Bir çaresi bulunur mu?

pollyn;

sana bu yaptığı düpedüz haksızlık,annesine gitmen bile önemli ki sen yemeğini yapıp hizmetleniyorsun,

birde üstüne dayak yiyorsun;

çOK üZÜLDÜM KANIM çekildi sanki;

bu ilk de değil sanırım;

akıllanmaz bu adam ben sana söyliyim,

sen affettikçe gene sil baştan,

ne bileyim canım ya;

şu yaşadıkların çekilecek gibi değil

çocuk yok dimi sende?

sürttür burnunu..

o zaman hayatim benim o yazdigin notun arkasinda dur ve , eve donme bir sure , burnu sürtülsün , öküzünüzün ,
cocugunuz yoktu degil mi ?

Eşinin sana ilk yaptığı terbiyesizlik ve kıymet bilmezlik; son yaptığı ise caps-hayvanlık-caps!

Sen madem kapıyı acacaksın neden kitliyosun? Hadi actın ne diye not falan yazıp bırakıyorsun?

Eğer gideceksen çantanı topla ve git. Şehir dışındaysan da ailenin yanına git.

Derdin yediğin dayağı sineye cekip onun burnunu sürtmekse valla kocanın kalkan eli bir daha inmez.

Bana boşyere kızma, yazdıklarım gerçekler

Boşan demek dile kolaydır belki de ama kendi adıma düşünüyorum, benim emeğimi görmezden gelen, beni döven bir erkekle bir gece dahi aynı çatı altında kalmazdım. Sizin yerinizde olsam dün gece eve gitmek yerine karakola gider, darp raporu alır ve boşanma davası açardım. Ama dediğim gibi bunlar benim düşüncem ve benim yapacaklarım.

evi terk etmedim zaten canım su an işteyim mesai bitti mi ne yapacagım diye kararsızım.Nasıl farkettirecem yaptıgının kötü oldugunu ne yapmalıyım?

yanlış hatırlamıyorsam daha öncede eşiniz yine buna benzer bi sebebten size şiddet uygulamıştı. bence eşinizin alttan alınacak tarafı yok. belki bi süre uzak kalmanız daha mantıklı. değerinizi anlar en azından. evi terketmek çözüm değil diyenlere de katılmıyorum ne yani adam şiddet uygularken aynı evin içinde nasıl yaşayacaksınız. bi süre uzak kal. eğer pişman olursa ne ala ama olmassa da kendisi kaybeder arkadaşım hiç üzülme.. eğer eşin pişman olur ve barışırsanız da eşinizi bi psikoloğa gitmeye ikna edin önce..

yaşadıklarınız çok kötü...
ama bunları yazıp arkasından ne yapacağım demeyeceksiniz...
ya yazmayacaksınız...ya uygulayacaksınız....
yoksa daha çok kırılır o burun...

Yazdım evet arkadasındayım yazdıklarımın eve de gitmek istemiyorm gitmeyecegimde büyük ihtimalle ama size de danısmak istedim fikirlerinize ihtiyacım var cünkü sonradan keske dememek için objektif bakılmasına cok ihtiyacım var inan .

Onu çok sevdigimi biliyor ama bilmedigi bi sey var artık tak etti canıma ve damla damla cogalan sevgim bardak bardak boşalmaya başladı.Teşekkür ederim saolun zaten korkuyorm korktugum için eve gelmesin diye kapıları kilitledim dün aksam.

Siz eşinizi defalarca affettiniz. Affetmenize birşey demiyorum da, o yaptıklarının farkına varmadan yaptınız bunu.
Sabah geldiniz burada konu açtınız, sonra eşiniz telefon etti barıştınız.
Üstelik burada sizin iyiliğiniz için konuşan insanlara eşinizle ilgili ettikleri sözler için kızdınız.
Bunu göze alarak yeniden söylüyorum size.
Lütfen bu sefer bu yaptıkları için kolay bağışlamayın onu.
Öyle sıradan ki eşiniz için bu durum. Yapıyor ediyor ve hayatınıza sonrasında aynen devam ediyorsunuz.
Biraz da onun canı yansın.
Yaptığınız hiçbirşeyin karşılığını almıyorsunuz. Kaç gelin sizin gibi gidip bu saydıklarınızı yapar ki?
Teşekkürü de geçtim hiç olmazsa sinirlerine hakim olsun.
Öfke kontrolü probleminden sözetmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Bunun arkasına sığınmasına izin vermeyin.
Onurunuza, gururunuza sahip çıkın.

