Yamayayım diyorum, susayım diyorum yok olmuyor...
Hanımefendi amacınız nedir...
Eşiniz sizi dövdü...Çok perişansınız...Bunu ilk kez yapmıyor siz şimdiye kadar affettiniz ama artık istemiyorsunuz...
İstemediğiniz eşiniz değil ama, dayak yemek istemiyorsunuz...
Evden uzaklaşarak onu yola getireceğinizi mi zannediyorsunuz...
pardon ama yaşınız kaç???
Adam size yol ortasında vurmaya başladı, sizi duvara yapıştırdı...
Adama babanızın evinin kapılarını kapattınız sonra açtınız...Çocukça bir oyun...
Adam içeri girdi aynayı kırdı burnunuzdan kan boşaldı...Adam hiçbiyerine takmadı bu durumunuzu...
Adama not yazdınız ama yazarken de biliyordunuz blöf olduğunu...çocukça bir oyun daha...
Şimdi bir süre uzaklaşıp adamın düzelmesini hayal etmeye başlayacaksınız...pöffff....
Kendinize gelin hanımefendi...
Bir insanın kocayı boşayacağı daha ağır ne olabilir...
Bir insanın anne babasına haber vereceği daha ne olabilir...
Bir insan böyle yapan bir adama nasıl kocam diyebilir...
Aaaa pardon siz öküz diyordunuz değilmi...
Komik...hatta trajikomik...
evinee
hiç bişi olmamış gibi
pişman etmez istiyosun adamı
sordugunda cevap versenmı vermesenmı sen duruma göre bak işte
ama ben cok denedım boyle bır guzel pişman oluyor konusan dır dır eden laf sokuısturan kavga sonrası bır kadın cok ıtıcı oluyor
barışmak mı kelimesi bile bana o kadar uzakki Allahım yardım et ben intihar diyorm arkadaslar barısmak yarabbim sabır ver benm yüregime.
Yamayayım diyorum, susayım diyorum yok olmuyor...
Hanımefendi amacınız nedir...
Eşiniz sizi dövdü...Çok perişansınız...Bunu ilk kez yapmıyor siz şimdiye kadar affettiniz ama artık istemiyorsunuz...
İstemediğiniz eşiniz değil ama, dayak yemek istemiyorsunuz...
Evden uzaklaşarak onu yola getireceğinizi mi zannediyorsunuz...
pardon ama yaşınız kaç???
Adam size yol ortasında vurmaya başladı, sizi duvara yapıştırdı...
Adama babanızın evinin kapılarını kapattınız sonra açtınız...Çocukça bir oyun...
Adam içeri girdi aynayı kırdı burnunuzdan kan boşaldı...Adam hiçbiyerine takmadı bu durumunuzu...
Adama not yazdınız ama yazarken de biliyordunuz blöf olduğunu...çocukça bir oyun daha...
Şimdi bir süre uzaklaşıp adamın düzelmesini hayal etmeye başlayacaksınız...pöffff....
Kendinize gelin hanımefendi...
Bir insanın kocayı boşayacağı daha ağır ne olabilir...
Bir insanın anne babasına haber vereceği daha ne olabilir...
Bir insan böyle yapan bir adama nasıl kocam diyebilir...
Aaaa pardon siz öküz diyordunuz değilmi...
Komik...hatta trajikomik...
Komik mi kzınız var mı bilmiyorum ama Alllah düsmanıma yasatmasın bunu.
Benm yasadıgım hiç bi duygunun zerresini hissedemezsiniz su an.
