- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Belki yumurtlama oluyordur canım, ondan olabilir bir ara sor olmazsa dr una bende dün gittim yeniden dr a geçen perşembe yani 12. gün 10 mm olan bir yumurta vardı, dün gittiğimde yoktu, dr yok olmuş dediselam herkese nasıl geçiyor zamanlar bende çok çok yoğun iş ve çocuğun okulu derken gün bitiyor hatta gece rüyalar bile yoğun geçiyor insan yoğun olunca bu arada sadece meraktan ve ovulasyon testi yapıyorum sürekli koyu çıkıyor bir türlü tam olarak silikleşmedi... bende anlamadım neden oluyor
ben varımm, 11 yaşında oğlum var, pko luyum. mayıs 4 te 13 haftalık düşük yaptım. genetik testlerine başladık.
çok geçmiş olsun ben 8 haftalık düşük yapmıştım senin ki baya ileriymiş bana göre kanaman var mıydı kalp atışını faln duymuşsundur herhalde düşük çok yıpratıcı bir sürek ben birde geçen ay kimyasal yaşadım
Aramıza hoş geldin ve geçmiş olsun üzüldüm bebegini kaybetmene 2. Cocugu nezamandir istiyosun? Maşallah senin oğlun büyükmüs Allah bagislasin.
Aynen canım nasip değilmiş inşallah en kisa zamanda geli verir minik meleğin...sağol canım Allah razı olsun, ben nasıl olsa tedavisiz olmaz diye bebek işini düşünmüyordum. yaza başlayalım tedaviye demiştik. 5 yıldır yurtdışındaydık Türkiye de olsun demiştik. (pko lu olduğumdan ve oğlumdan önce 3 düşük yaptığımdan). oralarda ugrasmayalım dedik ama sürpriz yapmıstı bize. Bizde mutlulukla alışmıştık. Nasip değilmiş.
Benim arkadaşım klomenle hamile kalmış kızlar 3. ayında bizede bol şans hoş ben bi geçemedim klomene ama olsun inşallah gerek kalmaz tedaviye falan
ben varımm, 11 yaşında oğlum var, pko luyum. mayıs 4 te 13 haftalık düşük yaptım. genetik testlerine başladık.
inşallah klomene gerek kalmaz zaynapbende bu ay ikinci kez klomene başlıyorum. eğer yine olmazsa diğer ay ramazana denk geleceği için tedaviye devam etmeyeceğim. daha da kullanmayı düşünmüyorum. ondan sonrası artık nasip kısmet.
maşallah oğlunuz artık delikanlı olmuş Allah bağışlasın. çok geçmiş olsun. en kısa zamanda tekrar hamile kalıp, bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.
Canım ya inan çok Haklısın stres yapmakta bunları yaşayıp yok ben stres yapmadım diyen yalan Söyler bende Öyleyim ama sadece bu aralar biraz yoğun olunca stres yapmaya fırsat bulamıyorum.... Bugün biraz daha silikleştiğini fark ettim yada uzun bir süredir yumurtluyorum yada yumurta çatlamadı yeterli olgunlığa gelmedi antibiyotik kullanmıştım ya etkilemiş olabilir.... Napalım kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz... Yeni doktor iyi geliyor gerçekten insan kendini daha iyi hissediyor... Inşaallah sanada iyi gelir....Belki yumurtlama oluyordur canım, ondan olabilir bir ara sor olmazsa dr una bende dün gittim yeniden dr a geçen perşembe yani 12. gün 10 mm olan bir yumurta vardı, dün gittiğimde yoktu, dr yok olmuş dediçatlamış gibi de durmuyor dedi bu ay yumurtlamadım yani çok sinir bir durum ama yine de insan umut etmekten vazgeçmiyor işte neyse burada daha iyi olduğunu duyduğum bir dr var. Bu ay ona başlayacağım inşallah uğurlu gelir, sigara çok zorladı yapamadım ama sayıyı oldukça az hatta çok az tutuyorum. belki azaltarak bırakmak daha iyi olabilir. tüm bu işlerin stresi bir o çok fazla zorladı Off ya resmen bunalım hissediyorum kendimi
Çok geçmiş olsun inşaallah birdahaki ni öğrenince kucağına almayı nasip olur...zor günler Rabbim birdaha yaşatmasıncanım 7 haftadan itibAren kahverengi lekeler başladı. son gün kasık ağrısı oldu. gelişimi haftasından da ileriydi. dr da anlamadı, bizde anlamadık. neden? patolojide geldi hiçbir şey yok. genetiğe başlıyoruz. 16 sında randevumuz var
Amin, hiçbirimiz yaşamayalım inşallah. Düşmesi zaten çok üzüntü verici, düşerkenki doğum yapar gibi çektiğin acı, parça kaldımı diye kontroller offf Ve de düşÇok geçmiş olsun inşaallah birdahaki ni öğrenince kucağına almayı nasip olur...zor günler Rabbim birdaha yaşatmasın
Inan öyle büyük birboşluk ki yeri dolmayacak yıllarda geçse hatırlanacak... Ilk doğum yaptığım da çok zormuş bir daha çok düşünmem diyordum ama çocuk Büyüdükçe KARDEŞ istedikçe içim parçalanıyor keşke daha önce düşünseydim diye pişmanlıklarım çok fazla yok kim bakacak yok eşim yardımcı olmuyorVede düşülen boşluk
