Bir boşanma meselesi ; vicdanimla mantığım arasında kaldım :(

resmi kolelik yapmissin resmen dahada vicdan diyordun dahada vicdan diyorsun .anan baban seni bunun icinmi okuttu surundur koca olacak kisiyi.

O 30000 lirayı 4 sene içinde siz kaç kere eşinizin cebine koymuşsunuzdur öğretmen maaşınızla + ikinizde çalışıyorsunuz bütün ev işi sizde üstüne kışlıklar vs. Bunları göz önünde bulundurursak eşinizin size yüklü bir miktarda borcu var. Kendinizi değilse çocuğunuzun geleceğini düşünün. Siz almayınca eşiniz "vay ne yüce gönüllüymüş" demeyecek, emin olun. Arkanızdan dalgasını bile geçer.

Ben iyi niyetli bir cümle kurarsam seytaan yine neyin pesindesin neler kuruyorsun kafanda derdi. Birgün bile seytanlik peşinde olmadım.sanirim yine seytanlikla suçlar neyin hesabını yapıyor der.

Ben iyi niyetli bir cümle kurarsam seytaan yine neyin pesindesin neler kuruyorsun kafanda derdi. Birgün bile seytanlik peşinde olmadım.sanirim yine seytanlikla suçlar neyin hesabını yapıyor der.
Kişi kendinden bilirmiş işi. Bakın gecenin bu vakti bir avukat olarak soyluyorum lutfen alabileceginiz herseyi talep edin. Maddi manevi tazminat nafaka bunlari bosanma davasinda isteyeceksiniz ardindan acacaginiz esya davasinda da mallarin yarisini ve dugunde takilan butun takilarinizi isteyin. O görsün ondan sonra seytanligi.

Birşey sormak istiyorum burda böyle şeyler yazmamin davama bir zararı olurmu. Birde avukatim altinlarinida alırım bana düğün videonu getir dedi ama o adam bilgisayarida götürmüş düğün video su onun içindeydi.

İstersen bu lafıma kız. Ama çocuğunun gözü önünde şiddet gördüğün bu adama merhamet edip acımak ezikliktir.
Sakın acıma.
Al donuna kadar gerekirse.
İşin içine aşırı hakaret ve şiddet girince, benim nevrim dönüyor.
Normal bir boşanmada bir kuruş almam gururdan. Ama bu normal değil.

Sonhna kadar alin bunda hak olmaz ziynet zaten sizin hakkiniz... bunca yilin emegi hakki cocugunuzun hakki zaten o 4 srnelik maaasiniz sizin gecmiz borcunuzu misli misli kapatirdi herseyi alin alabildiniz.siz bi cocuk buyutuceksiniz o elini siyirip cikicak bu evlilkten...

Merhabalar sayın meslektaşım. Ben de sizin gibi boşanma sürecindeyim. Benim çoçuğum yok ama size benzer süreçler yaşadım. Elimden paramı ailemi arkadaşlarımı huzurumu çaldı. Hıcbır şey bırakmayın. Üzmeyin çanınızı. Bu adamlar ancak bundsn anlar. En önemli kıymetli paracıklarını alın.

Kocan buraya yazdigini bilmiyorsa herhangi bir zarari olmaz. Ama buraya yazdığını biliyorsa atiyorum yazdigin bir seyin ekran goruntusunu alip mahkemeye sunabilir. Ama su ana kadar yazdiklarinda aleyhine kullanabilecegi hicbirsey yok.
Altinlar icin video sart degil takilarinin göründüğü bir fotograf dahi yeter.

Yalnız yıllar önce ödediği borçların dekontlarını saklaması ne kadar itici.. Paragöz insandan korkarım ben her türlü iftirayı atabilir. Çocuğunuzun önünde şiddet uygulamış hayvan adam. Neyi varsa yoksa alın iyi bir ders olur ona

48 Ay maasinizi direk esiniz cekmis,hesap zor olmasa gerek maasinizla carpin....Elinizde odenmis kredi borcu makbuzu ve ogrenim kredisi haricinde ne var?Arti birde cocugunuz?

