- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Ya doğal , organik besleniyoruz diyorsun .. nerden yiyor içiyorsunuz merak ediyorum ..Samimi bir şekilde sormak istiyorum. Biz doğal süt tüketiyoruz. Ondan veriyorum. Benim babaannem yıllarca köyde süt verdi kedilere, neden bir şey olmadı? Süt neden zararlı, söyler misiniz? Hayır kötü niyetle sormuyorum. Merak ettim niye böyle düşündüğünüzü.
Neyin cehaletiymiş hanımefendi, kaynak gösterin madem.Offf cocugum valla bazen cehaletin goz yasartiyor , anan yasindaki kadina kalkip da bilgilenin falan deme
Hani sen konu acmayacaktin ?? Yemin ederim sabir tasi bile catlar , allah sabir versin cevrendekilere
Samimi bir şekilde sormak istiyorum. Biz doğal süt tüketiyoruz. Ondan veriyorum. Benim babaannem yıllarca köyde süt verdi kedilere, neden bir şey olmadı? Süt neden zararlı, söyler misiniz? Hayır kötü niyetle sormuyorum. Merak ettim niye böyle düşündüğünüzü.
Oturduğumuz yeri ifşa etmek istemiyorum ama, köyden gelen kişiden alıyoruz sütümüzü, yumurtamızı.Ya doğal , organik besleniyoruz diyorsun .. nerden yiyor içiyorsunuz merak ediyorum ..
Süt Kedilere Zararlı Mı?Dusunmek derken??
Yazsana googlea sut hayvanlara neden zararli diye , azicik bilgilenirsin belki
İnternette de yazıyor,kedilere süt verilmez eğer süt verecekseniz bu anne sütü karışımı olmalıdır. Kaynak için seni etiketledim bakabilirsin.Oturduğumuz yeri ifşa etmek istemiyorum ama, köyden gelen kişiden alıyoruz sütümüzü, yumurtamızı.
Ben kuru fasulye mi koyuyorum dedim? Ne koyuyorum biliyor musunuz? Etli yemekleri, kendimize özel aldığımız sütü ve ekmeği, tavuğu, soğuttuğum ve içine ekmekler doğradığım çorbayı.
Kaynak için;http://ukalahayvan.com/sut-kedilere-zararli-mi/Neyin cehaletiymiş hanımefendi, kaynak gösterin madem.
Ilk mesajda yemegimizden ayiririz demissin ama ona istinaden yazdim.Bu duyari kendi evinde bakacagin evcile gosterirsen daha iyi olur.Sogutma kizi da sokak hayvani beslemekten.Bunun karı var kışı var yağmuru camuru var.Senin veremeyecegin zaman o verecek belki.O yuzden karismazsan iyi olur.5 tane kuru mama yiyerek bisey olmaz.Kendi kedim 16 yil yasadi.Kuru mama disinda bisey yemezdi.Onları vermediğimi defalarca yazdım. Mesela diyelim ki bu akşam tavuk yiyeceğiz, ayırırız bir kenara onlara vereceğimiz tavuğu yağsız sade pişiririz.
İşte bu organik beslenme olmuyor .. sen gözünle görüyor musun ? Kendin mi besliyorsun ? Hayır .. o zaman verdiğin sütten , yumurtadan asla emin olamazsın .. 18 yaşında bir insanın hayvanlar için duyarlı olması güzel ama sen ders çalışmak yerine , ya da ders arası molanı daha verimli şeylerle geçirmek yerine burda dert sahibi olmaya çalışıyorsun .. yazık giden zamanaOturduğumuz yeri ifşa etmek istemiyorum ama, köyden gelen kişiden alıyoruz sütümüzü, yumurtamızı.
