Amin canım İnşallah, Rabbim bize de nasip eder... Bak ne güzel çiçeğinde açmış inşallah bizde vakit zamanı gelince bebeğimizi alacağız...Ben buna inanıyorum. Evet ara ara ümidimi kaybediyorum. Ama dün gece oğlum çok hastalandı, 39.5 ateşi oldu hiç düşmedi sabaha kadar
Öyle korktum ki Rabbim dedim. sen beni evladımla sınama, ikinciyi verip birinciyle sınama diye yalvardım. Sağlıkla sıhhatle gelecekler inşallah... Bende bayramın etkisinden çıkamadım hala bütün bayram her görüştüğüm kişinin ikinci çocuğu doğurmam konusunda ikna çabaları ile uğraştım. Kardeşsiz çocuk olmazmış, ne yapacakmış bize bir şey olsa, hatta tutunacak bir dalı olmalıymış, nasılsa bakılır büyürmüş oda, zaten bu kadar beklemem hataymış en az 2 yıl önce yapmalıymışım, ve daha ardı arkası kesilmeyen sözler kimseye istemiyorum da demedim. Bakalım kısmet nasipse olur dedim. İnsanlar bir tane olunca ikinci için uğraşabileceğini düşünmüyor... Keyfi yapmıyorsun sanıyor, kötü niyet değil biliyorum bunları söyleyenler iyi insanlar ama diyemiyorsun ki olmuyor diye, eşim bana bakıyor ben ona kalıyoruz öylece.... Kürtaj sonrası ilk reglimi bekliyorum hala gelmedi inşallah çok uzamaz 29. gün bugün 40 güne kadar çıkıyormuş bazen inşallah çok uzamadan gelir de yeni ay yeni umutlar olur...Bal çörek otu Tarçın denemiştim ben o zaten yumurta kalitesi için önemli, ama benim yumurtlamayı kaçırdığım aya denk geldi o yüzden bu ay regl sonrası yeniden başlayacağım. ve tabii eşime de keçi boynuzu suyu içireceğim. Ondan sonraki ay olmazsa yine tedaviye giderim. İnşallah gerek kalmaz da bu ay gelir bebeklerimiz...