Bekarlık borclarini dugunde size gelen altinlari bozdurup kapatabilirdiniz.onlar sizin hakkinizdi.Maasinizla ogrenim kredinizide oderdiniz.Adam sizi maddi manevi sömirmus ve sizde bunun mahcubiyetini esinize bellinederek zaaf noktonizi ogretmissiniz.Onunda egosubtavan yapip kendini hep hakli taraf görmuş.Bende evliyim.bu sene yeni atandim.esimin bekarlik borclarini birlikte kapattik.4 yildir esimin maasinin yarisindan fazlasi kredi borclarina gitti.altinlarim dahil.hamile halimle calisip iyi kotu bi araba aldim ayagimizi kessin diye.esim 2.islerde calisti.hamileyken evimin isini yapti bi dedigimi iki etmedi.hep kiymet bildi.asla kartimi vermedim vermem.oda hic istemedi.istemez.kart baska bisey.senin emegin senin alin terin.vicdan yapmayin asla.dilerim bundan sonra mutlu olursunuz

öyle adam edilmez böyle adam edilir diyip vurup geçin...erkekler para ile imtihan olur para ile vurulur para ile süründürülür bana göre.elinizde o darp raporu varken elindeki yutacağı son lokmayı bile alırınız onun elinden.meraketmeyin o tüm bunların olacağını bildği için acaba kurtarableceğimi kurtarabilirmiyim diyor aklınca.medeni bi ayrılık değil ki bu vicdan yapılacak..

Vicdan yapacak bir durum yok bence.siz hiç borcunuz olduğunu saklamamışsınız.kendisi herşeyi bilerek evlenmiş.üstüne kartınızı vermişsiniz ve şiddet görmüşsünüz bu neyin vicdanı?onun vicdan yapması gerekiyor adam olup sözünü tutmamış sizi hep maddi yönden vurmuş tartışmalarınızda.iyilik yapıp yüzünüze vuracaksa hiç yapmayacaktı.ne kıymeti kaldı bu yaptığı iyiliğin?bütün hakkınızı alın ayrılın kızınızı da görmek isterse görsün hiç kafanıza takmayın zorla babalık yaptıracak değilsiniz gönülsüz adama ama nafakasını söke söke alın.

Canım resmen kendin etmiş kendin bulmuşsun. Bu hale adım adım gelmişsiniz. Senin kartını almakta haklı çünkü hesabını kitabını bilmeyen müsrif bir insansın o kadar borç ancak böyle ödenirdi. Kaldı ki sende kabul edip al kartı demişsin. sana ne olursa olsun şiddette bulunmakta kesinlikle haksız aptal herif haklı iken haksız duruma düşmüş. Neyse zaten avukat ne kadar iddialı olursa olsun ödeme dekontları nedeniyle alacağını alamayabilirsin zaten o yüzden talep et bakalım ne çıkacak.
Numarada artık bir evladın var tek bir gelirin var aşırı harcama yapma, kenarıya da mutlaka üç beş birşey at. Borcun b is bile olmasın.

Avukatin ne diyorsa al lutfen! Vicdanini sustur su anda! Onun vicdanı olsaydi küçücük kizinin onunde senin bogazini sikmazdi para ne ki o kizin psikolojisinin yaninda! Lutfen ne gerekiyorsa yap ve al kendin icin degil çocuğun icin al!

Defolsun ac köpek. Alabileceğiniz herşeyi alın avukatinizi dinleyin. Neyi var neyi yok alsanız yine de size yasattıklarını karşılamaz. Mutlu bir yuva evlilik sizin de hakkınızdı yillarinizi, hayalkerinizi çaldı, boşanan arkadaşlar yanlış anlamasın ama sizi malesef toplumda daha dezavantajli konumda olan boşanmış kadin durumuna sokuyor. Yasattiklari da çabası. Inanın ömrünün sonuna kadar çalışsa sizden gidenleri telafi edemez ödeyemez.

Avukatınızı dinleyin ve donuna kadar alın!

1) Bu tür merhametsiz insanlar vicdan azabı duymaz hatta kendini haklı görür. Onun canını ancak parayla acıtabilirsiniz.

2) Ufacık bir kızınız var (Allah bağışlasın). Bugün çalışıyorsunuz ama yarın öbür gün ne olacağı belli değil. Alın paranızı, koyun bankaya, kendiniz için değil kızınız için... Zaten babası 6 aydır görmeye gelmiyormuş, Allah gecinden versin size birşey olsa kızınız için lazım o para.

3) Borcumu ödedi diye vicdan yapıyorsunuz ama maaş kartınızı alıp, sizin paranızla güzelce ödemiş bir de başınıza kakmış. Bana da verseydiniz kartınızı, ben de tüm borçlarınızı kapatırdım.

Bu hayatta yalnız değilsiniz, küçük bir bebeğiniz var. Lütfen onu düşünerek hareket edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…