Evet Bana karşı on yargili davranması çok normal ben bunada birsey demedim zaten.Kartimida ilk önce veren bendim zaten.Ama ben bu 4 yıl içinde yemek yapmayı,ev hanımı olmayı, turşu kurmayı vb.. bunları öğrendiğim gibi ev gecindirmeyi tasarruf yapmayı da öğrendim. Bunuda ona her türlü gösterdim zaten.Ama o görmek istemedi.Ben ne kadar gecinmeye huzur bulmaya calistiysam o da o kadar tersini yaptı.
Ailem yürüme 15 dak bir gündüz tek basina gidememisimdir.Direk gitme demezdi. Ama akşam başka bir sebepten kavga cikartirdi. Ben koca bir yılda belki iki kere kuaföre ancak gittim belki saç kesimi yada artık kaslar elimle duzeltemeyecegim hale geldiği için. Kendim evde boyarim. Ama o bana hep ee gecen gittinya daha deyince pes ederdim. alışveriş fislerini aylarca saklardim. Aldigim birseyi ona kaç ay önce aldığımı ispatlamak için. Zaten tek başına ben evime tuz almadım. Onsuz carsiyada cikamazdim.
Artık sona yaklastigimiz tartışmalardan birinde ayin 15 i hesabıma 3000 yatmış maasim. Param yok dedim bana para ver. Hiç cevap vermeden çıktı gitti.dedim heralde yanında yok. Öğlen sonu geldi bir 20 lira koymuş aynanın önüne.artik yeter dedim nekadar degistimi gör artık dedim.ne dedi biliyormusunuz; ben istemezmiyim karimin cebinde 200 -300 lira para olsun.ee neden yok peki. BEN AILEME YEDIRIYORMUSUM. Iftiraya bak koca bir yıl annem cocuguma baktı ona aldigim tek şey 2 kilo madimak. Evde yağ erken biterse aileme verdigimi kasdederek nereye gittiyse acaba daha neler neler