- 4 Mart 2012
- 14.789
- 34.077
- Konu Sahibi succulentaski
Ek gıda zamanı her şeyini akşamdan yapar bırakirsıniz o sadece yedirse bile iyi..Evde bal vardı yok ettim zaten. Kuruyemişleri yok ettim. Yumurta yiyebilmeye başladık mesela. Aşacağız inşallah.
Anaflaksi yaşayabileceğini. Ölüm tehlikesi olduğunu falan söyledim dün kağıda yazdım kocaman kocaman. O kadar mı kötü diyor hala. Temizlik yapamaz ki. Bardak yıkamıyor.
Alerjiden dolayı zayıf bebek. Çorbasına un atma konusunu 8 kez izah ettim. Anladı. Ya gidip şu durumda inadına un atacağını düşünmüyorum artık. Ama çok zorlanıyorum. Gerek var mıydı kendimi şu duruma sokmama bilmiyorum.
Bir de ek gıda konusunda farklı çeşitler yaptırmak istediğimde zorlanacağız. Ben evde köfte mücver vs yapıyordım değişik sebze, kıyma ve hindiden. Şimdi gel onları tarifle mesela. Her şeyi 8 kez mi anlatacağım. Annem de diyor ki ben sana çaylı mama yedirdim büyüdün. Çocuğu bu kadar merkeze koyma diyor. İyi de ben onu dünyaya getirmeyi seçtim o istemedi ki. Ay içime fenalık geliyor işte.
En doğrusunu yapıyorsunuz. Eski anaların besledikleri bebekler şimdi mide bağırsak sorunlarıyla uğraşıyor maalesef.
Kolaylıklar diliyorum , bebeğinize de bol şifa..