- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
İnsanlarla problemim yok senin gibi problemlilerle derdim benim.Asıl sen insanların yakasından düş. Seni Allah'a havale ediyorum.
Zorda kalmış aç ve susuz sokak hayvanlarına yemek su götürüyorum. Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız. Kendimizin yiyemeyeceği şeyleri, hayvanlara vermemeliyiz. Bizim sitede Allah razı olsun zorda kalmış sokak hayvanlarına yardımcı olunuyor, su ve yemek götürülüyor. Bizim siteye yeni taşınan benim yaşlarımda bir kız var, hazır mamalardan koyuyor, sinir oluyorum. O yapay mamaların içine tuzu basıyorlar, hayvanlar çok susuyor sonra su bulamıyorlarBiz o gün ne yediysek ayırırız, komşular da öyle. Tavuk veririz, balık veririz, makarna, çorba, süt veririz. Fark ettim ki o kız hayvanları bilinçsizce beslemeye başladıktan sonra, özellikle kediler çok susamaya başladı. Ben bu kişiyi güzel dille nasıl uyarabilirim?
Daha once açtığı hayvan sevgisizligi konularinda kendini aklama çabaları desek daha dogru olacak ama yine gol değilsokak hayvanlarına inek sütü mü veriyorsunuz bir de?
Bir ara annem abimin terrier'ine üşüttü diye çok az mercimek çorbası vermişti yavrumuz sabaha kadar hıçkırıp titremişti,sanırım limon sıkmayı unuttu yavrumOo sütt sindirim sistemlerini coşturur.
Makarna acayip besleyici hem siz tuzsuz yapıyorsunuzdur
Hıhım evet eminim artık tavuk ve balık kılçığı değildir dediğiniz
Çorba da bol acılı ezogelin olsun limon sıkıp içerler.
Amaaaa sakın kuru mama vermeyin maazaallah hiper tansiyon yapar
Hayvan üşütmüş niye nane limon kaynatmadınız nayssdeys olsa müdahale ederdiBir ara annem abimin terrier'ine üşüttü diye çok az mercimek çorbası vermişti yavrumuz sabaha kadar hıçkırıp titremişti,sanırım limon sıkmayı unuttu yavrum
Bir dahakine onu çağıracağım ama karşısındakinin onu sevmediğini hissedince hırlanıp ısırmaya çalışıyor gelmese daha iyi olurHayvan üşütmüş niye nane limon kaynatmadınız nayssdeys olsa müdahale ederdi
Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız.
Üretiliyor çünkü sektör para kazanıyor. O mamalar yüzünden kaç hayvan kanser olmuş bir araştırın.Mamalar çok sağlıksız zararlı olsaydı üretilmezdi değil mi? Evcil hayvanını Canından çok seven insanlar var (bknz:ben) en iyi markayı araştırıp alıyorum bebeğiminde maşallahı var yiyor hepsini bayıla bayıla. Gerçi ben ne yersem onu da veriyorum onu da yiyor,resmen magnum kemiriyoruz birlikte. (çikolata,fındık,fıstık kuruyemiş,dondurma,pizza:) ama siz bana da kızarsınız şimdi bebeğime çikolata pizza veriyorum diye.
Daha once açtığı hayvan sevgisizligi konularinda kendini aklama çabaları desek daha dogru olacak ama yine gol değil
Ortalama bir naysdeys için 2536 konuluk bir olay olur bunu KK'ya yapma derimBir dahakine onu çağıracağım ama karşısındakinin onu sevmediğini hissedince hırlanıp ısırmaya çalışıyor gelmese daha iyi olur
Araştırabilirsiniz. Bakın uygarca tartışabiliriz. Şimdi bizimki de can, bir kedininki de can, öyle değil mi? Peki bize cips zararlı mı? Zararlı. Bizim yediğimiz cipslerle onları mamaları da eşdeğer işte. Buyrun çözün.Bu kanıya hangi bilimsel verinin ışığında vardın? Çok merak ettim.
Yahu o yüzden süper kalitede mamalar üretiliyor haklısın. Gerçekten bazı şeyleri anladığını düşünmüyorum.Üretiliyor çünkü sektör para kazanıyor. O mamalar yüzünden kaç hayvan kanser olmuş bir araştırın.
Deli misin ne demek?Cahil özgüveni
Arkadaşım sen deli misin?
O yediğin yemeklerde anan içine tuz katıyor, baharat katıyor, salça,soganyağ katıyor.. bir köpeğin asla yemeyeceği bir sürü şey var. Tamam, hiç vermemektense yine iyi yapıyorsun ama o kız senden çok daha iyisini yapıyor.
Mamalar en azından hayvana özel...
Ben de bizim mahallenin kedili kadınıyım. genelde mama veriyorum. Bazen yaş, genelde kuru... Evde et pişmişse kalan etleri,kemikleri mutlaka indiriyorum... Hicbirsey yoksa kemik kaynatıp içine bayat ekmek koyuyorum.
Yine hiç yoktan iyidir ama hayvanlar ev yemeği yemez. Mamalarla ilgili kimden ne duyduysan yanlış-eksik.
Havlama başına 3 konu desek,işin içinden çıkamayız en iyisi vazgeçmekOrtalama bir naysdeys için 2536 konuluk bir olay olur bunu KK'ya yapma derim
Üretiliyor çünkü sektör para kazanıyor. O mamalar yüzünden kaç hayvan kanser olmuş bir araştırın.
Araştırabilirsiniz. Bakın uygarca tartışabiliriz. Şimdi bizimki de can, bir kedininki de can, öyle değil mi? Peki bize cips zararlı mı? Zararlı. Bizim yediğimiz cipslerle onları mamaları da eşdeğer işte. Buyrun çözün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?