Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Merhaba ferb bence ara verme tedavine Allah yardım eder elbet git bence hastaneye çokkk geçmiş olsunAllah şifa versin

doktordan geliyorum zaynap. valla bir taşta iki kuş vurmuş gibi oldum. doktora hasta olduğumu söyledim. antibiyotik kullanıp kullanamayacağımı sordum. sağolsun klomenin yanında infertilite tedavisini aksatmayacak uygun antibiyotik ve ağrı kesici, ateş düşürücü de vardı. yarın ikinci kez klomene başlıyorum. haydi hayırlısı... hepimize hayırlısıyla bebekler gelsin inşallah :)

şuan reglim balammm. bir, bir buçuk kilo kadar almış görünüyorum. doktora sordum. progestanın kilo değil ama ödem yapabileceğini söyledi. hem adet, hem ödem şiştim herhalde. fazla tuzlu tüketme dedi. sanırım bu ayda progestan başlayacak. şu gribi bir atlatayım. sabah yürüyüşlerine çıkacağım.

canım normalde bu tedavi şeklini doktorlar iki üç aydan sonra ara veriyorlar ya da bırakıyorlar. o sebepten yarım bıraktığını düşünme. bir sene olmuş tekrar başlayabilirsin aslında. bende en fazla üçüncü ayıda dener bırakırım diye düşünüyorum. belki arkasından rahim filmi. rahim filmi çekilen kadınların %50 si 6 ay içinde hamile kalıyormuş. geçen ay bunu doktora sordum, doğruladı. tüplere basınçlı ilaç verdikleri için ufak tefek yapışıklıkları açıyormuş.

Aynen güzelim bende 1. Sınıfın başımda istemiştim. Şimdi 2 bitiyor hala gelen giden yok şaka gibi artık duadan başka birşey gelmiyor elden
bende senin gibiyim üçüncü sınıfa geçti. ne gelen var ne giden. tekrar hamile kalmayı becerebilirsek kardeşler arasında jenerasyon farkı olacak

tebrik ederim :) darısı başıma. bayağı azalttım aslında. bugün mesela yarım içtim. ama tam bırakabilmek ne mümkün doktorum geçen ay muayenede benden sigara kokusunu aldı galiba. "sigara içme, sigara yumurta gelişimini engelliyor demişti" çok utanmıştım. bugün muayeneye giderken hiç sigara içmeden gittim.

bende senin gibiyim üçüncü sınıfa geçti. ne gelen var ne giden. tekrar hamile kalmayı becerebilirsek kardeşler arasında jenerasyon farkı olacak

Sadece yarım 1 -2 içiyorsan sorun değil, ben neredeyse 10-15 tane içiyordum günde, Aynen sigaradan vazgeçmek zorundayım ki daha sonra gerçekten elimden geleni yaptım diyebileyim. Sigara progestanın yükselmesine engelmiş dolayısı ile ya yumurtlama olmuyor ya da kalitesiz oluyor. Aslında ilk bende bu değerin düşük olduğunu öğrendiğimde bırakma fikri oluştu ama bu fikir oldukça daha çok içtim, nasılsa bırakacağım diye ilk gün bitmek üzere biraz farklı hissediyorum ama gergin ya da stresli değil, kurtulmuş ve mutlu, inşallah kalıcı hasarlar bırakmamışımdır yumurtalıklarımda.
Kardeş konusunda ben jenerasyon farkına çok takılmıyorum. Olsun da bir tane varsın yaş farkı olsun. Benim ablalarımla 16 ve 12 yaş var. hiç sorun yaşamadık inşallah bizimkilerde aynı şekilde olur. Rabbim duysun sesimizi inşallah...

Hangi ilacı kullanıyorsun canım ben daha hiç doktora gitmedim bu konuda.

Sevindim ferb tekrar geçmiş olsun bende klomene başlicam am eşim burda olmadığı için başliyamıyorum yarın ikinci kez soğan kürüne baslicam hayırlısı bklm senide tebrik ederim hürremsultan hürrem gibi bol bol doğuralım inşallah....Sanada her okuduğumda gülüyorum yaaa balammmm valla çok güldürdüm beni rabbimde bebişlen güldürsün seni ve tabiki hepimizi

Amin canım amin rabbim hepimizin kucagini doldursun Meleklerimize insallah

Hangi ilacı kullanıyorsun canım ben daha hiç doktora gitmedim bu konuda.

Canim ben tedaviyi birakali 1 sene oldu bu zaman zarfinda arada bi doktora gittim oda esimde ufak bi hareketlilik problemi olduğunu söyledi ama tedaviye başlamadım kayın validem rahatsız biraz toparlansin tekrar gitcem ama geçen sene ki kullandığım ilaçlar klomen,inofolic ve progesteron.

Ayy canım inşallah ikizlerin olur genelde hep klomen kullanan arkadaşlarımız 3er 4er yumurtluyo :)

Ayy canım inşallah ikizlerin olur genelde hep klomen kullanan arkadaşlarımız 3er 4er yumurtluyo :)

Ayyy inşallah canım seninde:) ben klomen kullandım da 2 tane anca oluşmuştu ama olmadı bakalım bu sefer başladığımda olcakmi? hayırlısı ya olmasada Allah'tan gelen hersey baş göz üste o bilir neyi nezaman vereceğini eğer hayırlı olacaksa güldürur bizide güzel güzel evlatlarla...

Öffff ya bi tam tedaviye başliyamıyorumki eşimin iş durumundan dolayı belkide ilişki düzensizliğinden olmuyordur bebiş doktorlar haftada iki üç gün düzenli iliski öneriyo ama nerdeeee

Benim arkadaşım klomenle hamile kalmış kızlar 3. ayında bizede bol şans hoş ben bi geçemedim klomene ama olsun inşallah gerek kalmaz tedaviye falan

Öffff ya bi tam tedaviye başliyamıyorumki eşimin iş durumundan dolayı belkide ilişki düzensizliğinden olmuyordur bebiş doktorlar haftada iki üç gün düzenli iliski öneriyo ama nerdeeee

Belkide dediğin gibi duzensiz ilişkiden olmuyodur yumurtlama gününü kaciriyosundur. O yüzden hemen tedaviye baslama bi süre tutturabilirsen düzenli ilişkiyi dene. Sonra tedaviye başlasın canım hakkimizda hayırlısı olsun.

selam herkese nasıl geçiyor zamanlar bende çok çok yoğun iş ve çocuğun okulu derken gün bitiyor hatta gece rüyalar bile yoğun geçiyor insan yoğun olunca bu arada sadece meraktan ve ovulasyon testi yapıyorum sürekli koyu çıkıyor bir türlü tam olarak silikleşmedi... bende anlamadım neden oluyor

ben varımm, 11 yaşında oğlum var, pko luyum. mayıs 4 te 13 haftalık düşük yaptım. genetik testlerine başladık.
çok geçmiş olsun ben 8 haftalık düşük yapmıştım senin ki baya ileriymiş bana göre kanaman var mıydı kalp atışını faln duymuşsundur herhalde düşük çok yıpratıcı bir sürek ben birde geçen ay kimyasal yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…