- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
- Konu Sahibi alkalonshem
-
İsyan yok!!!Merhaba kk üyeleri dostlar.. Anlatacağım konu aşırı cahillik ve pişmanlık içeriyor..
Ben henüz çok yeni evliydim ve en yakın dedigim bekar arkadaşım bi sabah ağlayarak beni aradi ve hamile kaldığını söyledi.. En yakını olarak ben vardım yanında ve erkek arkadaşı henüz yeni askere gitmişti.. Tekti yani bide duygusal olarak cok hassas ve anksiyete bozukluğu vardı.. Arayıp bunları söylediğinde ne diyeceğimi şaşırdım ve cok üzüldüm çünkü o benim gözümde cok masumdu.. Ve bana tam bir iliski olmadığını yüzeysel olduğu halde hamile kaldığını aslında bakire olduğunu söyledi.. Daha bi acımıştım bilmiyorum cok kıymet vermişim.. Neyse sevgilisi para yolladı ve bebeği aldiracaklardi kesindi, doktor arayıp buldular ve aldırmaya giderken yanında bulunmami istediler bende kabul ettim keske o günü hic yasamasaydim da öyle birseyi kabul etmeseydim bıraksaydım ne hali varsa görseydive aldirdi 10 haftasi bitmişti cinsiyetide erkekti hemde öylesine sağlıklıydı ki kıydılar .. Ben o olaydan sonra cok tövbe ettim cok üzüldüm her aklıma geldiğinde yüreğim sıkıştı ve esime bile anlatamadım..
Ve benim 3 bucuk yıllık evliliğim boyunca hic cocugum olmadı cok istedim cok çabaladım olmadı her negatif gördüğümde aklıma hep o geldi. O ise hayatına kaldığı yerden devam etti günah üstüne günah ekledi pisman olmadi unuttu gitti ve bu yaz evlendiler.. Hemen hamile kalmış bide piskin piskin Allah bana da tattıraymıș temennide bulunuyor.. Bugün baby shower yapmış kızı olacakmış.. Yani olan yine bana oldu ben helalinden istedim Rabbim vermezken o istemediği halde bunca günaha rağmen neden demeden edemiyorum ve cok pişmanlık yaşıyorum şuan öyle mesafeliyiz ki ben böyle bir kulun rızasını gözetmek için Allahın rızasından uzaklaşmıșım.. Daha napmam lazım hafızamdan onu yok etmek için.. Sanki o değil ben aldırdım bebeği.. Nasıl canım acıyor
Sizin nezdinizde o arkadaşınız "günahkar", peki içinizde bastırdıgnız duygularınız, buraya yazdıklarınız, yargılamanız, yaftalamanız, gıybetiniz ve kötü kalpliliğniz sizi "farklı" kılıyor mu?Merhaba kk üyeleri dostlar.. Anlatacağım konu aşırı cahillik ve pişmanlık içeriyor..
Ben henüz çok yeni evliydim ve en yakın dedigim bekar arkadaşım bi sabah ağlayarak beni aradi ve hamile kaldığını söyledi.. En yakını olarak ben vardım yanında ve erkek arkadaşı henüz yeni askere gitmişti.. Tekti yani bide duygusal olarak cok hassas ve anksiyete bozukluğu vardı.. Arayıp bunları söylediğinde ne diyeceğimi şaşırdım ve cok üzüldüm çünkü o benim gözümde cok masumdu.. Ve bana tam bir iliski olmadığını yüzeysel olduğu halde hamile kaldığını aslında bakire olduğunu söyledi.. Daha bi acımıştım bilmiyorum cok kıymet vermişim.. Neyse sevgilisi para yolladı ve bebeği aldiracaklardi kesindi, doktor arayıp buldular ve aldırmaya giderken yanında bulunmami istediler bende kabul ettim keske o günü hic yasamasaydim da öyle birseyi kabul etmeseydim bıraksaydım ne hali varsa görseydive aldirdi 10 haftasi bitmişti cinsiyetide erkekti hemde öylesine sağlıklıydı ki kıydılar .. Ben o olaydan sonra cok tövbe ettim cok üzüldüm her aklıma geldiğinde yüreğim sıkıştı ve esime bile anlatamadım..
