Bir çaresi bulunur mu?

boşuna dememişler karı koca ipek,araya giren köpek diye....

Bende söylicektim ama tepki alırım die söylemedim.Sabahtan beri yemek tariflerine ve masa düzeni konularına giriyor.Güzel bir barışma yemeği hazırla sen pollyan boşver bu boşa konuşan kadınları

Arkadaşlar bırakın vicdani muhasebesini kendisi yapsın. Yeter artık bence. O kendi dünyasında mutlu ise bize susmak düşer.

bence polyan bu tarz konular acmasın artık... senın ıcın uzulen, iyi olma ıcın tavsıyede bulunan bizleriz. gerılen bızlerız. sen rahatsın. bız kk kadınları boşuna bu yorumları yapıyoruz . sen yıne bıldıgını yapıyorsun, tavsıyelerımize uymadıkça o zamn neden bızlerden tavsiye ıstıyorsun. bızı de boşa oyalıyorsun. kendın zaman gecırmak ıcın bunu yapıyorsun gıbıme gelıyor...senın danışman gereken kısıler bence bızler degılız polyan. sen eşinının aılesıyle konus bundan sonra olanları onlar da sana tavsıyede bulunsun aranızı duseltsınler. bızlerıde burada boşuna yormamış ol.

bence bu konu kapatılsın artık.. sıkmaya başladı....

Aslında çaresi tedavi filan değil.
Bu adamın karşısında şöyle hakkıyla güreş tutabilsen ya da aikido kung fu yapsan bak bakalım elini sana sürüyor mu...
Ciddiyim kendini savunmasını öğrenmelisin madem böyle bir adamla yaşamakta ısrarlıysan...
Mutluluklar

Burayıda buradaki bayanlarıda anlayamıyorum..

Sadece bu konu ve konu sahibi için yazmıyorum ;

Konu açan kişi o anki öfkeyle açıyor olabilir ve zaman içerisinde bizim bilmediğimiz aile içi yaşanılanları düşünülerek affedilebilir, hayat devam edebilir.

Neden bir konu açıldığında yorumların aksi olunca insanlar hemen kızmaya başlıyor ?

Barışmak çok mu kötü birşey? Ne yaşanmışsa yaşanmıştır.Bunu sadece yaşayan bilir.Uzaktan yorum yapmak çok kolay.

Öyle rapor al, terket, boşan, yok şunu yap, bunu yap demek çok kolay..

Farzedinki konuyu açan bayanlar o an sadece paylaşmak, öfkesini kusmak için yazıyor.Hepsi bu..

.....

Dilerim barışırsınız ve bir daha aynı şeyleri yaşamamak için çok dikkatli davranırsınız.

hay allahım bak bu yorum beni benden aldı arkadaşım konunuN en güzel yorumuydu :128:

Son düzenleme:

Aynen ben de anlamıyorum!
Öldüresiye dayak yemiş kadına "barış" demek zor geliyor bana.
Burnu kırıldı öfke kustu rahatladı peki 3 gün sonra kafası kırılınca nasıl paylaşacak bizle sinirini.
Boşanmak mı kolay bu dayakları yemek mi o da ayrı bir soru?
Şahsen bir kadının dayak yemesine rağmen boşanmamasına kızmaktan öte üzülüyorum. Acizliğine,dayak yemeye devam edeceğini bile bile evliliğine devam etmesine ve böyle birini hala sevmesine...

Neyse herkesin hayatı kendine.

Birsen82 burda insanlar kolay olanı değil, kendilerini konu sahibinin yerine koyarak cevap veriyor...
Kimi tek bir hakareti kabul etmez tek celsede işi bitirir..
Kimi seviyorum çocuğum var, düzenim var diye, mevcut hayatına devam eder..
Lakin, konu sahibi her açtığı konunun sonunu "ne şiş yansın ne de kebap yansın"a bağlıyor...
Bu da biraz tuhaf oluyor...
Barışmak tabiki çok kötü bişey değil, hatta gerektiğinde olması gereken ve insanı mutlu eden bir durumdur...
Ama burda tartışmalarda kendiniz tutamayıp, şiddet uygulayan ve pişman olmayan bir adam var...
Bunun sonu nereye gider...
"Karım alıştı, ben severimde döverimde, arada bi pataklarımda....."
Bunun sonu bir cinnet anında öldürmeye kadar gider...Allah korusun..
Ortada çok normal bir durum yok, bende sizin çok normal bir durummuş gibi, insanlara kızıp "dilerim barışırsınız" demenizde bir anlam veremedim....

