Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Benimde testlerim yapıldı sonucu pazartesi alıcam.. Ama pıhtılaşmaya rağmen sağlıklı çocuğu olan var senin neden Olmasın ki... Ilk hamileliğinde nasıl dı durumun
Benim gorumceminde pihtilasma sorunu var.2dusuk yapti ama 3.bebeginde hergun igne vuruldu ve saglikli bir bebisi oldu.simdi 1.5 yasinda aslan gibi bi oglusumuz var :)

Sende GiB benim gibi ilacın etkisiyle depresyona girenlerdensin ANLAŞILAN... Olmaz inşaallah canım...
Yok canım depresyonda Değilim de endişeliyim çok ilaç alıyorum. Herkes hamileliğini ve bebeklerini oğlumla benim Gözüme sokuyor resmen off ya fazla üst iste geldi herhalde şu ay bir geçsin bakalım yarın yine kontrole gideceğim iyi olur inşallah

Bilmiyorum ki canım ben mi fazla hassas davranıyorum yoksa gerçekten insanlar gözümüze mi sokuyor düşünüyorum bazen, oğlum artık umursamıyor gibi davranıyor ama sadece davranıyor biliyorum. İçinde öyle değil, ama bu ay bu kadar tadavi ilaç inşallah işe yarar bende akşam gideceğim Dr a bakalım ne diyecek, bu lez büyüdü galiba yumurtalar, sanki baskısını hissediyorum. Ama ilaçlar inanılmaz ödem ve karın şişliği yaptı hamile olmadan 4 aylık gibi geziyorum bu sabah tam 3 kilo fazla çıktım ama hissediyorum şişliği vücudumdaki bakalım canım. İnşallah bu sıkıntılar son olur, 15-20 güne hamileyim diyebilirim inşallah Bu ay çok umutluyum aslında bu kadar umutlu olmakta istemiyorum sonrası çok hayal kırıklığı oluyor. Hala geçen yıl yaşadığım ilk kimyasal gebelik aklımda tam bir yıl önce bugün öğrenmiştim hamile olduğumu 10 gün sürebildi mutluluk, sonrası hüsran İlla ki vakti zamanı var ya da böylesi hayırlısı bu aydan sonra tedaviyi bırakmaya karar verdim. Çok yıprandım gerçekten ruhum bedenim dinlensin bir kaç ay Dr a gitmeyeceğim. Her ay defalarca kez muayene ilaç o koltuk çok yoruyor...Ruhen ve bedenen dinlenmem gerek, inşallah bu dinlenme süresine gerek kalmaz

beni iki üç yıl öncesine götürdünüz. ben de oğlum için ikinci çocuğu düşünüyordum. çevremde birçok kişi hamile kalıyordu, ikinci çocuklar bekletmeden geliyordu. ben de kıskançlık yapmıyordum ama üzülüyordum. oğlumun arkadaşların kardeşlerini sevişi, eve gelince mahsunlaşması beni daha da üzüyordu. ben de yumurta takibi ve aşılama yaptırdım. dediğiniz gibi o ilaçlar da ödem yapıyor. ben de 3. aşılama tutmayınca tedaviyi bıraktım. bebek düşüncesini kafamdan atmaya çalıştım, spora başladım, kiloları vermeye başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim. bebeğim onyedi aylık. oğlum çok mutlu.
inşallah sizin de ikinci bebeğiniz en kısa zamanda gelir. moralinizi yüksek tutun, stresten uzak durun, spor yapın ve oğlunuzla daha çok ve güzel vakit geçirin. çocuklar inanılmaz şekilde stresi alıyor oğluma stres topum derdim.

Canım ne güzel yazmışsın inşallah benim hikayemde senin gibi mutlu biter bu ay da olmazsa gerçekten biraz dinlenmeye çekileceğim oldu olmadı stres yapıyor insan..Aslında kıskançlık Yapmıyorum da ben ilk kimyasal gebeliği yaşarken bebek düşünmeyen çok yakın 3-4 kişi doğurdu ya da doğurmak üzere insan neden olmuyor diye düşünmeden edemiyor bu sıralar çevremdeki çoğu arkadaşım ya ikinciye hamile ya da doğum yapmış durumda eşim çaktırmasa da ben üzüldüğünü görüyorum oğlumda aynı şekilde artık nasip diyip oluruna bırakacağım 5-6 ay bu Dr süreçleri de çok yoruyor bilirsin sende oğlumla zaten çok vakit geçiriyoruz en çok onun için istiyorum zaten artık nasipten öte köy yok. Hayırlısı deyip bekleyeceğiz :)

Sende GiB benim gibi ilacın etkisiyle depresyona girenlerdensin ANLAŞILAN... Olmaz inşaallah canım...
Günaydın canım,
Dün yine kontrole gittim, sağ tarafta 2 yumurta olmuş 20 mm diğeri 18 mm :) solda da bir tane var 14 mm o büyüyebilir de sönebilir ya da kist de dönüp reglinle gider dedi. Artık bugün iğne olacağım sonrası malum :) 20 sinde yeniden kontrol verdi. Çatlayıp çatlamadığına bakacak, artık kısmet be arkadaşım ne bileyim inşallah uğurlu gelir ramazan :) Sen nasılsın ?

