atamıyorum... Şükür bu günümüze her yerde rabbimin nimetleriyle dolu... İşim var eşim var kıymetlim oğlum var annem babam yAnıbaşımda... Daha ne olsun... Bir de bu dünyada melek annesi olmak nasip olmuş bizlere... Ağlamak yakışmaz ki bize... Anne olmak hep dik durmaktır önce anne olmaktır... Sonra elde edemediklerimize hayıflanmak... Her şey emanet bu dünya da evlatta emanet... Asıl sahibi bizim için neyi uygun görürse razı olmak kaderimiz... Ve bizim içimiz rahat elimizden geleni yapıp öyle kadere razı olduk...

HurremSultan Enfal97 canlarım ya yazılarınızı okurken gozlerim doluyor dularimdasiniz hep ne olur umudunuzu kaybetmeyin Sizinde yüzünüz gülecek eminim buna .. Benim de tam bir yıl oldu bu 13 Ekim'de .. Toplam 13. Adetim bitti bugun bakalım ne zmna gelecek ikinci meleğim ne kimyasal ne bos ne dusuk hic birsey olmadı bu zman zarfında Bekliyorm umutla

Canım benim ne güzel moral oldun bana, ya o psikoloji regl olamamanın verdiği durumdu sanırım. Bugün regl oldum çok şükür işlemden tam 47 gün sonra, sevindim aslında çünkü hamile olmadığımı biliyordum. Bu sabah dr umu aradım. Geleyim mi hazırım dedim. Gel başlayalım dedi, yarın yeniden tedaviye başlayacağız, inşallah bu sefer ellerim boş olmaz Oğluma da ekimde hamile kalmıştım ve Temmuz da doğmuştu, belki ikinci meleğim de abisi gibi olur o zamanı beklemiştir belki, çok zor bir durum gerçekten çaresiz hissediyorum kendimi üzülüyorum, ama güçlü olmak zorundayım, bunun bana bir faydası yok biliyorum ama elde değil, regl yaşlaştıkça dağılıyor insan, inşallah bu ay uğurlu olur hepimiz için Allah hakkımızda hayırlısını versin nasipten ötesi olmuyor. Yeni bebek gelmedikçe kayıpları hatırlayıp üzüleceğiz, Kürtaj ve bebeği görüp kaybetmek daha zormuş gerçekten insan tam atlattım derken yeniden boğuluyor gözyaşlarına, kimyasal da bu kadar etkilenmemiştim. Bir anda gözümün önüne ameliyathane de ağlayarak uyandığım geliyor... Çok zor Allah beter acılarla sınamasın bizleri... Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, Meleklerimiz cennette bekler inşallah bizi...Keşke başka koşullarda tanışmış olsaydık ama iyi ki tanımışım seni :)

İnşallah canım ya hepimizin yüzü gülecek inşallah dün çok çok kötüydüm. Bugün biraz daha iyiyim regl oldum bu sabah biraz rahatladı psikolojim. Birde Dr umu aradım. Gel başlayalım artık dedi. Yeni ay yeni umutlar olmak zorunda yoksa yaşanmaz ki zaten... Rabbim hayırlısını versin sana da duysun feryadımızı bizlerinde evlatlarını tez vakitte sağlıkla göndersin inşallah...

Bende Can'ım iyi ki tanımışım... Bir çok sahte dostun veremediği desteği veriyorsun bana ve ben oluyorsun bazen ben de sen oluyorum senin gibi düşünebiliyorum o yüzden anlayabiliyoruz birbirimizi... Çok şükür adet olmuşsun tedavin de başladı acaba Nasıl bir tedavi uygulanacak. Ben bu ay da treni kaçırdın doktorum izinliymiş cuma günü pazartesiye randevü aldım tedavi şansım kaçmış oldu ilk üç gün içinde gitmek gerekiyor çünkü olsun artık takmıyorum böyle şeyleri eskiden olsa çok takardım eyvah bir ay boşa gitti derdim hiç önemli değil artık yıllar gitmiş sessiz sedasız biz hiç farkında olmadan... Belliki de yine tedavisiz hamile kalırım nasip hiç belli olmaz.. Olsada olmasada elimşzden geleni yapıyoruz biz içimiz rahat..dualarımdasın...

Canım ne güzel yazılardan bile duygularımıza ortak olabilmek anlayabilmek çok şanslı hissettim kendimi şuan.., inşaallah sende güzel haberinle Mutlu edersin bizi... İnşaallah o saydıklarının hiç birini yaşamazsın inan çok zor süreçler... Geçecek hepsi biliyorum ama bazen doluyor gözlerim...

Can'ım eğer ilaç verecekse 5. Gün de başlanabiliyor. Benim Dr 3. Gün Serophene başlıyor o bitince gidiyorum sonra iğne veriyor onun dediğine göre o olmadan olmazmış Menagon 4 gün günde 1 kez o yapılıyor sonra yine kontrol sonra çatlatma iğnesi ve çatladı mı diye kontrol 16. Günden itibaren kan sulandırıcı ve Progestan 10 gün de böyle geçiyor sonra testi bekliyoruz ilk ay kaçırmıştım ikinci ay tuttu ama olmadı işte nasip bu 3. Deneme bakalım neler bekliyor bizi bir arkadaşımın haberini aldım dün 9 yıldan sonra ilk bebeğine hamile öyle çok sevindim ki içim Ümit doldu sanki onun arkasından olacak gibi geliyor inşallah artık Zaman'ı gelmiştir ne diyeyim Can'ım nasip kısmet işte Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin bu ay olursa oğlum gibi olacak ona da ekimde kalmıştım temmuzda doğdu inşallah Abisine doğum günü hediyesi olarak doğar Can'ım inşallah tek dileğim bu inan ki sende bence başla ilaca vakit geçirme pazartesi kontrole gidersin bir şey olmaz bence

Senin bu tedavi aşılama mı oluyor CNm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…