Bir bakarsanız

En temizi mama sokakta pis ve kokmus yemekler olmasi cok kotu ..mama ve su verilmeli evde pisen yemekler de cok uygun degil bence

Bu çok fazla kestirme bi sonuç, düz bir mantık ve bilim böyle işlemez.
"Bakın uygarca tartışabiliriz. Şimdi ben yerdeyim, ay gökte; ikimiz de maddeyiz. Peki ben aya bakmazsam onu görebilir miyim? Görürüm çünkü ikimiz de maddeyiz. Bakın gözümü kapatıyorum, ay orada"

Ona rüya derler. Bilimsel bir şey istiyorsan, teleskobunu eline alır 28 gün ayın hareketlerini takip eder ezberler, gözünü kapadığında da ayın o gün nerede olduğunu bulursun.

Seninle tartışmıyorum. "Araştırmanı" çok merak ettim. Paylaşmanı istiyorum.
Paylaşmazsan, bu verinin safi kendini haklı çıkarmak için uydurduğun bir şey olduğundan emin olacağım.

Mamayı savunan arkadaşlara, eskiden mama mı vardı diye sormak istiyorum. Biz ailecek sağlıklı besleniyoruz ve aynı gıdaları hayvanlara uygun bir şekilde pişirip onlara sunuyoruz. Rahmetli büyükannem yıllarca mutfaktan çıkamadı hayvanlara yemek yapmak için. Hepsi de çok sağlıydı hayvanların, çok şükür. Biraz doğasever olun, araştırın da gelin.

Asıl size pes.

Eskiden sen de yoktun Nice. Eskiden sen de mi vardın?
Eskiden ilaç da yoktu Nice, yarayı mikrop kapmasın diye dağlarlardı. Basıyor musun kor demiri yaralanan bacağına bugünlerde?

Yalandan ölen yok nasılsa salla gelişine.

Evet seni tanımasam her gün tavuk göğsü haşlayıp kedilere verdiğine inanacağım

Bayan çok bilmiş süt neden veriyorsun kedilere sütün faydalarını anlatan yeni bir uydurmasy... pardon makaleni bekliyorum

siz hepobursunuz, hatta sindirim sisteminiz otobur sisteme daha yakın, beslediğinizi iddia ettiğiniz hayvanlar etobur, bir otoburla etoburu aynı şekilde besliyosanız ikisinden birini çok yanlış besliyorsunuz demektir.
evet eskiden mama yoktu, evcil hayvanların ömrü de ortalama 5-6 yıldı, eskiden yeterli besin kaynaklarının olmayışı, şu an bunları reddetmek için yeterli arguman mı sizce?
ha bu arada araştırın dediğiniz insan hem şu an size kucağında 15 yaşındaki kedisiyle yazıyor hem de anadolu üniversitesi veteriner teknikerliği 2. sınıfa devam ediyor, azcık siz araştırın olur mu?

Lütfen beni banlamayın bir random atıp gideceğim. Büyükçe.

SDFSKBFGJDSGBJDFGNDKJSNFDNGSNDJGNFS!!!!

Teşekkürler iyi geceler.

Nasıl sağlıklı besleniyorsunuz misal ????
Cips yemeyerek mi ????

Rahmetli babannem ciğer alir pişirirdi, mama olsa daha iyi olurdu gibi sonuçta içinde onlarin almasi gereken besin değeri ve vitaminleri vardir. Soncta kedi mamask köpek mamasi ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…