cnm nolur kusura bakma ama diğer konularını okudum hemen hemen aynı tarzda seyler. eşin belli cok sinirli. sen uzatmadığın arkasında durmadığın içinde ipi eline almış istediğini yapıyor buna izin verme derim. 1 yılda nasıl böyle seyler olabilir

Beni en çok üzen bu zaten ben dün kendimi hırpaladım ne yapsam kayınvalideme.Görümce işte o da kuaför aksam iş cıkısı gelmişti.Ya zorunda degilim hem öyle hemde ben oraya gitmişim hizmet etmişim evde pislik içinde degildi ya.Kapıyı kilitledim cünkü hem korktum ondan hem de babamın dişiyle tırnağıyla aldıgı eve artık girmesin istedim.

Darp raporu almadım canım ama kapıyı kilitlemeden önce ses kayıdı acmıstım bütün szleri kayıtlı artık ve burnumun kanlı selpakların resmini de cektim su an hepsi telefonumda. eger evden gidersem direkt polise bu aksam bu veriler.

Iyi de düzelecegini düsünüyor musun? Seni sevmedigini simdi mi anladin canim benim? Bu sözlerinden de anlasiliyor ki ilk defa siddet uygulamamis sana.

"bana son şiddetindi bu." Yani seni dövüyordu ama seviyordu ve sen simdi senin burnunu kanatmasiyla seni sevmedigini mi anladin? Pes yani?

Hem kocani tanidigin halde ne yapacagini tahmin edebilecegin halde bir de zemin hazirlamissin. Kapiyi kitlemeler filan. Ne bekliyordun ki "özür dilerim askim lütfen kapiyi ac " diyecegini mi ?

Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin sözü tam sana göre canim kusura bakma ama.
Istedigin kadar o ablanda kal istersen eve hic gitme ama maalesef sonuc degismeyecek .
Daha bir yil olmadan nasil bu hale geldiniz onu da anlamis degilim.
Ya oturup cekeceksin ya da gideceksin. Sakin düzelecegini filan düsünüp kendini kandirma.
Keske sordugun gibi bir caresi olsa ama maalesef

Yorum için tsk ederim Noktasına virgülüne kadar dogru yazdıkların.

evi terk etmedim zaten canım su an işteyim mesai bitti mi ne yapacagım diye kararsızım.Nasıl farkettirecem yaptıgının kötü oldugunu ne yapmalıyım?

yaptığının kötü olduğunu anlaması için
ne senin avaz avaz ağlaman
ne küsmen surat asman
ne de yapacağın hiç bir şey yaptığı şeyin
korkunç bir şey olduğunu anlamasını sağlamayacaktır.
çünkü ona göre gayet normal sanırım bu tarz şeyler
erkek kadınla her tartıştığında ağzını burnunu kırar
kadın bir iki gün surat asar sonra unutur gider.
o hayatı böyle sanıyor.bu eşinin doğrusu sanırım.

kapıyı actım cünkü öküz öküz bagırınmaya basladı ve komsular bizden rahatsız olmasın diye actım
bu eve gelme yazmadım cünkü gelme desemde gelir biliyorum.
babamın evi oldugunu yüzüne vurmadım arkadasa acıklama olarak yazdım.
Tsk ederim saolun.Daha önce de yedim seviyorum dedim sineye cektim ama artık boyumu astı yaptıkları.

az bile söylemiş...............!!!

onun bu yaptıklarını sineye cektikce düzelecegine yüz verdikce astarını istiyor ve ben artık katlanamıyorum
yok canım cocuk
sürtürecem ama nasıl?
şu an kafam öyle allak bulluk ki.

o zaman hayatim benim o yazdigin notun arkasinda dur ve , eve donme bir sure , burnu sürtülsün , öküzünüzün ,
cocugunuz yoktu degil mi ?

canım ben zaten notumu kapıya koymadan önce en az 5 defa okudum ve büyük kararlılıkla koydum oraya eve gitmeyecem ama kime gitmeli ne yapmalı diye düsünüyorm?
yok canım cok.

Canım babanın evinde mi oturuyorsunuz?
Eşin bunu hazmedez ki, bi şekilde acısını çıkarır.
Başka eve geçme ihtimaliniz yok mu?
Yaşadıkların çok acı ayna parçalandı demişsin ya orda çok kötü oldum, ne demek!
Galiba seni annesine hizmetçi olarak almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…