Ve benim 3 bucuk yıllık evliliğim boyunca hic cocugum olmadı cok istedim cok çabaladım olmadı her negatif gördüğümde aklıma hep o geldi. O ise hayatına kaldığı yerden devam etti günah üstüne günah ekledi pisman olmadi unuttu gitti ve bu yaz evlendiler.. Hemen hamile kalmış bide piskin piskin Allah bana da tattıraymıș temennide bulunuyor.. Bugün baby shower yapmış kızı olacakmış.. Yani olan yine bana oldu ben helalinden istedim Rabbim vermezken o istemediği halde bunca günaha rağmen neden demeden edemiyorum ve cok pişmanlık yaşıyorum şuan öyle mesafeliyiz ki ben böyle bir kulun rızasını gözetmek için Allahın rızasından uzaklaşmıșım.. Daha napmam lazım hafızamdan onu yok etmek için.. Sanki o değil ben aldırdım bebeği.. Nasıl canım acıyor
Kimsenin dinine neye inanacagina karışacak son kişi bile olamazsın..kürtaj günahtır arkadaş senin ne düşündüğün kimsenin umurunda değil..istediğin kadar inkar et bu bi cinayettir..ne alaka anlamadım belki o zaman yapsalardı çocuğu bakamayacaklardı belki aileler kaos yaratacaktı
gayet mantıklı davranışlar, sizin genetik durumunuzun ne alakası var. O zaman kürtaj doktorlarının hiç çocuğu olmaması lazım
sizin gibi kürtajın günah olduğunu düşünüp aldırmayan çocukları nezul olan nice insan var.
bak bizim evimiz yok bir dukilu ağaç yok yatıp kalkıp ağlıyorum işim yok kpss girdim olmadı
babasız büyüdüm onun eksikliğiyle hep sahiplenen döven erkekler seçtim
yatıp kalkıp ağlıyorum neden doğdum diye.
işe girdim taciz edildim
mizacım neşeli herkes basit sanıyor
sizin gibi kürtajın günah olduğunu düşünen kim varsa hemen o fikri unutsun
i ne dayak yediğim ne taciz edilmediğim kaldı
sizin din kalıplarınız yüzünden perişan olan gazinoda nice kız var
uyuşturucu içen nice erkek var
ders çalıştıramayacağınız, okula ek etüte yollayamayacağınız
uyurken masal anlatmayacağınız
ayrıca babasını sakin adam gibi adam seçmeyeceğiniz adamdan çocuk yapmayın
ama bakıyorumda siz burda konu açanların çoğu serseri döven söven, aldatan adamlardan eve bağlamak içun çoçuk yapıyor
siz aslında çocuklarınızı günah keçisi yapıyorsunuz kocalarınız için
Yasadiklariniza uzuldum Allah yardimciniz olsun..Ama kurtaj gunah degil demek ne haddinize? Ayrica sorumlulugu alamayacaklarsa iliskiye girmesinler hamile kalip cocuk aldirmak zorunda kalmasinlar.insanin akli var dimi..ne alaka anlamadım belki o zaman yapsalardı çocuğu bakamayacaklardı belki aileler kaos yaratacaktı
gayet mantıklı davranışlar, sizin genetik durumunuzun ne alakası var. O zaman kürtaj doktorlarının hiç çocuğu olmaması lazım
sizin gibi kürtajın günah olduğunu düşünüp aldırmayan çocukları nezul olan nice insan var.
bak bizim evimiz yok bir dukilu ağaç yok yatıp kalkıp ağlıyorum işim yok kpss girdim olmadı
babasız büyüdüm onun eksikliğiyle hep sahiplenen döven erkekler seçtim
yatıp kalkıp ağlıyorum neden doğdum diye.
