Canm ya ne guzel bize burada boyle destek olup umut vermen Allah razı olsunaynı şeyleri yaşadım. çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım. eşimden ve oğlumdan gizli çok ağladım. çok şükür bebeğime kavuştum. birinci hamileliğim çok zor geçti. vücudum bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyordu. hassas bir bünyem var, vücudum diş dolgusunu bile kabul etmiyor. ikincide de muhtemelen böyle olacaktı ama hiçbir sorun yaşamadım. çok rahat, neşeli bir hamilelik geçirdim. demek ki beklememin ödülü bu oldu.
İnanın birinci nasıl olduysa ikinci de olacak inşallah. sadece biraz daha sabırlı olun, umudunuzu kaybetmeyin, çok dua edin. bayram geliyor. arefe günü akşam ve bayram günü çok dua edin. duaların kabul edildiği önemli günlerden ikisi o günler.
Korunman hakkında ne söylediBende bugun sonuclarımı doktora gisterdim cok guzel dedi rahim filmi hormon testi sonuclarım da guzelmisBu arada adetimin 3. Gunu ultrasonda polip var demişti oda adetle birlikte gitmis cok sukur :) Tam bir yıl oldugu icin tedaviye başlayalım dedi birde birde eşimden sperm testi yaptırıp sonucu getirmemi istedi . Eger bende bir sorun yoksa tedaviden once biraz daha calışma yapmam gerekmez mı sizce ? Ne diyorsunuz ?
Çalısmaya devam yoo tabiki korunmayın dedi :))Korunman hakkında ne söyledi
Hadi inşallah bu ay bu iş olurÇalısmaya devam yoo tabiki korunmayın dedi :))
Off ins bakalım rahim filmi sonrası sansin daha yuksek oluyor yazıyorHadi inşallah bu ay bu iş olur
Hayırlısı olsun CNm ins guzel haberle gelirsin :) Eger bu ay olmazsa bence de cekil mutlaka rahim filmi gercekten insanın omuzundan buyuk yük kalkıyorIyi pazarlar herkese.... Tam da buralara artık çok uğramayacağım derken bat günü gelince insan ister istemez kendisini buralarda buluyor... Bu gün yada en geç Salı günü adet olmam Lazım şiddetli adet sancım da var tüm belirtiler adeti gösteriyor ama yine içimden bir ses bu sefer tamam oldu diyor... Yarın sabah bhcg testi yapıcam evde bu gün test alabilirsem iki gün önce Yaptım ama çıkmadı...bakalım kısmet artık bu ay çok yoğun geçti zaten pek inşaallah birsonraki ay bende rahim filmi çektirmek istiyorum çünkü düşük yapalı 10 ay oldu neredeyse bir yıl.. Of işte böyle
Iki sene önce çekilmiştim canım ama düşük yaptıktan sonra bir kere kimyasal gebelik oluştu bir daha da gebelik oluşmadı o yüzden içime kurt düştü acaba bişey mi var diye inşaallah şu son günler zor geçecek bana her an adet oldum sanıp lavaboya koşuyorumHayırlısı olsun CNm ins guzel haberle gelirsin :) Eger bu ay olmazsa bence de cekil mutlaka rahim filmi gercekten insanın omuzundan buyuk yük kalkıyor
Evet ya bat yaklaşınca değişik bir psikoloji oluyorIki sene önce çekilmiştim canım ama düşük yaptıktan sonra bir kere kimyasal gebelik oluştu bir daha da gebelik oluşmadı o yüzden içime kurt düştü acaba bişey mi var diye inşaallah şu son günler zor geçecek bana her an adet oldum sanıp lavaboya koşuyorum
canım dün aklımdaydın nerelerdesin biliyorum. Burada olmak seni daha çok stresse sokuyor ama merak ediyorum seniIyi pazarlar herkese.... Tam da buralara artık çok uğramayacağım derken bat günü gelince insan ister istemez kendisini buralarda buluyor... Bu gün yada en geç Salı günü adet olmam Lazım şiddetli adet sancım da var tüm belirtiler adeti gösteriyor ama yine içimden bir ses bu sefer tamam oldu diyor... Yarın sabah bhcg testi yapıcam evde bu gün test alabilirsem iki gün önce Yaptım ama çıkmadı...bakalım kısmet artık bu ay çok yoğun geçti zaten pek inşaallah birsonraki ay bende rahim filmi çektirmek istiyorum çünkü düşük yapalı 10 ay oldu neredeyse bir yıl.. Of işte böyle