konu sahibi burada bir kac konu aciyor ve diyor ki siddet var ve biktim,ve bizler gercekten cogumuz üzüldük ve destek olmak istedik...

bazi arkadaslar diyorlar tüüü kakaaa size,nasil ayril falan dersiniz...onlar arasinda yasamislar ve bilirler barisip barismamayi....

evet dayagi yiyen kendisiydi,burnu kanayan,ekmekle sokak ortasinda kafasina vurulan,lanet olsun sana senden biktim denilen.....

o zaman sizlere göre siddet normal ise ne ala hayat sizin hayatiniz ama lütfen burada olaylari disaridan göremeyen bi kisiyede demeyin sen bilirsin siz yasiyorsunuz bu hayati esinle....

biz kadinlar siddete kesin bir dille HAYIR demedikce daha cok pollyan larimiz olur.

Pollyan bence sende onu seviyorum diyorsun ama bak öncedende yazmistim,ileride sadece nefret edeceksin ve kendine saygini yitireceksin ve belki bir yavrunda olacak o zaman

İki alıntı almayı bilmediğim için bu şekilde yazacağım; Lale ve morgüller

Bende şiddeti tabiiki tasnif etmiyorum, Allah korusun yaşarsam eğer dünyayı yıkacakmışım gibi geliyor.
Bende sizler gibi düşünüyorum.Ama eğer sonuç barışmakla sonuçlanıyorsa, konu sahibi buna karar veriyorsa bu kadar ağır yazmanın anlamı yok ki.

Evet birdaha yaşaması kuvvetle muhtemel, yaşamaması ihtimalide var bunun yanında.

Biraz karışık düşünüp aksettim belkide ama ne olursa olsun karara saygı duymak lazım.

Bakın burada atıp tutmakla olacak iş degil bu ve özel mesaj göndermekle olmuyor bana.Lütfen uslubünuza dikkat edin.Barıştı evine gitti ne demek ? Beni yalancılıkla suclayamazsınız ben burada yasadıklarımı anlatıyorum hikaye degil bu ve siz ben neler yasadıgımı yazdıgım halde hayır öyle yapmadı böyle yaptı deme curretini nerden buluyosunuz?
Ve su an teyzemdeym öyle istedigimn her an da internete giremem sırf size cevap yazmıyorum diye bana agır ithamlarda bulunamazsınız lütfen.

ağır ithamda ne demek pollyannn??burda kim sana yazmış ağır itham evet özeldende konunu açtıysan gel aydınlat herkesi die yazdım zaten.alıntıladığın yorumumu dikkatlice okurmusun?
işyerinden nasıl izin aldın???izin alamam die bişi söylemiştin sanki.
eşin arıyormu

polyann ne yaptın nasıl gittin haftasonu?

cumartesi o da izinliydi zaten ama hastaneye gidecekti bana gönsderdigi maildeki saatte eve gittim yoktuevde hemen valize bi kac parca esyamı aldım öncer kayınvalidemlere ugradım onunla ve kayınpederimle konustum biraz.Sonra kyınpederim beni yarı yola kadar getirdi nerdeyse arabayla oradan da annemelere gittim bütün yasadıklarımı dayanamadıgımı ve kafamı toparlamam gerektigini. Şimdi de teyzemdeym.

pollyan ailen şiddet gördüğünü biliyo yani?
tepkileri ne oldu peki
eşinin seni dövdüğünü öğrendikten sonra?
bu arada darp raporunu aldınmı?

Ağır itham barıştıgımı dile getirmen ve yemek konusu.Çok tuhafsın barısma yemegi hazırlıyormusum işim gücüm kalmadı bu moralle off Allahımmm cok canım yanıyor bi de bu yazılanlara üzülüyorm.

pollyan böyle düşünen bir tek ben değilim farkındamısın
bu kkda daha neler görücem bilmiyorum
şiddet gören biri konu açıyor ve yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sen ne konuna vakıfsın ne kimsenin dediğini normal karşılıyosun.ne yapabilirizki senin için daha?bi tsk edeceğine sürekli yargılıyorsun

pollyan ailen şiddet gördüğünü biliyo yani?
tepkileri ne oldu peki
eşinin seni dövdüğünü öğrendikten sonra?
bu arada darp raporunu aldınmı?

polyan bu sorulara cevap verirmisin,merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…