işe girdim taciz edildim
mizacım neşeli herkes basit sanıyor
sizin gibi kürtajın günah olduğunu düşünen kim varsa hemen o fikri unutsun
i ne dayak yediğim ne taciz edilmediğim kaldı
sizin din kalıplarınız yüzünden perişan olan gazinoda nice kız var
uyuşturucu içen nice erkek var
ders çalıştıramayacağınız, okula ek etüte yollayamayacağınız
uyurken masal anlatmayacağınız
ayrıca babasını sakin adam gibi adam seçmeyeceğiniz adamdan çocuk yapmayın
ama bakıyorumda siz burda konu açanların çoğu serseri döven söven, aldatan adamlardan eve bağlamak içun çoçuk yapıyor
siz aslında çocuklarınızı günah keçisi yapıyorsunuz kocalarınız için
Doğurup bakacak ne olacağı mi var..senin zevkin için insanmi öldurecez..hadi oldu diyelim nolucak 2 dk zevk için oldu 70 sürünsün desinler ozaman
Siz diyanet misiniz acaba Alo fetva misiniz da burada gelip dini yorum yapıyorsunuz insanların kendini yaratana dahi nasil hitap edeceğine karışıyorsunuz nerden geliyor bu rahatlık ben artik aklim almiyor bunuYani yukarda degil bu kelime uygun olmuyor belli bir mekani yok mekandan munezzeh demek istedim..
Peki bundan size ne? Sizi zorla hamile bırakıp kürtaja mı alıyorlar?Yasadiklariniza uzuldum Allah yardimciniz olsun..Ama kurtaj gunah degil demek ne haddinize? Ayrica sorumlulugu alamayacaklarsa iliskiye girmesinler hamile kalip cocuk aldirmak zorunda kalmasinlar.insanin akli var dimi..
Sizi neden ilgilendiriyor ki bu durum? Dini yorum mu yapmisim ben kelimenin dogrusunu yazmisim her seyi baska yerlere cekmeye ne meraklisiniz.bir kelime icin soguyacaksaniz da o sizin bileceginiz is..Siz diyanet misiniz acaba Alo fetva misiniz da burada gelip dini yorum yapıyorsunuz insanların kendini yaratana dahi nasil hitap edeceğine karışıyorsunuz nerden geliyor bu rahatlık ben artik aklim almiyor bunu
Ister Tanrı derim ister Allah istersem yukardaki sanane banane kime ne ya yapmayın şunları artik dinden kitaptan soğudu insanlar sizin gibi her kelimeyi cımbızla çekenler yüzünden
Benim yorumum dan sizene? Bir cana kiyiliyor farkindamisiniz basit bir sey degil bu .Peki bundan size ne? Sizi zorla hamile bırakıp kürtaja mı alıyorlar?
Sn eski milletvekilimiz Egemen Bağış’ın bakara makara olayı gibi, tut bir yerden çek götür biziKonunun tam olarak neresine duyar kasıyoruz? Bileyim de ona göre yorum yapayım.
Biyolojik olarak can değil. Hücre topluluğu. Can olduğu zaman hukuki olarak da tıbbi olarak da aldırılmıyor zaten.Benim yorumum dan sizene? Bir cana kiyiliyor farkindamisiniz basit bir sey degil bu .
Yapmayın iste yapmayın diye yorum yaptim sizi alakadar eden bir durum yok isteyen istediği gibi onu Yaratanla iletişim kursun istediği şekilde hitap etsin geçin artik bu işleri yok yukarıdaki yazmış bir üye eeee hop Allah mekandan münezzehtir noldu şimdi öğretici mi olmuş olsun ben soyliyim soğutuyorsunuz ancak insanı bi rahat bırakında insanlar nasil isterse o şekilde hitap etsinSizi neden ilgilendiriyor ki bu durum? Dini yorum mu yapmisim ben kelimenin dogrusunu yazmisim her seyi baska yerlere cekmeye ne meraklisiniz.bir kelime icin soguyacaksaniz da o sizin bileceginiz is..
Kimsenin dinine neye inanacagina karışacak son kişi bile olamazsın..kürtaj günahtır arkadaş senin ne düşündüğün kimsenin umurunda değil..istediğin kadar inkar et bu bi cinayettir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?