İşte bu organik beslenme olmuyor .. sen gözünle görüyor musun ? Kendin mi besliyorsun ? Hayır .. o zaman verdiğin sütten , yumurtadan asla emin olamazsın .. 18 yaşında bir insanın hayvanlar için duyarlı olması güzel ama sen ders çalışmak yerine , ya da ders arası molanı daha verimli şeylerle geçirmek yerine burda dert sahibi olmaya çalışıyorsun .. yazık giden zamana
Her ot .ok için konu açılınca nerde ne yazdığını kendisi de bilmiyor tabii şaşırıyor gençlik :)Onun hayvanlara duyari onceki konularindan ileri geliyor..
sen kendin yemek yerken mekandan hayvanı ve sahibini kovdurtmayı biliyorsun ama onu ne yapıcaz, samimi gelmiyorsun o yüzden bu tarz tepkiler alıyorsunHiçbiriniz anlamıyorsunuz, şuraya insan gibi bir şey sordum konunun geldiği noktaya bak. Suni mamaları nasıl savunuyorsunuz pes. Doğada olmayan bir şey ne kadar sağlıklı olabilir ki? O mama sektörleri ne paralar kırıyor haberiniz var mı? Peki o mamalar yüzünden kaç hayvan kanser oluyor haberiniz var mı? Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın. Köydeki teyzeler tarafından beslenen hayvanlar neden bu kadar sağlıklı? Yine söylüyorum, ben kendim yiyemeyeceğim şeyi hayvanlara vermem.
tamam verene de karışmaHiçbiriniz anlamıyorsunuz, şuraya insan gibi bir şey sordum konunun geldiği noktaya bak. Suni mamaları nasıl savunuyorsunuz pes. Doğada olmayan bir şey ne kadar sağlıklı olabilir ki? O mama sektörleri ne paralar kırıyor haberiniz var mı? Peki o mamalar yüzünden kaç hayvan kanser oluyor haberiniz var mı? Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın. Köydeki teyzeler tarafından beslenen hayvanlar neden bu kadar sağlıklı? Yine söylüyorum, ben kendim yiyemeyeceğim şeyi hayvanlara vermem.
Hem hayvansever olup hem mekandan bir hayvanı kovdurtmak..Merhabalar bugün ailemle birlikte bir mekana gittik. Mekan derken yanlış anlaşılmasın eğlence mekanı değil. Yemek yenilen bir yer. Yemekleri ısmarladık yiyoruz yan masada da köpekli bir aile var. Havlıyor sürekli ve bariz bir şekilde tüyleri dökülüyor. Çok rahatsız olduk. Yemek yenilen yere hayvan sokulması yasak zaten. Kadın rahatsız olduğumuzu anladı sanırım, 'Küçücük köpekten mi korkuyorsunuz',dedi. Ki köpek yavru köpek de değildi. Ayrıca küçük köpekten de korkabilirim bu onu ilgilendirmez. Kadın kendi kendine söylenmeye başladı. Devam etti sesini yükselterek hakaretvari sözler sarfetti. Ben de,'Kusura bakmayın hanımefendi ama insanlar burada yemek yiyor, bebeği olanlar da var,yemek yenilen yere hayvan sokmak yasak ',dedim. Birden demesin mi o hayvan değil diye!! 'Pardon hanımefendi ,insan ya da bitki sanırım,ben yanlış görüyorum', dedim. Görevliyi çağırdım. Onlar da hayvanla girmenin yasak olduğunu söylediler ve o çifti kibarca çıkardılar mekandan. Kadın bağıra bağıra gitti. O hayvancağıza da çok acıdım bir görseniz hayvana bir makyaj yapmadığı kalmış. Hayvanların doğal dengesini bozmayı nasıl hayvanseverlik olarak nitelendiriyorlar anlamıyorum. Bence ülkemin insanlarına bu konuda eğitim verilmeli
amacı üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek.tamam verene de karışma
zehir vermiyor. mama veriyor.
madem kediler çok susuyor 2 tas fazla su koyuver sorun çözülsün
amacı üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek.
Cahil cesareti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?