kaç yaşındasın? benim genetik çıksın hemen düşünüyorum inşallah. 37 yaşında olduğum için pko geriledi. yumurta buyuyor. yinede klomen falan başlarım herhaldeInan öyle büyük birboşluk ki yeri dolmayacak yıllarda geçse hatırlanacak... Ilk doğum yaptığım da çok zormuş bir daha çok düşünmem diyordum ama çocuk Büyüdükçe KARDEŞ istedikçe içim parçalanıyor keşke daha önce düşünseydim diye pişmanlıklarım çok fazla yok kim bakacak yok eşim yardımcı olmuyor
Bendede durumlar pek farklı sayılmaz YAŞ 33 oldu az zaman kaldı ama elimden gelen bir şey yok bir düşük bir kimyasal bu ay düşünmeyecektim aslında ara verecektim ama eşim gerek yok dedi çünkü kimyasal gebeliklerden sonra hamile kalmak kolay oluyormuş bakalım haftaya belli olur tutup tutmadığı gerçi özel bir çaba harcamadık ama yinede Ümit Dünya'sı iştecnm
kaç yaşındasın? benim genetik çıksın hemen düşünüyorum inşallah. 37 yaşında olduğum için pko geriledi. yumurta buyuyor. yinede klomen falan başlarım herhalde
Canım nasılsın neler yapıyorsun merak ettim seni gelişmelerden haberdar et...Belki yumurtlama oluyordur canım, ondan olabilir bir ara sor olmazsa dr una bende dün gittim yeniden dr a geçen perşembe yani 12. gün 10 mm olan bir yumurta vardı, dün gittiğimde yoktu, dr yok olmuş dediçatlamış gibi de durmuyor dedi bu ay yumurtlamadım yani çok sinir bir durum ama yine de insan umut etmekten vazgeçmiyor işte neyse burada daha iyi olduğunu duyduğum bir dr var. Bu ay ona başlayacağım inşallah uğurlu gelir, sigara çok zorladı yapamadım ama sayıyı oldukça az hatta çok az tutuyorum. belki azaltarak bırakmak daha iyi olabilir. tüm bu işlerin stresi bir o çok fazla zorladı Off ya resmen bunalım hissediyorum kendimi
Bendede durumlar pek farklı sayılmaz YAŞ 33 oldu az zaman kaldı ama elimden gelen bir şey yok bir düşük bir kimyasal bu ay düşünmeyecektim aslında ara verecektim ama eşim gerek yok dedi çünkü kimyasal gebeliklerden sonra hamile kalmak kolay oluyormuş bakalım haftaya belli olur tutup tutmadığı gerçi özel bir çaba harcamadık ama yinede Ümit Dünya'sı işte
Canım bir geşime yok bende de aynen bekleyiş devam ediyor. Garip şeyler yaşıyorum. Tam regl günümü bilmesem de en geç haftaya Pazartesi olurum diye tahmin ediyorum. Bu ay yumurta oldu mu olmadan gitti mi çatladı mı hiçbir fikrim yok, Dr da emin olamadı, tam büyüdüğünü göremedik, dün bir ovulasyon testi yaptım oldukça koyuya yakın çıktı, belki de geç yumurtlama olur ne bileyim ya artık iyice bozuldu psikolojim ne düşüneceğimi bende bilmiyorum. Regl olursam 3. gün tüm tahlillerimi yaptıracağım ve yeni bir DR a başlayacağım. Bu Dr bizim konularla oldukça başarılıymış, yaşlı biraz da huysuz diyorlar şifa olsun da varsın huysuz olsun... Aklımda olan sadece kuzuma bu müjdeyi vereceğim gün...Artık kısmet rabbim ol derse olacak, bir arkadaşım var 7 yılda 3 tüp bebek , 10 kadar kimyasaldan sonra kendiliğinden hamile kaldı, onun adına çok mutlu oldum. Gözlerim doldu, rabbim bize de nasip eder inşallah...Canım nasılsın neler yapıyorsun merak ettim seni gelişmelerden haberdar et...
kesinlikle haklısın canım bencede olur rabbimin izniyle benim endişem yaşımın geçiyor olması bilemiyorum artık zaman aleyhime işlerken hiç rahat olamıyorum yeni doktor bana iyi geldi inşallah sanada iyi gelir ve şifa olur önemli olan varsın huysuz olsun bende senin gibiyim en geç 8 haziran gibi adet olmam gerekiyor bakalım neler olacakCanım bir geşime yok bende de aynen bekleyiş devam ediyor. Garip şeyler yaşıyorum. Tam regl günümü bilmesem de en geç haftaya Pazartesi olurum diye tahmin ediyorum. Bu ay yumurta oldu mu olmadan gitti mi çatladı mı hiçbir fikrim yok, Dr da emin olamadı, tam büyüdüğünü göremedik, dün bir ovulasyon testi yaptım oldukça koyuya yakın çıktı, belki de geç yumurtlama olur ne bileyim ya artık iyice bozuldu psikolojim ne düşüneceğimi bende bilmiyorum. Regl olursam 3. gün tüm tahlillerimi yaptıracağım ve yeni bir DR a başlayacağım. Bu Dr bizim konularla oldukça başarılıymış, yaşlı biraz da huysuz diyorlar şifa olsun da varsın huysuz olsun... Aklımda olan sadece kuzuma bu müjdeyi vereceğim gün...Artık kısmet rabbim ol derse olacak, bir arkadaşım var 7 yılda 3 tüp bebek , 10 kadar kimyasaldan sonra kendiliğinden hamile kaldı, onun adına çok mutlu oldum. Gözlerim doldu, rabbim bize de nasip eder inşallah...
olur inşallah hatta ben sanki ikinciyi halletmiş gibi birde üçüncüyü düşünüyorum nasip tabi herşey ben en geç 8 haziran gibi adetimi bekliyorum ama tabi inşallah gelmez öyle umuyorum bu ay sanki bişeyler hissediyor gibiyim ama kendimide kaptırmak istemiyrumbugün avm de en az 45 yaşında kadın gördüm, karnı burnunda. Bizim niye olmasın.