Bir çaresi bulunur mu?

ailenizin olanlardan yada daha önceki sorunlardan haberleri varmı. ben sorunların ailelere yansımasına karşıyım ama bu gibi sorunlarda yansımalı sahipsiz olmadığınızı anlamalı

ben olsam ailemin ynina giderdim , sizin boyle bir durumunuz yoksa , hani uzak bir sehirdelerse , sizinle ayni sehirde olan bir arkadasinizin , yakininizin yanina gidin , ve o bir kac gun sizden haber alamasin ki anlasin kiymetinizi ,

öncelikle kızmıyorum bende farkındayım kilidi actım cünkü kapılardan giremeyince ısrarcı olmaz gider dedim ama öküz öküz bagırındı ve komsular rahatsız olacak die actım mecburen.
Şehir dısındayım bi iki gn buralarda onun bilmedigi bi yerde kalıp gözlemlemek istiyorum ama bu sefer aileme ne diyecem?
Ögrenseler gel kızım diyeceklerde.
Bilmiyorum inan.

Off yaa bu nebiçim iş yaa çok sıkıldım canım
sen kararını vermişsin geçenlerde ünlü bir evlilik terapisti şöyle demişti "evlilik içinde şiddet gören kadın boşanma fikrini
ilk geçirdiği günden sonra geçen süre ;sadece mahkemeye giden yolu uzatmak için gereksiz bir çaba"demişti.
Çok iyi niyetli bi insansın eminim kalbinde öyle umarım hayatta bundan sonra sana iyi davranır

Durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun ancak ben evden gitmeye korktuğunu düşünüyorum. Gidersen eşinle her şey bitecek diye korkuyorsun ve gidemiyorsun sanırım...

arkadasım zaten eve kesinlikle gitmek istemiyorum uzak kalmalıyım evet kesinlikle.pişman olursa tek sartım aileme yakın oturmak olacak belkide uzagım burada kimsem gidcek yerim yok diye böyle yapıyo ailem burada olsa beni yolda bırakıp yürüyünce bende aileme giderdim. Ne yapayım gidecek yerim yok diye eve gittim.

Uslubün bana biraz sert gibi gelsede cok ama cok haklsıın .Doğrusun burada yazan herkese cok tesekkür ediyorum.Ben ben degilim diyorum ya sineye ceke ceke,alttan ala ala tamam askım söyle askım böylew askım anlamıyorlar insnlar
iyilikten yemin ederim kötü olsaydm daha degerli olurdum die düsünmüyorda degilim.
Uzaklasmalıyım buralardan.

nasıl olur biliyo musun arkadasım? eger sen önce canan sonra can dersen kısaca bunları yasarsın sekil a işte oda benm 1 yılda bi gün bi günü bırak 1 saat bile kendini düsünmessen bunları yasarsın bu duruma gelirsin.

ASLA boşanmaktan yana değilim,sonuna kadar çare ararım,iyi niyet gözetirim amaaaaa;canım geçmiş konularını da okudum,çok üzüldüm...her kavgada sana tekme tokat vurması,ailene ettiği hakaretler,kayınvalidenle aran iyiymiş ama güvenme derim çünkü arkandan iş çeviriyor olabilir,gizli gizli oğluyla konuşmalar falan...düzelicek diye beklersen daha çok şiddet görürsün,çocuğunun olmaması büyük nimet....

