Bir bakarsanız

Ya doğal , organik besleniyoruz diyorsun .. nerden yiyor içiyorsunuz merak ediyorum ..

Offf cocugum valla bazen cehaletin goz yasartiyor , anan yasindaki kadina kalkip da bilgilenin falan deme
Hani sen konu acmayacaktin ?? Yemin ederim sabir tasi bile catlar , allah sabir versin cevrendekilere
Neyin cehaletiymiş hanımefendi, kaynak gösterin madem.

süt insana da zararlı.
kedilerin de laktoz intoleransı var inek sütüne karşı.
en azından yarı yarıya sulandırman lazım.

Dusunmek derken??
Yazsana googlea sut hayvanlara neden zararli diye , azicik bilgilenirsin belki
Süt Kedilere Zararlı Mı?
Sokakta yetişkin ya da yavru aç bir kedi gördüğümüzde hemen hepimizin aklına gelen ilk şey yakında bir bakkal varsa bir kutu süt alıp pisiciğin karnını doyurmaktır ancak bu iyi niyetli ve sevgi dolu hareketimizin sonu her zaman iyi olmayabilir zira süt kediler için kesinlikle doğru bir besin değildir. Yani kediye süt verilir misorusunun yanıtı hayır, süt kedilere zararlı mısorusunun yanıtıysa kesinlikle evet. Peki, süt kedilere neden zararlıdır? İşte bu sorunun cevapları.
Devamı için;
http://ukalahayvan.com/sut-kedilere-zararli-mi/ T torarikar

'Kedilerin sindirim sisteminde sütte bulunan laktozu parçalayacak seviyede enzim yoktur. O nedenle alınan sütün yararlı bir hale getirilip vucut tarafından kullanılması pek mümkün olmamaktadır. Dahası sütle alınan bu laktozla beslenen diğer mikroorganizmalar aşırı üreyip kedinin ishal olmasına neden olmaktadır.'

Oturduğumuz yeri ifşa etmek istemiyorum ama, köyden gelen kişiden alıyoruz sütümüzü, yumurtamızı.
İnternette de yazıyor,kedilere süt verilmez eğer süt verecekseniz bu anne sütü karışımı olmalıdır. Kaynak için seni etiketledim bakabilirsin.

Ben kuru fasulye mi koyuyorum dedim? Ne koyuyorum biliyor musunuz? Etli yemekleri, kendimize özel aldığımız sütü ve ekmeği, tavuğu, soğuttuğum ve içine ekmekler doğradığım çorbayı.

Etli yemeklerle kuru fasulye arasindaki fark ne? Bende diyorum ki koyamazsin! Onun icindeki sogan, salca, domates oldurur hayvanlari..sut koyamazsin, corba icmez hayvanlar nereyi anlamiyorsun nice?

Onları vermediğimi defalarca yazdım. Mesela diyelim ki bu akşam tavuk yiyeceğiz, ayırırız bir kenara onlara vereceğimiz tavuğu yağsız sade pişiririz.
Ilk mesajda yemegimizden ayiririz demissin ama ona istinaden yazdim.Bu duyari kendi evinde bakacagin evcile gosterirsen daha iyi olur.Sogutma kizi da sokak hayvani beslemekten.Bunun karı var kışı var yağmuru camuru var.Senin veremeyecegin zaman o verecek belki.O yuzden karismazsan iyi olur.5 tane kuru mama yiyerek bisey olmaz.Kendi kedim 16 yil yasadi.Kuru mama disinda bisey yemezdi.

Oturduğumuz yeri ifşa etmek istemiyorum ama, köyden gelen kişiden alıyoruz sütümüzü, yumurtamızı.
İşte bu organik beslenme olmuyor .. sen gözünle görüyor musun ? Kendin mi besliyorsun ? Hayır .. o zaman verdiğin sütten , yumurtadan asla emin olamazsın .. 18 yaşında bir insanın hayvanlar için duyarlı olması güzel ama sen ders çalışmak yerine , ya da ders arası molanı daha verimli şeylerle geçirmek yerine burda dert sahibi olmaya çalışıyorsun .. yazık giden zamana

Onun hayvanlara duyari onceki konularindan ileri geliyor..

Tabi siz veteriner hekimlerden daha iyi bilirsiniz ama...
Konuyu okuyan diger arkadaslar icin paylasmis olayim inek sutu ozellikle yavru kediler icin ÖLÜMCÜLDÜR...
Laktoz intoleransi olan yetiskin kediler icin de...
Bununla birlikte, sut ve sut urunleri acikta kaldiklarinda cok kisa surede milyarlarca bakteri uretirler ve bu da hayvanlarin aci cekerek olmesine neden olur...

Hiçbiriniz anlamıyorsunuz, şuraya insan gibi bir şey sordum konunun geldiği noktaya bak. Suni mamaları nasıl savunuyorsunuz pes. Doğada olmayan bir şey ne kadar sağlıklı olabilir ki? O mama sektörleri ne paralar kırıyor haberiniz var mı? Peki o mamalar yüzünden kaç hayvan kanser oluyor haberiniz var mı? Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın. Köydeki teyzeler tarafından beslenen hayvanlar neden bu kadar sağlıklı? Yine söylüyorum, ben kendim yiyemeyeceğim şeyi hayvanlara vermem.

sen kendin yemek yerken mekandan hayvanı ve sahibini kovdurtmayı biliyorsun ama onu ne yapıcaz, samimi gelmiyorsun o yüzden bu tarz tepkiler alıyorsun

tamam verene de karışma
zehir vermiyor. mama veriyor.
madem kediler çok susuyor 2 tas fazla su koyuver sorun çözülsün

Hem hayvansever olup hem mekandan bir hayvanı kovdurtmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…