Bir boşanma meselesi ; vicdanimla mantığım arasında kaldım :(

Birşey sormak istiyorum burda böyle şeyler yazmamin davama bir zararı olurmu. Birde avukatim altinlarinida alırım bana düğün videonu getir dedi ama o adam bilgisayarida götürmüş düğün video su onun içindeydi.

düğününüzü çeken kimse eğer onlara ulaşabilirseniz yardımcı olabilirler çok geçmemiş üstünden

Niye ezikledin kendini bu kadar adamın karşısında 30 binlira borcunu ödedi diye mi.Uyan artık ya maaş kartını adama teslim etmişsin 5-10 lira harçlık nedir ya neyin vicdanını yaşıyorsun sen canım.Adam senin zayıf noktanı taa baştan tanışıklıktan çözmüş seni nasıl alt üst edeceğini çok önceden tahlil edip ödeme dekontlarını saklamış. böyle konuları okuyunca gidip canım kocam diye sarılasım geliyor 18 yıldır çalışırım 17 senedirde aynı adamla evliyim benim maaş kartımı eline almamıştır ,şifresini bile bilmez. Ey çalışan bayan arkadaşlar maaş kartı sizin özel eşyanızdır ,çekersiniz nereye ödeyecekseniz ödersiniz kalanını değerlendirmek size kalmış.Aman ben uğraşamam derseniz de mobil banka indirin telefona istediğiniz yere ödemenizi ordan yapın.Daha çok yazardım da yeter bu kadar.Konu sahibi Allah yardımcın olsun erkeğin bu kadar çiğ olanından kork bence ve avukatının dediği yoldan git donuna kadar al

Konu sahibi arkadaşım ben bu tarz durumlarda karşı tarafı her ne olursa olsun maddi zarar ile evliliğin bedelini de böyle ödendiğine filan asla inanmayanlardanim.nafaka hakkınızdır talep Edip etmemek sizin karariniz.anlasmali boşanın bari bu evliliğin bitişi yorucu olmasın.insanlar bosanmalarda canavara dönüşüyor.anlasma li boşanmak en güzeli.bu arada şunuda söyleyeyim avukatlar çok gaza getiriyorlar muvekkilini çünkü onlarda kazanıyor bu durumdan.

Yahu ne vicdani?? Sen onunla evde olmasaydin pasa pasa butun kredilerini odeyecek miydin, evet. O israrla ortak odemek istemis, napalim yani adi ortak odendi olduysa. Onun kadar sende calistin sonucta.

Acikcasi calisip parani kazaniyorsa, ortak cok birikmisliginiz, yapmisliginiz yoksa, cokta minnet etme derdim belki. Ama cocugunuz var, ve senelerdir evlisin. Hakkin olani al. Emin ol cocugunu 6 ay gormeye gelmeyen yarin oburgun ne okulunda ne dugununde yardimci olur kizina.

Sizin hayallerinizi, umutlarınızı, sağlığınızı alan, çocuğunuzun psikolojisini alt üst eden biri için degil vicdan yapmak, gözünün yaşına bile bakmamanız lâzım. Sizin için yaptığını saydığınız harcamaların (ki karşılığında maaşınızı verip 5-10 tl harçlığa razı olmuşsunuz) üstüne bir o kadarını daha yapsa size yaşattıklarının bedelini yine de karşılayamaz ...

Canım resmen kendin etmiş kendin bulmuşsun. Bu hale adım adım gelmişsiniz. Senin kartını almakta haklı çünkü hesabını kitabını bilmeyen müsrif bir insansın o kadar borç ancak böyle ödenirdi. Kaldı ki sende kabul edip al kartı demişsin. sana ne olursa olsun şiddette bulunmakta kesinlikle haksız aptal herif haklı iken haksız duruma düşmüş. Neyse zaten avukat ne kadar iddialı olursa olsun ödeme dekontları nedeniyle alacağını alamayabilirsin zaten o yüzden talep et bakalım ne çıkacak.
Numarada artık bir evladın var tek bir gelirin var aşırı harcama yapma, kenarıya da mutlaka üç beş birşey at. Borcun b is bile olmasın.

