- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Canımm teşekkür ederim. Allah hepimize nasip etsin inşallah :)Ayyyy hadi hayırlısı canım tebrik edrim bu çok güzel bi adım umarım bu attığın adım sana meleğini getirir:))önce boylesonrada böyle olursun insallah
Merhaba ferb bence ara verme tedavine Allah yardım eder elbet git bence hastaneye çokkk geçmiş olsunAllah şifa versin
Aramıza hoş geldin ve iyi dileklerin için teşekkürler:) geçmiş olsun inşallah iylesir sin bence bu kilo alma durumunu doktora danış ve tedaviye başlamışken ara verme ben geçen sene iki ay klomen inofolic ve progestan kullandım ara verdim ama 1 sene geçti hala sonuç yok o yüzden yarım bırakma derim.
bende senin gibiyimAynen güzelim bende 1. Sınıfın başımda istemiştim. Şimdi 2 bitiyor hala gelen giden yok şaka gibi artık duadan başka birşey gelmiyor elden
Kızlar ben bugün kendim için çok büyük bir adım attım. Sigarayı bıraktım. İnşallah bu durum beni iyileştirir. İkinci meleğime kavuşmama yardım eder. Sigaranın yumurtaları çok etkilediğini bildiğim halde bırakamıyordum. Artık bitti çok şükür. İnşallah uğurlu gelecek bana bu durum şans getirecek :)
tebrik ederim :) darısı başıma. bayağı azalttım aslında. bugün mesela yarım içtim. ama tam bırakabilmek ne mümkündoktorum geçen ay muayenede benden sigara kokusunu aldı galiba. "sigara içme, sigara yumurta gelişimini engelliyor demişti" çok utanmıştım. bugün muayeneye giderken hiç sigara içmeden gittim.
bende senin gibiyimüçüncü sınıfa geçti. ne gelen var ne giden. tekrar hamile kalmayı becerebilirsek kardeşler arasında jenerasyon farkı olacak
Hangi ilacı kullanıyorsun canım ben daha hiç doktora gitmedim bu konuda.Bende aynı senin gibi yim çok şükür bi oğlum var ama ikinci in kız olmasını istiyorum ama tabi rabbime isyan yada şükür suzlük etmiyorum tabi hayırlısı ama ne biliyim ikisini de tatmak istiyo insan bide bende bu kür olayında tembelim ilaç bana daha iyi geliyo basit çünki tabi ikisini kiyaslarsak fayda zarar ilişkisi tartisilir. Ne biliyim ya hayırlısı diyelim olur veya olmaz biz çaba gösterelim dua edelim gerisini Allah bilir...
yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ilaç kullanıyorumHayırdır niye yasak verdi doktor?
Sevindim ferb tekrar geçmiş olsun bende klomene başlicam am eşim burda olmadığı için başliyamıyorum yarın ikinci kez soğan kürüne baslicam hayırlısı bklm senide tebrik ederim hürremsultan hürrem gibi bol bol doğuralım inşallah....Sanada her okuduğumda gülüyorum yaaa balammmm valla çok güldürdüm beni rabbimde bebişlen güldürsün seni ve tabiki hepimizi
yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ilaç kullanıyorum
Hangi ilacı kullanıyorsun canım ben daha hiç doktora gitmedim bu konuda.
Ayy canım inşallah ikizlerin olur genelde hep klomen kullanan arkadaşlarımız 3er 4er yumurtluyo :)Canim ben tedaviyi birakali 1 sene oldu bu zaman zarfinda arada bi doktora gittim oda esimde ufak bi hareketlilik problemi olduğunu söyledi ama tedaviye başlamadım kayın validem rahatsız biraz toparlansin tekrar gitcem ama geçen sene ki kullandığım ilaçlar klomen,inofolic ve progesteron.
Ayy canım inşallah ikizlerin olur genelde hep klomen kullanan arkadaşlarımız 3er 4er yumurtluyo :)
Öffff ya bi tam tedaviye başliyamıyorumki eşimin iş durumundan dolayı belkide ilişki düzensizliğinden olmuyordur bebiş doktorlar haftada iki üç gün düzenli iliski öneriyo ama nerdeeee
çok geçmiş olsun ben 8 haftalık düşük yapmıştım senin ki baya ileriymiş bana göre kanaman var mıydı kalp atışını faln duymuşsundur herhalde düşük çok yıpratıcı bir sürek ben birde geçen ay kimyasal yaşadımben varımm, 11 yaşında oğlum var, pko luyum. mayıs 4 te 13 haftalık düşük yaptım. genetik testlerine başladık.