- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Canım aynı durum bende de var ben düşünmemeye çalışsam da oğlum sürekli aklıma sokuyor. Geçen gün kuzenlerim falan vardı kahvaltıda olmayan kızıma isim bulmaya çalıştık Öyle kaptırmışız ki kendimizi 7-8 kişiydik masa da herkes bir isim söylüyor, yok bir tanesi anlamına bakıyor falan, o zaman bile oğlumun mutluluğunu gördüm, en sonunda herkesi susturdu ona isim koymak en çok benim hakkım en çok ben istiyorum onun gelmesini dedi Unut unutabilirsen işte... İnşallah yeni dönem için hamilelik olur canım... Allah hepimize nasip etsin inşallah...Nslsnz kzlar bu ay nedense bi ümitliym böyle hiççç deneme yapmadm daha reglimin bitmesini bekliyorum ama birkaç aydr adetim biraz düzensiz yani gün olarak değilde normalde üç günden sonra azalırdı adetim birkaç aydır birinci günden sonra azalıyo hayrmı şermi bilmiyorum ama eskiler adet düzeninde bi değisşiklik olunca rahim kendini gebeliğe hazırlıyo derler inşallah benimki de bu sebeptendir çünkü artk ben kafamdan atmaya çalışşam bile oğlum sürekli aklıma geri getiriyo bu gebelik olayını zaten nasıl bu kadar derin düşünebiliyo bunu da anlamış değilim anladgm tek şey var o da oğlumun kendini çok yalnız hissediyor olması ve cok üzülüyor oluşu