Evet Bana karşı on yargili davranması çok normal ben bunada birsey demedim zaten.Kartimida ilk önce veren bendim zaten.Ama ben bu 4 yıl içinde yemek yapmayı,ev hanımı olmayı, turşu kurmayı vb.. bunları öğrendiğim gibi ev gecindirmeyi tasarruf yapmayı da öğrendim. Bunuda ona her türlü gösterdim zaten.Ama o görmek istemedi.Ben ne kadar gecinmeye huzur bulmaya calistiysam o da o kadar tersini yaptı.
Ailem yürüme 15 dak bir gündüz tek basina gidememisimdir.Direk gitme demezdi. Ama akşam başka bir sebepten kavga cikartirdi. Ben koca bir yılda belki iki kere kuaföre ancak gittim belki saç kesimi yada artık kaslar elimle duzeltemeyecegim hale geldiği için. Kendim evde boyarim. Ama o bana hep ee gecen gittinya daha deyince pes ederdim. alışveriş fislerini aylarca saklardim. Aldigim birseyi ona kaç ay önce aldığımı ispatlamak için. Zaten tek başına ben evime tuz almadım. Onsuz carsiyada cikamazdim.
Artık sona yaklastigimiz tartışmalardan birinde ayin 15 i hesabıma 3000 yatmış maasim. Param yok dedim bana para ver. Hiç cevap vermeden çıktı gitti.dedim heralde yanında yok. Öğlen sonu geldi bir 20 lira koymuş aynanın önüne.artik yeter dedim nekadar degistimi gör artık dedim.ne dedi biliyormusunuz; ben istemezmiyim karimin cebinde 200 -300 lira para olsun.ee neden yok peki. BEN AILEME YEDIRIYORMUSUM. Iftiraya bak koca bir yıl annem cocuguma baktı ona aldigim tek şey 2 kilo madimak. Evde yağ erken biterse aileme verdigimi kasdederek nereye gittiyse acaba daha neler neler

Evet Bana karşı on yargili davranması çok normal ben bunada birsey demedim zaten.Kartimida ilk önce veren bendim zaten.Ama ben bu 4 yıl içinde yemek yapmayı,ev hanımı olmayı, turşu kurmayı vb.. bunları öğrendiğim gibi ev gecindirmeyi tasarruf yapmayı da öğrendim. Bunuda ona her türlü gösterdim zaten.Ama o görmek istemedi.Ben ne kadar gecinmeye huzur bulmaya calistiysam o da o kadar tersini yaptı.
Ailem yürüme 15 dak bir gündüz tek basina gidememisimdir.Direk gitme demezdi. Ama akşam başka bir sebepten kavga cikartirdi. Ben koca bir yılda belki iki kere kuaföre ancak gittim belki saç kesimi yada artık kaslar elimle duzeltemeyecegim hale geldiği için. Kendim evde boyarim. Ama o bana hep ee gecen gittinya daha deyince pes ederdim. alışveriş fislerini aylarca saklardim. Aldigim birseyi ona kaç ay önce aldığımı ispatlamak için. Zaten tek başına ben evime tuz almadım. Onsuz carsiyada cikamazdim.
Artık sona yaklastigimiz tartışmalardan birinde ayin 15 i hesabıma 3000 yatmış maasim. Param yok dedim bana para ver. Hiç cevap vermeden çıktı gitti.dedim heralde yanında yok. Öğlen sonu geldi bir 20 lira koymuş aynanın önüne.artik yeter dedim nekadar degistimi gör artık dedim.ne dedi biliyormusunuz; ben istemezmiyim karimin cebinde 200 -300 lira para olsun.ee neden yok peki. BEN AILEME YEDIRIYORMUSUM. Iftiraya bak koca bir yıl annem cocuguma baktı ona aldigim tek şey 2 kilo madimak. Evde yağ erken biterse aileme verdigimi kasdederek nereye gittiyse acaba daha neler neler
İşi psikopatlığa bağlamış, senin müstifliğin ne kadar normal değilse o da cimrilik olayını kat kat aşmış. Ama sendeki değişimler oldukça güzel. Fiş saklamak falan hiç normal hareketler değil buna zorlamak hele ki.
Şimdi be aşamadasınız mahkemeniz görüldü mü ayrı yaşıyorsunuz herhalde kart kimde?

Ben olsam yaka paca kurtulmaya bakardim. Pesine dusmezdim tazminatin sunun bunun. Yarin bir gun kizininz buyuyunce de ona acındırır kendini. Annen beni soyle surundurdu, annen beni boyke surundurdu diye. Allaha sukur isiniz var. Cocugunuzun nafakasininalin yeter bence.

Millet çalışsa bile bütün borçlarını adamlara ödetiyor, bir sürü şey aldırıyor kendi maaşlarını da süslerine, kuaförlerine lükslerine harcatıyor şöyle düşünmüyor. Hakkım bu diyor.
Siz ise senelerce adama çalışmışsınız evde ayrı işte ayrı. Hala borcum var diyorsunuz.
Donuna kadar alın! Bu kadar saygısızlığın affı yok.

