- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Sen araştır ! İnterneti verimli kullan .. senin yediklerinin ne kadar organik olduğunu da araştır .. organik kelimesini de araştır , doğal besinleri de .. yediğimiz yemekler diyip önce , sonra yapacağımız tavukları onlar için ayırıp sonra sade pişiriyoruza çevirmek olmaz !Hiçbiriniz anlamıyorsunuz, şuraya insan gibi bir şey sordum konunun geldiği noktaya bak. Suni mamaları nasıl savunuyorsunuz pes. Doğada olmayan bir şey ne kadar sağlıklı olabilir ki? O mama sektörleri ne paralar kırıyor haberiniz var mı? Peki o mamalar yüzünden kaç hayvan kanser oluyor haberiniz var mı? Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın. Köydeki teyzeler tarafından beslenen hayvanlar neden bu kadar sağlıklı? Yine söylüyorum, ben kendim yiyemeyeceğim şeyi hayvanlara vermem.
Hiçbiriniz anlamıyorsunuz, şuraya insan gibi bir şey sordum konunun geldiği noktaya bak. Suni mamaları nasıl savunuyorsunuz pes. Doğada olmayan bir şey ne kadar sağlıklı olabilir ki? O mama sektörleri ne paralar kırıyor haberiniz var mı? Peki o mamalar yüzünden kaç hayvan kanser oluyor haberiniz var mı? Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın. Köydeki teyzeler tarafından beslenen hayvanlar neden bu kadar sağlıklı? Yine söylüyorum, ben kendim yiyemeyeceğim şeyi hayvanlara vermem.
Kovdurtmakla ilgisi yok. Türkiye'de gıda yönetmelikleri gereği restaurantlara, marketlere vs. evcil hayvan sokulması yasak. Bunu da araştırın. Kafamdan uydurmuyorum. Bunun hayvan sevmemeyle hiçbir ilgisi yok.sen kendin yemek yerken mekandan hayvanı ve sahibini kovdurtmayı biliyorsun ama onu ne yapıcaz, samimi gelmiyorsun o yüzden bu tarz tepkiler alıyorsun
Kendi yemeklerinizden veriyormuşsunuz yaHayır canım, baharatlı yemek vermiyoruz. Hem onlara uygun olan, hem de sağlıklı yemeklerden veriyoruz.
Ben sokuyorum kimseyi de dinlemiyorum neden sokmayayım onlarda canlı.Kovdurtmakla ilgisi yok. Türkiye'de gıda yönetmelikleri gereği restaurantlara, marketlere vs. evcil hayvan sokulması yasak. Bunu da araştırın. Kafamdan uydurmuyorum. Bunun hayvan sevmemeyle hiçbir ilgisi yok.
Hiçbiriniz anlamıyorsunuz, şuraya insan gibi bir şey sordum konunun geldiği noktaya bak. Suni mamaları nasıl savunuyorsunuz pes. Doğada olmayan bir şey ne kadar sağlıklı olabilir ki? O mama sektörleri ne paralar kırıyor haberiniz var mı? Peki o mamalar yüzünden kaç hayvan kanser oluyor haberiniz var mı? Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın. Köydeki teyzeler tarafından beslenen hayvanlar neden bu kadar sağlıklı? Yine söylüyorum, ben kendim yiyemeyeceğim şeyi hayvanlara vermem.
Çok ilgisi var .. hayvan sever bir insan öyle yönetmelik falan dinlemez ..Kovdurtmakla ilgisi yok. Türkiye'de gıda yönetmelikleri gereği restaurantlara, marketlere vs. evcil hayvan sokulması yasak. Bunu da araştırın. Kafamdan uydurmuyorum. Bunun hayvan sevmemeyle hiçbir ilgisi yok.
Bayılırım yumurtalıNeyse gecen seferki buyuk fotograftan sonra bugun de mama sektorundeki buyuk fotografi gosterdi bize nice.. bundan sonra herkes kedisine kopegine menemen yapsin, dagilabiriz..
ben bircok hayvan besledim. gozlemledigim sey su. mamayla beslenen hayvanlar tuyunden belli olur, tuyleri daha guzel ve parlaktir. bu da saglik gostergesi degil midir? tipki saclarimiz gibi. veterinerler de mama onerirler zaten yemek yerine.Zorda kalmış aç ve susuz sokak hayvanlarına yemek su götürüyorum. Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız. Kendimizin yiyemeyeceği şeyleri, hayvanlara vermemeliyiz. Bizim sitede Allah razı olsun zorda kalmış sokak hayvanlarına yardımcı olunuyor, su ve yemek götürülüyor. Bizim siteye yeni taşınan benim yaşlarımda bir kız var, hazır mamalardan koyuyor, sinir oluyorum. O yapay mamaların içine tuzu basıyorlar, hayvanlar çok susuyor sonra su bulamıyorlarBiz o gün ne yediysek ayırırız, komşular da öyle. Tavuk veririz, balık veririz, makarna, çorba, süt veririz. Fark ettim ki o kız hayvanları bilinçsizce beslemeye başladıktan sonra, özellikle kediler çok susamaya başladı. Ben bu kişiyi güzel dille nasıl uyarabilirim?
tabi o doğa tarafından ona emanet edilen yavrulara her bakımdan yetersiz gördüğü bir genç kızın mama koymasına şiddetle karşı amaKız sadece bdv de takılarak, oturduğu yerden hayvanların anatomisini çözmüş, helal. Boşa yaşıyoruz biz..
ben sana kafandan uyduruyorsun demedim kiKovdurtmakla ilgisi yok. Türkiye'de gıda yönetmelikleri gereği restaurantlara, marketlere vs. evcil hayvan sokulması yasak. Bunu da araştırın. Kafamdan uydurmuyorum. Bunun hayvan sevmemeyle hiçbir ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?