1.hemen iş çıkışı darp raporu al,
2.evin kilidini değiştir,onu da mahkeme kararıyla uzaklaştır,
3.asla arama sorma konuşma,
4.ailene de şimdiye kadar sustuğun herşeyi anlat,
5.onun ailesine de hiçbirşey açıklamak zorunda değilsin,çok istiyorlarsa ayağına gelsinler noldu diye...

eğer ki düzelmeye niyeti varsa zaman gösterir zaten..yok düzelmezsede kendi bilir.daha çok gençsin ne İNSANLAR çıkar karşına...(bu arada ilk başlarda eser kükrer,yiğitliğine b.k sürdürmez,ama niyeti varsa eninde sonunda burnu sürtülür,zor bir süreç tatlım A llah yardımcın olsun)

niye darp raporu almadınız?
dayak yiyeceğinizi biliyor muydunuz ki ses kaydı yaptınız,
ses kaydı delil sayılmıyor bildiğim kadarıyla

canım sokak ortasında yaşadığın şey çok kırıcı
affetme yok eve alma diye yorum yapamıycam
çünkü seni,n evliliğin senin kocan
neler yaşadın öncesinde sonrasında sen biliyosun bize karanlık
fakat sana bugün bunu yapan burnunu kıran
yaptığın şeyleri görmeyip yapmadığına kafayı takan bi adamdan merhamet bekleme
hemen affetmen demek bidahaki olaylara zemin hazırlamak olur
burnunu sürtmen şart

Canım evliligin 5,ayında babamın 2 evi var birini sattı buradan bize ev aldı.Kira vermeyelim diye.
Acı kelimesi tarifsiz arkadasım....

Düne kadar düzelecek diye ümidim vardı evet. Ama dün benm yaptıklarıma karsılık onun böyle yapmasına evet artık umudum yok.
Arkadasım kapıyı kilitleme konusunda bi nevi korunma iç güdüsü
Sonuc degişmeyeceke demişsin ben ne kaybederim ?
O ne kaybeder?
Bunu düsündügüm de inan benmkiler o kadar az ki bi elin bes parmagı degil 2 parmagı ama onun kaybedecegi bes parmak degil vücuttaki bütün hücreler kadar ...

ailenizin olanlardan yada daha önceki sorunlardan haberleri varmı. ben sorunların ailelere yansımasına karşıyım ama bu gibi sorunlarda yansımalı sahipsiz olmadığınızı anlamalı

Ben babama desem ki baba bana vurdu burnum kanadı fln babam o işi gücü bırak ve evden igne bile almadan gel kızım der.
O yüzden şiddeti yansıtmadm.

ben olsam ailemin ynina giderdim , sizin boyle bir durumunuz yoksa , hani uzak bir sehirdelerse , sizinle ayni sehirde olan bir arkadasinizin , yakininizin yanina gidin , ve o bir kac gun sizden haber alamasin ki anlasin kiymetinizi ,

ailem baska sehirde dedigim gibi en azından hafta sonuna kadar burada birrinde kalmak istiyorum ama eve gitmezsem ailemi arar ailem de telaslanır bu sefer.

Daha öncede eşin ailene ve sana siz çingenesiniz demişti dimi yanılmıyosam?
eşinin yaptığı son olmayacak demiştik sanırım size...
maalesef buda son olmayacak ama siz neden kapıyı kitlediniz ben orayı anlayamadım ..
yada neden kapıyı açtınız..bide sokak ortasında demirlere dayıyo seni ş....siz
Madem not yazdınız yazdığınızıda uygulayın arkadaşım.Gerçe evden gitsen gene gelir döver seni o gittiğin kişide.Ama madem o notu yazdın evine gitme.Gideceksende yazmaman gerekirdi.
Eşinizide bi doktora götürmenizi tavsiye ediyorum.
gerçe götürmenize gerekte yok.geçen sefer nasıl telefonla arayıp özür diledi sizde hemen affettiniz yine öyle olur sakin olun

Son düzenleme:

ne kadar güzel yorum yapmışsınız
konu sahibi umarım dikkate alır

Tsk ederim Allah razı olsun hepinizden.

Durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun ancak ben evden gitmeye korktuğunu düşünüyorum. Gidersen eşinle her şey bitecek diye korkuyorsun ve gidemiyorsun sanırım...

arkadasım önceden öyleydş evet ama artık benm hiç bi sucum yokken kan akıtan eş sevdigim olamaz olmamalı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…