Arkadaşlar topiğimiz çok sessiz,nerelerdesiniz?
ArkadaşlarInanın bana buralardan uzak olmak bana çok iyi geliyor takip ettiğim bir dua topiği vardı onu bıraktım sık sık girmeyeyim diye sadece size yazıyorum... Canım inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin 20 sinde...burada ben dün size yazmadım galiba genetik tahlillerin çıktı ve kan pıhtılaşması varmış,.. Yani düşüklerin sebebi o olabilir dedi.,. Bende bir profdan randevu aldım özel muayene oldum tedaviye ihtiyacın yok dedi vüzaten 6 ayda 2 kere hamile kalmışsın dedi.. Sadece hamile OLDUĞUNU çok erken Öğren ve öğrendiğin gün burda ol dedi... İğne başlanacak 9 ay kullanılacakmış... Rabbim nasip etsin sağlıkla inşaallah o günleri görürüz dedim,,. Bekliyorum ilacın bitip Çalışmalara başlacağım günü... Bu ay sadece ovulasyon testi yapıcam başka da birşey yapmıcam zaten doktorda gelme dedi....

Canım uzak olmak iyi geliyorsa güzel senin için bende sadece bu topikteyim diğer yerlere girmiyorum çok ender giriyorum çünkü oda yoruyor insanı gerçekten yeni ve düzgün bir Dr bulmana sevindim inşallah sonuca ulaşır canım Hakkımızda Hayırlısı olur bugün çok ağrım var iğnenin etkisi sanırım inşallah bu sefer gerçek bir gebelik ve bebek olur zaten olmazsa bir süre bende dinleneceğim inşallah gerek kalmaz :)

Canım inan doktor konusunda hiç emin Değilim ben diyorum iki senedir bebek istiyorum iki düşük yaptım ben birşey yapamam kendiliğinden hamile kalabiliyorsunuz 6 ay deneyin öyle gelin diyor,,. Ve böylece aylar yıllar geçiyor bakalım ilaç bitsin adetim gelsin eğer hamile kalamazsam başka bir doktora gidip yalan söylicem bir Yıldır hamile kalamıyorum Dicem... Of ya.... Inşaallah olmuştur bu ay canım Sak'ın stres yapma oluruna bırak olmadıysada orucunu tut bayramdan sonra yeniden Bismillah der deneriz.... Rabbimin bizim için tayin ettiği bir zaman muhakkak vardır... Kaç gün oldu iğne yapılalı?

Merhaba arkadaşlar, ikinci bebeği istiyoruz. Kontrole gidip fsh yüksek e2 düşük çıkınca beslenmemi değiştirdim, progesteron sonucum iyi çıktı yani yumurtlama olmuş ama beta hcg ye göre gebelik yok gibi görünüyor. 8-10 gün oldu ama sonuç değişir mi ki?
27 mayıs (3. gün) tsh 1,09 fsh 18 prolaktin 7,7 e2 26 lh 9,8
02 haziran
(9. gün) hsg filmi sonuç iyi
04 – 08 haziran beslenme
07:00 arı sütü bal polen
07:30 oğulotu çayı – yarım saat yürüyüş
08:30 kepek ekmek bal, çörek otu, tarçın, zencefil, domates, salatalık, zeytin, az peynir, gnc multivitamin
10:00 td aslan pençesi çayı
11:30 oğulotu çayı
12:00 sebze veya bakliyat – bir saat yürüyüş
14:00 td aslan pençesi çayı
16:00 oğulotu çayı
17:00 hayıt tohumu çayı
17:30 sebze yemeği, kepek ekmek, keten tohumu, susam, zeytinyağı, gnc multivitamin
19:30 elma, kayısı, kuru incir, kuruyemiş
22:00 hayıt tohumu çayı
08 haziran (15.gün) ovülasyon testi çift çizgi, bitki çayları stop, üç gün çalışma.
17 haziran (24.gün) progesteron 12.3 b-hcg 0.2

