Bir boşanma meselesi ; vicdanimla mantığım arasında kaldım :(

avukatınız ne diyorsa onu yapın.
elinde ki dekontlarla hakime sunması iyi olmuş.
ortada zorla.imzatılan senet çek yok çalışan geliri olan bir bayan var hakim bunuda göz önünde bulundurur mutlaka.
şu evliliklerde yapılan fedakarlıkları boşanırkende yapmayın
hukuk size evladınıza hak tanımış almıyorum istemiyorum diyenler bir daha mahkeme açıp haklarını almaya çalışıyorlar.
merak etmeyin eş kişisi hakim karşısında şahit olarak pek aileleri dikkate almıyor.
adamın annesi benim evladım bulunmaz hint kumaşı derken size yapılanları da bakkalın çıragına atacak degil.
bırakın vicdanı evladınızın gelecegini düşünün

Az düşünün ve rahat olun..
4 yıllık evlisiniz ve sizin maaş kartınız zaten o hödükte,sizin 1 yıllık kazanciniz zaten borucunuza yeter de üstü de sadakaniz kalır..Kalan 3 yılın hesabını o size versin..
Sizi bu konuda öyle bir sindirmis ki hakkiniz olanı aramaya korkar olmussunuz,açın gözünüzü sizi sömüren o.

Her türlü yasal hakkını elbette alacaksın. Birincisi sen ona zorla bir şey odetmemissin. Ikincisi ödenen borçlar düğün hazırlığı kapsamında ödenmiş. Kendisi o şeklide evlenmek istemiş. Ayrıca ne akla hizmet şu maaş kartlarınızı veriyorsunuz bilmiyorum ama adam sana HARÇLIK vermiş resmen. O eve sen de maaşınla katkıda bulunmuşsun hatta resmen kendi maaşından sana sadaka vermiş. Ayrıca bir çocuğun var. Bütün bunlara eşinin karaktersizligini de eklersek alabileceğin ne varsa al derim. Evdeki iki havlunun biri semineri havluyu bile al.

Alın ne alabiliyorsanız.
Altınlarınızı vermişsiniz,4 yıl çalışıp maaşınızı eline vermişsiniz. Sizin ne borcunuz kalmış Allah aşkına? 30 bin lirayı daha ne kadar ödeyeceksiniz?
Savurduğu hakaretler,size evladınızın gözü önünde uyguladığı şiddet te cabası.
Lütfen ne hakkınız varsa söke söke alın bu adamdan. Çocuğunuza nafakada ödesin. Yaptıklarını yanına bırakmayın.

Benim çalışan bir arkadaşım der ki sımarik kocalar için; çocuğunu doğur,bak, evi
temizle, yemeğini yap, yorgunum deme gönlünü hoş et,üstüne de her ay babasinin bile vermeyeceği 4000 para ver yine yaranama.Sende bir de dayak da var üstüne.

4 yıl boyunca sindirmiş kadını pislik,
maasşı 3000 olsa 4 yıl boyunca 48 ay yapar 48*3000= 144.000,00 tl para yapar ,

ne 30.000 den bahsediyorsun arkadasım sen yaaa , T teacherr82

Adam kendi cebinden mi ödedi yoksa beraber ortak paranız ile mi ödediniz anlamadım?
Bir de maaş kartı neden ondaydı?
Son olarak da devlette koca öğretmensiniz.mis gibi. Mesela Ben de öğretmenim ama atanmak için çok çaba harcıyorum, çok isterdim sizin yerinizde olmak. Atanmamis, özelde çalışıyor olduğum için eşimi hep sineye cektim. En sonunda istifa edip davayı açtım o ayrı konu. Ama Atanmış biri olsaydım o eş kişisini coktaaan kapının önüne koyardım.herkes haddini yerini bilsin, hiçkimse benim tırnaklarımla kazıyıp geldiğim emeklerime el uzatamaz.

4 yıl boyunca sindirmiş kadını pislik,
maasşı 3000 olsa 4 yıl boyunca 48 ay yapar 48*3000= 144.000,00 tl para yapar ,

ne 30.000 den bahsediyorsun arkadasım sen yaaa , T teacherr82
Aynen öyle.
Ben hesaplama yapmadım,kabataslak tahmin yürüttüm ama seninde dediğin gibi o paranın kat be kat fazlasını ödemiş zaten konu sahibi.
Kesinlikle kuruşunu bırakmasın.

Bu borç meselesinde niye bu kadar ezik davranıyorsunuz ki? Adam yıllarca sizi eze eze sindirmiş. Başta bekleyelim demişsiniz zaten, o ödeyeceğim demiş. Hem siz de çalışıyormuşsunuz. Altınlar zaten gelinindir.
Donuna kadar alın, fiziksel şiddetin yanında psikolojik şiddet de görmüşsünüz. Çocuğunuzun hakkı. Bırakmayın sakın.

özellikle bir öğretmenin bu zamana kadr bunları yasayıp susmasına ekstra uzuldum....
bunları hangı kadın yasarsa üzülürüm o ayrı.. ama okumus etmıs kendı ayakları duran bırılerı olunca daha farklı

o senın borclarını odedı ama sen de 4 yıl calıstın heray o eve 3-4 bın lira para getırdın
kımse kusura bakmasın

cocugunun gozunun önunde sana yaptıkları.....
elinden geleni yap. cocugunla anne evıne gıttgınde de nafakayı adam gıbı ödemeyecek

bir öğretmen olarak şöyle hesaplayabiliriz. 4 yıldır kartınız onda.
12*4=48
48*3= 144 bin tl.
artı olarak altınları falan da vermişsiniz.
bence ne hakkınız varsa alın. ben bile kabataslak birşeyler çıkarabiliyorsam hakim daha net sonuca varır. kaldı ki yediğiniz dayaklar, hakaretler de cabası. Allah ıslah etsin o mahluğu

ne istersen yapayım ama ne olur beni gecmisimle yargilayip durma
Yapmayin Allah aşkına! Sanki namussuzluk mu yaptiniz? Size soz verip kandırıp evlenip ondan sonra da hemen donen kendisi. Ezdirmeyin kendinizi aileniz sizi kim bilir ne zorluklarla buyuttu okuttu. Siz de gidin adamin eline kartinizi verin. Niye? Siz odemeyi bilmiyor musunuz?

30,000 TL ortak ödediyseniz ona 15,000 TL borcunuz var.

Onun da size psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddet uyguladığı için maddi ve manevi tazminat borcu var. Ayrıca arabanın yarısını da size borçlu. Bu durumda, mantıken ve vicdanen adam size borçlu.

Bunların hepsini hesaplayıp o şekilde talepte bulunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…