Siz evlenmeseydiniz ailenizin evinde 4 yılda 30 bin TL borcu rahatlıkla öderdiniz üzerine harçlığınızda 5-10 liradan çok daha fazla olurdu. Evliliğiniz süresince elinizden gelen her şeyi de yapmışsınız. Bence hakkınız olan her şeyi alın size yaptıkları yanına kar kalmasın.

Çocuğum olana kadar sonradanda çoğu zaman yapardım atletlerine varana kadar utulerdim. Hiçbir sabah ona ütü yetistirmisligim olmadı hep dolabı utulu kıyafetleriyle doluydu. Süpürge sesini sevmez. Ben cuma günü çoğunlukla nobetim olurdu ona rağmen okuldan gelir temizligimi yemegimi yapar hafta sonumu kızıma ona ayirirdim sırf onlarla vakit gecireyim diye
Fazla değer, başını yere eğer diye boşuna dememişler demek ki. Kötü olunca değerli oluyosun bazılarına.
Şu anlattıklarından sonra ben de birçok arkadaş gibi kesinlikle tazminatını da nafakanı da al dicem. Avukatın da aynı şeyi düşünüyor anlaşılan. Bırak elinden geleni yapsın o pisliğe.

Konu sahibi arkadaşım ben bu tarz durumlarda karşı tarafı her ne olursa olsun maddi zarar ile evliliğin bedelini de böyle ödendiğine filan asla inanmayanlardanim.nafaka hakkınızdır talep Edip etmemek sizin karariniz.anlasmali boşanın bari bu evliliğin bitişi yorucu olmasın.insanlar bosanmalarda canavara dönüşüyor.anlasma li boşanmak en güzeli.bu arada şunuda söyleyeyim avukatlar çok gaza getiriyorlar muvekkilini çünkü onlarda kazanıyor bu durumdan.

Eger anlasmaliya yanassaydi benim kararim o kadar nettiki nafaka haricinde 1 kuruş almayacaktim yemin ederim. Bu konuyuda acmama gerek kalmayacaktı.mesajlarimda da dile getirdim para almayacam demedim ama bak kızımız var birbirimizin yüzüne bakacak kadar kalabilelim dedim ilerde kızımızın okulu mezuniyeti düğünü olacak dedim. Kızını kagit ustundekilerle değil istediğin zaman görebilirsin dedim. Ayrilmis olabiliriz ama Kızımın babasida anneside hep olsun dedim.ve isine zarar gelmesin diyede ve kizimin babasi oldugu icin darp davasinda sikayetci olmayacagimida soyledim.ama o ne yapti ?beni bunları alsammi almasammi noktasına getiren dilekçesinde artı etraf dedikodularinda benim bu darp izlerini kendimi kanepeye vurarak aldığımı bunu yapabilecek kadar ruh hastası olduğumu bu nedenlede kızımın velayetini artı nafaka, onun beni dovmedigini beni susturmaya çalışırken yere düşürdüğünü söylemiş. Işte ben buralarda koptum. Karakolda babası olacak adam yüzüme tükürdu. Şu düştüğün duruma bak diye. Oğlu dovuyor babası yüzüme tükürüyor.

İşi psikopatlığa bağlamış, senin müstifliğin ne kadar normal değilse o da cimrilik olayını kat kat aşmış. Ama sendeki değişimler oldukça güzel. Fiş saklamak falan hiç normal hareketler değil buna zorlamak hele ki.
Şimdi be aşamadasınız mahkemeniz görüldü mü ayrı yaşıyorsunuz herhalde kart kimde?

Hayır cimri değildi ama beni bir türlü kafasında aklamadi ve huzur vermedi. Marka giyinmeyide giydirmeyide çok severdi. Az olsun öz olsun.ama birşeye ihtiyacım var dediginizde önce dolabı acacaksin kıyafetlerini gostereceksin ona ispatlayacaksin ihtiyacın olduğunu. Bu çocuğum içinde gecerliydi. Ben kızıma küçük gelenleri ona gostermeden atamaz ihtiyacı olanlara veremezdim

Ilk mahkeme oldu deliller için ikinciye kaldı. Kartim bende. Şuanda kızımın ve Evimin bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum.

="teacherr82, post: 54832501, member: 826156"]Ilk mahkeme oldu deliller için ikinciye kaldı. Kartim bende. Şuanda kızımın ve Evimin bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum.
o kocayı da kocanın babasını da Allah bildiği gibi yapsın. Ne demek yüze tükürmek. Sizi çok sessiz bulmuşlar ezmişler de ezmişler.

X