Canım iğne dün yapıldı, 36. saat bu akşam olacak Ama dün epey yoğun akıntı vardı galiba kendiliğinden çatladı ama dün eşim yoktu o kadar ilaç ve iğneden sonra kaçırdıysak çok üzücü olur tabii artık ne bileyim, bugün de kasık ağrım ve baskı hissi var ama akıntı yok ne bileyim arkadaşım artık kısmet diyip bekliyoruz. Pıhtılaşma çıkmasına üzüldüm ama eğer diğer düşüklerin sebebi buysa bulunması iyi olmuş bende sebepte yok bilmiyorum ki artık. Prof biraz daha kıl aldırmaz oluyorlar, zaten tam ramazanın ortasına geliyor reglim artık kısmet be arkadaşım stres olmuyorum da işte kaçırmış olabilirim diye düşünüyorum. Zaten dedim ya olmadıysa biraz dinleneceğim. Ciddi ciddi yıprandım, işte tatile falan gideriz, oyalanırım zaten. İnşallah yeniden tedaviye gerek kalmaz geliverir kuzum Sende içine sinen bir Dr bulana kadar devam et en azından inşallah doğal yollarla kendiliğinden geliverir bebişin . E peki nasıl olacak öğrenebildiğin kadar erken öğrenme hemen çıkmıyor ki kanda o zaman ilkişki sonrası 10-12-14 günlerde baktıracaksın ama kanda idrar da çıkmayabilir. En ufak bir yükselmede hemen gidersin.Hayırlısı olur inşallah canım, ramazan uğurlu gelirde bayramı bayram gibi yaşarız

Hoş geldin :)
Bu kadar çaba uğraş, inşallah karşılığı bebişin gelir canım, hayırlısı olsun inşallah..

İnşallah canım ama ben daha bayramda yeni Çalışmalara Başlıyor olurum herhalde ama senden güzel haber gelirse süper olur yaa... Bence kaçırmamışsındır sen bu gün çalışma yap inşaallah tutar.. Benim de 8 gün kaldı ilacın bitmesine inşaallah hemen gelirde adetim birde onu beklemem. Bu arada Ramazan'ın mübarek olsun inşallah bu gün ilk sahur.. İnşaallah herşey iyi olur...

Canım bu yazdıklarını yumurtlama Gününe kadar hergün yaptın mı maşaallah azmine bayıldım inşaallah hayırlı sonuç alırsın da bizede Ümit olur.., inan benim içimden hiçbir şey gelmiyor birde iki gün önce kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ne yapacağım nasıl olacak Aklım almıyor inan... Bende adet olduktan sonra Çalışmalara başlıcam inşallah

Günaydın Canım,
Seninde Ramazan'ın mübarek olsun. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah, İlaçtan sonra 2-3 gün içinde geliyor normalde inşallah hemen gelir, insan zaten öyle bir psikolojiye giriyor. Hani bir an önce bitse de yeniden başlasam diye, bazı dönemlerde vakit geçmek bilmiyor. Ama şimdi ramazan daha hızlı geçer iftar telaşı vs. hayırlısı inşallah canım. Çalışmalar başladı tabii bizim 3 gün devam Dr gün aşırı dedi ama ben bu sefer gün aşırı istemiyorum. Birde zaten kaçırdığımı düşünüyorum gerçekten, Ama iki yumurta vardı belki bir tanesini kaçırmamışımdır. Artık nasip bu ay bir tablo yaptım kendime internetten gebelik testi aldım. Aslında ovulasyon yerine yanlışlıkla gebelik almışız 50 tane iş yerimden bir arkadaşımla 25 tane test oldu elimde şimdi deney yapıyorum. İğneden beri her sabah test yapıp hangi gün çizgi tamamen gidecek ve eğer gebelik olursa kaçıncı gün çizgi gelecek belki biz gibi uğraşanlara yol gösterici olur dedim... Hayırlısı olsun inşallah canımmm. Pıhtılaşma içinde üzülme çünkü en azından sebebi belli bak iğnesi var tedavisi var. Bu sefer bende benzer şeyler yaşarsam bende yaptıracağım. İnşallah gerek kalmaz canım inşallah birbirimize dua edelim. Mübarek günlerde rabbim kapısından boş döndürmesin bizi

Merhaba, programımı internette poyrazlı günler ve cocukistiyorum forumunda benimde olacak inanıyorum başlığıyla yazan ve başarılı olan iki annenin yazılarından oluşturdum. Beslenme düzenine halen devam ediyorum, sadece bitki çaylarını ovülasyon testinde çift çizgi görünce bırakmıştım. Bebe aspirini de kullanacaktım aslında ama almadım sonra, eğer pıhtılaşma sorunun var ise bu programa bebe aspirini eklemen iyi olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…