Canım sende öyle hep aklımdasın iyiyim şükür dün adet oldum teste gerek kalmadı bu gün artık doktora gidip ben rahim filmi istiyorum demeyi düşünüyorum bu ay çok ümitli değildim ama yinede beklentisi oluyor insanın... Inan hiç yazmaya vaktim olmadı düzensiz bir Hayatım vardı bir süredir bayramdan sonra okul da başlayınca daha düzenli bir Hayatım olur inşaallah ve daha çok haberleşiriz... Sen iyisindir umarım sana naçizane tavsiyem hiç ara vermeden Çalışmalara devam et,.. İnşaallH bu sefer herşey daha güzel olacak...Ca
canım dün aklımdaydın nerelerdesin biliyorum. Burada olmak seni daha çok stresse sokuyor ama merak ediyorum seninasılsın yaptın mı test ? İnşallah bu ay bir süpriz vardır
Hayırlısı canım ne diyebiliriz ki okullara az kaldı senin hem kendi telaşın bende birinci sınıf telaşı vardır bizde aynı koşuşturmadayız kitap kıyafet vs. Korunmuyorum ama zaten bu ay yumurtlama olmadı hiç anlamadım ya da bu ay olmaz zaten 25 gün oldu hala lekelenme oluyorCanım sende öyle hep aklımdasın iyiyim şükür dün adet oldum teste gerek kalmadı bu gün artık doktora gidip ben rahim filmi istiyorum demeyi düşünüyorum bu ay çok ümitli değildim ama yinede beklentisi oluyor insanın... Inan hiç yazmaya vaktim olmadı düzensiz bir Hayatım vardı bir süredir bayramdan sonra okul da başlayınca daha düzenli bir Hayatım olur inşaallah ve daha çok haberleşiriz... Sen iyisindir umarım sana naçizane tavsiyem hiç ara vermeden Çalışmalara devam et,.. İnşaallH bu sefer herşey daha güzel olacak...
Canım regl dönemine göre ben her ihtimale karşı 9. Gün başla en koyu çizgiyi gördüğün de ertesi günde yap silikleşiyorsa tamamdırArkadaslar yumurtlama testinizi yaparken tüm temiz günler yapıyor musunuz ne olur ne olmaz diye yoksa bir gun koyu çizgiyi yakalayıp calsimalardan sonra ovu testini bırakıyor musunuz bat gunüne kadar ?
Evet Can'ım koyulaşmalı ikisi aynı renk oluyor neredeyse hatta daha koyu oluyor ertesi günde koyu oluyor sonra silikleşiyor en ideal sabah saat 11:00 diye okumuştum sabah tuvaletinden sonra gitme çok sıvıda içme sonra test yap hadi bakalım bol şans inşallah işe yararEki Görüntüle 1638072 Testlerim bunlar CNm aacaba daha da koyulasir mı dersin ben her ihtimale karsi değerlendirdim son uc gunü
Sanki en koyu 12. Gün test varsa yarında yap derim garanti olsunEki Görüntüle 1638072 Testlerim bunlar CNm aacaba daha da koyulasir mı dersin ben her ihtimale karsi değerlendirdim son uc gunü
Eki Görüntüle 1638072 Testlerim bunlar CNm aacaba daha da koyulasir mı dersin ben her ihtimale karsi değerlendirdim son uc gunü
O zaman daha var demekki Eşit koyulukta değilEvet Can'ım koyulaşmalı ikisi aynı renk oluyor neredeyse hatta daha koyu oluyor ertesi günde koyu oluyor sonra silikleşiyor en ideal sabah saat 11:00 diye okumuştum sabah tuvaletinden sonra gitme çok sıvıda içme sonra test yap hadi bakalım bol şans inşallah işe yarar
Tmm CNm o yumurtlama akıntısı cok enteresan ama bende bu ay adetimin 10. Gunü geldi ben testlere başladım hemen o Nzmn ben yapmaya devam edeyim testim var bolca :))Evet Can'ım koyulaşmalı ikisi aynı renk oluyor neredeyse hatta daha koyu oluyor ertesi günde koyu oluyor sonra silikleşiyor en ideal sabah saat 11:00 diye okumuştum sabah tuvaletinden sonra gitme çok sıvıda içme sonra test yap hadi bakalım bol şans inşallah işe yarar