beni bir daha göremeyeceksin dedin,bu saat oldu aramadı mı daha?bir de meraklanır aileme haber verir diyorsun!!!bana demişsin ya sen nerden bileceksin sinirden titriyorum ben diye...ben de zamanında şiddet gördüm hem de senin gibi salakça sebeplerden,ailme hiç duyurmadım,komşularım herşeyi duyuyordu tabi,ailene anlat dedikleri zaman olmaz,annem hasta babam yaşlı kaldıramazlar der dururdum,ama içten içe onlar duyarsa geri dönüşü olmaz diye düşündüğümden hiç söylemezdim...ben bunları yaşarken kızım vardı,onun için,sevdiğim için sabrettim.ama çocuk olmasaydı 1 sn bile düşünmeden boşanırdım...şimdi çok iyiyiz çok şükür ama çok da çektim,çektirdim...o yüzden diyorum sana ya ailene anlat kurtul ya da affedeceksen sakin sakin düşün,evden falan ayrılma ipleri daha da koparma
küçük bir not ekliyeyim;ben affettim herşey düzeldi ama geriye dönüp baktığımda en güzel yıllarımın boşa geçtiğini görüyorum kısacık ömürde...
kaldıgım yeri ögrenemezde canım benm korkum su işe gitmeyip iş yerime gelirse yarın
esinize surekli öküz diye hitap etmenizden hoslanmadim , kaba bir soz ve bir bayana yakismiyor ,
ortada sorun olabilecek bir durumda gormedim , neden supurmedin demis , sizde vaktim olmadi vsvs demissiniz , kapanmis olay ,
neden uzattiniz ? ve kapilari kitlemekte neyin nesi oluyor , bu davranisinizda hos degil , orasi onunda evi , kapiyi kitleme gibi bir luksunuz yok , onun yaptiklari guzel demiyorum ama , cok fazla buyutup , kirmissiniz bir birinizi son derece ,
daha bir sene olmamis evleneli , ama ortada saygi , sevgiye dayali hic bir sey gormedim ben yazdiklarinizdan :)
İntihar derken...
İşi olan belli ki maddi durumu iyi olan bir kadın olarak sizi döven adamdan boşanmaya cesaretiniz yok ama Allahın verdiği canı alacaksınız öyle mi...
her an yeni bir vukuat...
Bence tedaviye ihtiyacınız var...
ne yapıcaksınız malum akşam çökmek üzere arkadaşınıza gidiceksiniz herhalde
mesaim 5.30da bitiyo ailemi aramay karar verdim ne olursa olsn en dogrusunu onlar der diye düsünüyorum.
bazı kelimeler çok kullanılınca içi boşalıyor anlamsızlaşıyor sanki... yada bana öyle geliyor bilemiyorum tabi... hani şiddet denince dozu tahmin edilemiyor pek karşıdan...
ama eşiniz sizi linç etmiş resmen, ağzınızı burnunuzu dağıtmış, ne olur diye düşünmeden camın üzerine fırlatmış, üzerine siz o haldeyken dahi sizi aşağılamaya devam etmiş... sabaha kadar size ne olduğunu merak bile etmemiş... bu kadar mı değersizsizsiniz?
evliliğin bazı dönemlerinde böyle çatırdamalar olur derler bilemiyorum ki nasıl yorum yapılır çok üzüldüm amasana nasıl vurur bir yıl olmuş daha hoş isterse 30 yıl olsun yine de vuramaz. çok kez yaptı mı bu tarz hareketler ya da son zamanlar da mı çok sık yapıyor? bir de eşiniz konuşulacak biri mi? eğer öyleyse bir yerlerden yardım alabilirsiniz evlilik danışmanından falan. çok işe yaradığını duydum. çünkü burada yazılanlar doğru da olabilir yanlış da size iyi de gelebilir kötü de bunu bilemeyiz ki... keşke not falan bırakmasaydınız yani bu tarz şeyleri erkekler pek ciddiye almıyor ayrıca dediğinizi ne kadar uygulayabilirsiniz ki? hadi bu gece yarın gece diyelim bir hafta başka yerde kaldınız çözüm olacağından emin misiniz? siz eşinizi daha iyi tanırsınız etkiler mi böyle bir şey onu. yani ben hep iki tarafın konuşarak halletmesinden yanayım yok olmuyorsa ailenize bildirin durumu sizi sahipsiz sanmasın. evlilikler kolay yıkılmamalı kanaatindeyim ancak şiddet baskı sıkıntılı durumlar dayanılmaz hale gelirse insanın kendisini korumaya alması gerekir kesinlikle. umarım düzelir yuvanız yıkılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?