Merhabalar bugün ailemle birlikte bir mekana gittik. Mekan derken yanlış anlaşılmasın eğlence mekanı değil. Yemek yenilen bir yer. Yemekleri ısmarladık yiyoruz yan masada da köpekli bir aile var. Havlıyor sürekli ve bariz bir şekilde tüyleri dökülüyor. Çok rahatsız olduk. Yemek yenilen yere hayvan sokulması yasak zaten. Kadın rahatsız olduğumuzu anladı sanırım, 'Küçücük köpekten mi korkuyorsunuz',dedi. Ki köpek yavru köpek de değildi. Ayrıca küçük köpekten de korkabilirim bu onu ilgilendirmez. Kadın kendi kendine söylenmeye başladı. Devam etti sesini yükselterek hakaretvari sözler sarfetti. Ben de,'Kusura bakmayın hanımefendi ama insanlar burada yemek yiyor, bebeği olanlar da var,yemek yenilen yere hayvan sokmak yasak ',dedim. Birden demesin mi o hayvan değil diye!! 'Pardon hanımefendi ,insan ya da bitki sanırım,ben yanlış görüyorum', dedim. Görevliyi çağırdım. Onlar da hayvanla girmenin yasak olduğunu söylediler ve o çifti kibarca çıkardılar mekandan. Kadın bağıra bağıra gitti. O hayvancağıza da çok acıdım bir görseniz hayvana bir makyaj yapmadığı kalmış. Hayvanların doğal dengesini bozmayı nasıl hayvanseverlik olarak nitelendiriyorlar anlamıyorum. Bence ülkemin insanlarına bu konuda eğitim verilmeli