- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi alkalonshem
-
O olaydan sonra git gide soğudum aramaz oldum o da zamanla anladı tabi o da uzaklaştı benden. Bende bunu istemiştim zaten.. Ama hep içimde şu var neden engel olmadım en azından ben yanında olamam bu durumda diyebilirdim yapamadmO bebek sizin sorumlulugunuz degil. Madem daha iyi olacak mesafeli davranin. Siz hamile kalamazken tabikide dahada icinizi yakiyordur bu durum.
Asil siz ne diyorsunuz.. Ne kadar ayıp ya beni ne kadar taniyorsunuz da bu haddi nerden buldunuzHarbiden ne diyorsunuz ya sizyok o günah işlemiş olmuşta sen helalinden istemissin olmamışta demek ki düşündüğün gibi biri degilsin konundan da anlasıldığı üzere
Arkadaşınızı da tanımıyoruz ama günah ustüne günah işlemiş ve cocuğuda yapmış diye hayıflanan sizsiniz size göre çocuk sahibi olma sizin hakkınız neyse ki buna yukarda ki karar veriyorAsil siz ne diyorsunuz.. Ne kadar ayıp ya beni ne kadar taniyorsunuz da bu haddi nerden buldunuz
yaptigi hataya ortak olmak durumunda kaldigi icin negatif duygulari var arkadasina karsi. simdi icinde bulundugu durumun nedeni o hataya ortak olmak mi Allah onu cezalandiriyor mu diye dusunuyor. durduk yere arkadasini kiskanmiyor. sizin yorumunuz da cok acimasizca.Anne olmak isteyip de olamayan kadınların bir kısmı neden döllenmiş yumurtaların ortak bir havuzdan geldiğine inanır gibi davranıyor? Sanki her gün belli bir limiti var da x kişisi kapmış ona kalmamış gibi. Acınız var, üzülüyorsunuz anlıyorum ama kimse sizin kismetinize engel değil. Siz de kimseninkine değilsiniz. Ona nasıl verilir de bana verilmez düşüncesi, hele ki namus üzerinden gerçekten hiç insani değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?