Zorda kalmış aç ve susuz sokak hayvanlarına yemek su götürüyorum. Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız. Kendimizin yiyemeyeceği şeyleri, hayvanlara vermemeliyiz. Bizim sitede Allah razı olsun zorda kalmış sokak hayvanlarına yardımcı olunuyor, su ve yemek götürülüyor. Bizim siteye yeni taşınan benim yaşlarımda bir kız var, hazır mamalardan koyuyor, sinir oluyorum. O yapay mamaların içine tuzu basıyorlar, hayvanlar çok susuyor sonra su bulamıyorlarBiz o gün ne yediysek ayırırız, komşular da öyle. Tavuk veririz, balık veririz, makarna, çorba, süt veririz. Fark ettim ki o kız hayvanları bilinçsizce beslemeye başladıktan sonra, özellikle kediler çok susamaya başladı. Ben bu kişiyi güzel dille nasıl uyarabilirim?
Organik değilse mamadan ne farkı kalırBen enginar dolması yapacağım.
Ustada bir soralim once uygun mu
Napayımm hea, mama mı vereyim yavrucağa!!! Enginar dolması, mamadan iyidir Office. Üstadı hiç anlamamışsın, o derinliğe erişememişsinnnn. Olmaazz sajhadhasbdghsj pardon gülmemi tutamadım
Hayir yani su kafa yapisi yuzunden yollarda yaprak sarmalari, kuru dolmalar, kuru fasulyeler geziyor her kaldirimda. Sonra gelsin fareler, bocekler. Kim kedilere kuru fasulye koyar yahu pes.
Mamayı savunan arkadaşlara, eskiden mama mı vardı diye sormak istiyorum. Biz ailecek sağlıklı besleniyoruz ve aynı gıdaları hayvanlara uygun bir şekilde pişirip onlara sunuyoruz. Rahmetli büyükannem yıllarca mutfaktan çıkamadı hayvanlara yemek yapmak için. Hepsi de çok sağlıydı hayvanların, çok şükür. Biraz doğasever olun, araştırın da gelin.
O gaz yapar yahu,bir de maden suyu açalım yanına.Neyse kalkayım da kedime bir nohut haşlayayım
Ölürler mi? Babaannemin yıllarca tavuk ve balıkla beslediği kedisi neden ölmedi acaba? Siz kendiniz bilgilenin!Mamanin zararli oldugunu kim soyledi sana??
Hayvanlara tavuk ve balik verilmez , olurler !!!!
Bu nasil bir bilgisizliktir yahu
Ben kuru fasulye mi koyuyorum dedim? Ne koyuyorum biliyor musunuz? Etli yemekleri, kendimize özel aldığımız sütü ve ekmeği, tavuğu, soğuttuğum ve içine ekmekler doğradığım çorbayı.Hayir yani su kafa yapisi yuzunden yollarda yaprak sarmalari, kuru dolmalar, kuru fasulyeler geziyor her kaldirimda. Sonra gelsin fareler, bocekler. Kim kedilere kuru fasulye koyar yahu pes.
O gaz yapar yahu,bir de maden suyu açalım yanına.
Açık havada o çorbanın içine bakteriler üremiyor mu sanıyorsun nice? Merak ediyorum gerçekten bu konuda bilgili misin? Biz köpek besliyoruz annem bir kere o hatayı yaptı bebeğim sabahlara kadar hıçkırıp titredi,doktor dokunmuş olabilir dedi. Ha ben bebeğime hala kendi yediklerimden veriyorum ama ev yemekleri hariç.Ben kuru fasulye mi koyuyorum dedim? Ne koyuyorum biliyor musunuz? Etli yemekleri, kendimize özel aldığımız sütü ve ekmeği, tavuğu, soğuttuğum ve içine ekmekler doğradığım çorbayı.
Samimi bir şekilde sormak istiyorum. Biz doğal süt tüketiyoruz. Ondan veriyorum. Benim babaannem yıllarca köyde süt verdi kedilere, neden bir şey olmadı? Süt neden zararlı, söyler misiniz? Hayır kötü niyetle sormuyorum. Merak ettim niye böyle düşündüğünüzü.Süt verme hayvanlara. Kaş yapayım derken göz çıkaracaksın. Sen yanlış besliyorsun komşu kızına kulp buluyorsun..
Offf cocugum valla bazen cehaletin goz yasartiyor , anan yasindaki kadina kalkip da bilgilenin falan demeÖlürler mi? Babaannemin yıllarca tavuk ve balıkla beslediği kedisi neden ölmedi acaba? Siz kendiniz bilgilenin!
Dusunmek derken??Samimi bir şekilde sormak istiyorum. Biz doğal süt tüketiyoruz. Ondan veriyorum. Benim babaannem yıllarca köyde süt verdi kedilere, neden bir şey olmadı? Süt neden zararlı, söyler misiniz? Hayır kötü niyetle sormuyorum. Merak ettim niye böyle düşündüğünüzü.
Onları vermediğimi defalarca yazdım. Mesela diyelim ki bu akşam tavuk yiyeceğiz, ayırırız bir kenara onlara vereceğimiz tavuğu yağsız sade pişiririz.Aycicek,z.yagi,salca,sogan vs vs bunlar da kedi kopek icin zararli ama.Bak biri seni de uyarabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?