Ah canım yaa
Nereden denk geldin sen bu doktora ya Allah Allah sorması, söylemesi lazım smear için
Saçmalamış, ne sen istanbulda mısın? Anadolu Yakasında bir DR önerebilirim çok iyi güler yüzlüdür. Bir önceki Dr da bende kötü oluyordum. Yani ağlamaklı oluyordum ya da ağlıyordum. Ama yine olmadı diye, insan hem şükrediyor hem neden diyor o koltukta beklerken seni çok iyi anlıyorum ben... Dr da hep kötü hissediyor zaten insan kendini, o koltuğa alışamadım gitti bende off ya üzme kendini lütfen bu ilacı bırak regl gelirse gelsin bence sonra da başka güvenilir bir DR bul kendine bu işlerle ilgilenen bir dr olması gerekli, normal Kadın doğum Dr u yetmiyor. Bu alanı olmalı çünkü diğerleri umursamıyor. Benim yıllarca gittiğim Dr da yaşadım kist varken adam sen zaten önemli değilsin ilacını kullan bekleyeceksin modundaydı
o kadar iyi tanıdığımı sanırdım. Hamile olan hastalarıyla nasıl ilgiliydi benim resmen suratıma bile bakmadı ameliyatım var sen bekleyeceksin adet olunca gel şuan bir şey yok dedi. Bazen duygularını da kaybediyorlar gerçekten
Üzülme lütfen canımm