Bir çaresi bulunur mu?

ağzımdan almışsınız valla.
çok çocukça davranmışsınız.

eve gidip onu görmek istemiyorum konusmak istemiyorum tek cümle bile

barışmak mı kelimesi bile bana o kadar uzakki Allahım yardım et ben intihar diyorm arkadaslar barısmak yarabbim sabır ver benm yüregime.

İntihar derken...
İşi olan belli ki maddi durumu iyi olan bir kadın olarak sizi döven adamdan boşanmaya cesaretiniz yok ama Allahın verdiği canı alacaksınız öyle mi...
her an yeni bir vukuat...
Bence tedaviye ihtiyacınız var...

Komik mi kzınız var mı bilmiyorum ama Alllah düsmanıma yasatmasın bunu.
Benm yasadıgım hiç bi duygunun zerresini hissedemezsiniz su an.

Komik mi kzınız var mı bilmiyorum ama Alllah düsmanıma yasatmasın bunu.
Benm yasadıgım hiç bi duygunun zerresini hissedemezsiniz su an.

Var ne olacak...
ben alışkınım burdan bu soruyu soranlara hanımefendi...
sonları hep aynı oldu...
size hayatta başarılar...

seninde yasadıkların cok acıymıs kusura bakma. meraklanır degil aileme pollyan evde yok gelmedi bilin sadece bunu der yetiştirir hemen eminim.arkadasım eve gidemem onun yüzünü görmek istemiyormm... keske o eve gelmese ama nerde.

ne yapıcaksınız malum akşam çökmek üzere arkadaşınıza gidiceksiniz herhalde

ondan su kafayla baba degil hiç bişi olmaz aklım basımda degil arkadasım kafam allak bullak elim ayagım titriyo bi de üstüne işteyim su an

kaldıgım yeri ögrenemezde canım benm korkum su işe gitmeyip iş yerime gelirse yarın

bence sen iş yerinle konuş çıkmadan ve direkt ailene git canım. bi süre düşün orda. bak bakalım peşinden gelen yalvaran pişman olan birileri var mı ? ve sen unutabilecek misin sana bu davranışını ?
şu an sen sağlıklı düşünemiyorsun. belki kaybetme korkusu, belki seviyorsun, belkide sadece alışkanlık korkularının sebebi. ama artık sen düşünme eşin düşünsün biraz. o ne der- bu ne der, komsular duymasın ailem duymasın bırak o düşünsün, yüzü varsa utansın..yaptıklarının farkına varsın yada sonsuza kadar senden uzaklaşsın.. böyle koca olacağına olmasın.. kesin ve net çare bu bence

ya sen ne kibarlığından bahsediyorsun öküz işte adam yolun ortasında kadını ekmekle dövüyor, gecenn bi vakti yolda bırakıp yürüyor sonra burnunu kırıyor neymiş ev süpürülmemiş bencede öküz ya bence biraz burnu sürtülsün...

morali bozuk olan bi insana söylenen söze bakın .
Saol Allah razı olsn.

bazı kelimeler çok kullanılınca içi boşalıyor anlamsızlaşıyor sanki... yada bana öyle geliyor bilemiyorum tabi... hani şiddet denince dozu tahmin edilemiyor pek karşıdan...

ama eşiniz sizi linç etmiş resmen, ağzınızı burnunuzu dağıtmış, ne olur diye düşünmeden camın üzerine fırlatmış, üzerine siz o haldeyken dahi sizi aşağılamaya devam etmiş... sabaha kadar size ne olduğunu merak bile etmemiş... bu kadar mı değersizsizsiniz?

canım müdürlerim cumartesiden cumartesiye geliyo o yüzden cumartesiden önce aileme gitmem imkansız ama iş cıksıı annemle konusucam bakalım.

evliliğin bazı dönemlerinde böyle çatırdamalar olur derler bilemiyorum ki nasıl yorum yapılır çok üzüldüm ama sana nasıl vurur bir yıl olmuş daha hoş isterse 30 yıl olsun yine de vuramaz. çok kez yaptı mı bu tarz hareketler ya da son zamanlar da mı çok sık yapıyor? bir de eşiniz konuşulacak biri mi? eğer öyleyse bir yerlerden yardım alabilirsiniz evlilik danışmanından falan. çok işe yaradığını duydum. çünkü burada yazılanlar doğru da olabilir yanlış da size iyi de gelebilir kötü de bunu bilemeyiz ki... keşke not falan bırakmasaydınız yani bu tarz şeyleri erkekler pek ciddiye almıyor ayrıca dediğinizi ne kadar uygulayabilirsiniz ki? hadi bu gece yarın gece diyelim bir hafta başka yerde kaldınız çözüm olacağından emin misiniz? siz eşinizi daha iyi tanırsınız etkiler mi böyle bir şey onu. yani ben hep iki tarafın konuşarak halletmesinden yanayım yok olmuyorsa ailenize bildirin durumu sizi sahipsiz sanmasın. evlilikler kolay yıkılmamalı kanaatindeyim ancak şiddet baskı sıkıntılı durumlar dayanılmaz hale gelirse insanın kendisini korumaya alması gerekir kesinlikle. umarım düzelir yuvanız yıkılmaz.

mesaim 5.30da bitiyo ailemi aramay karar verdim ne olursa olsn en dogrusunu onlar der diye düsünüyorum.

canım ya bencede aileni ara gelsinler akşam ailenle git eşyalarını toplaa öküzde ne yaparsa yapsın ya kusura bakma ama resmen öküz adam...

Allaha havale ediyorum onu.Benm hakkım helal degil ama bu kesin. Öküzzz yaaa baska bişi degil.

Aileni arama bence eğer yarın için izin alabiliyorsan al ve annenlere git, alamıyorsan evine git onunla hiç bir şekilde konuşma odanda otur ve yarın çıkışta ailene git arkadaşına gitmen falan hoş olmaz. Eğer annenlere gitmeyeceksen arayıp üzme insanları çünkü eve gittiğinde ne kadar kızgın olursan ol bi şekilde gönlünü alırsa aileni boş yere üzmüş olursun...

düzelir mi degişir mi sanmıyorum onunla sinirliyken konusulamaz mümkün degil o an o evlendigim insan degil bambaska bi öküz cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…