- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
Aaaa kızı rahat bırakın artık Nice'cım ben sana hak veriyorum zaten burada 3-5 işsiz olaraktan toplanıp sen konu açasın diye 4 gözle bekliyoruz,tabiki sen haklısın bu kk hep böyle.Bi şey dikkatimi çekti
Henüz bu konuya gelip aaa kizi rahat bırakın zaten bu kk hep böyle konu sahibi canım balim sen haklısın yazan sevgi kelebekleri yok mu nerede onlar
Konu sahibi belki bunca tepkinin üstüne bi oturup düşünürsun hani
tabi o doğa tarafından ona emanet edilen yavrulara her bakımdan yetersiz gördüğü bir genç kızın mama koymasına şiddetle karşı ama
Kendini övmek için yararlı ve duyarlı davrananı gömmek..halbuki bir köpeği ve sahibini mekandan attıralı daha 2-3 ay olmuştu.Yarışıyor çünkü ablası.
O kızda mama var, Nice'ın elinde ise eppek.
Kendini haklı çıkarması lazım ki yarışı kazansın.
Düşünsün düşünsün, nereden haklı çıkabilir.
Hah argümanı buldu: Köyle kedileri hep organik besledik ölmedi. Ben daha iyiyim.
Tamam bu.
Olayı bu.
Neden yarışıyorsun Nice?
Yalnız şöyle bir durum da var. Evde beslediğim için sürekli veteriner darlıyorum. bana kesin bir dille evdeki yemeklerden vermemem gerektiğini söylediler. Hatta dedi ki "yaşam süresini kısaltmak istiyosan ver ev yemeğini". Bizim tükettiğimiz yağ, baharat vs. Gibi malzemeler onların sistemleri için çok zararlıymış. En basitinden diş taşı oluşturuyor ve zamanla dişlerinin dökülmesine yol açıyormuş. Bütçene uygun bir mamayı vermeni öneririm.
Köpek fobim var diye de bir konu açmıştı .. fobisini de yenmişKendini övmek için yararlı ve duyarlı davrananı gömmek..halbuki bir köpeği ve sahibini mekandan attıralı daha 2-3 ay olmuştu.
Keklemelere doymuyor. Kendini aklama projesi sanırım.Köpek fobim var diye de bir konu açmıştı .. fobisini de yenmiş
Ben de saglik taramasi yaptiriyorum. Nedense degerleri gayet guzel cikiyor kedimin...
Bence veteriner hekimler de bu oyunun icinde. Sirf zararli mama yedirelim diye yalandan tavsiye verip, yalandan saglikli olduklarini soyluyorlar...
En dogrusunu nicedaysin nenesi bilir.
Kendini övmek için yararlı ve duyarlı davrananı gömmek..halbuki bir köpeği ve sahibini mekandan attıralı daha 2-3 ay olmuştu.
Sanırım fazla oldu sanırım :) ya da üniversite sınavına çalışırken beni unutmasınlar diyip arada kendini “kamu spot”u tarzıyla hatırlatmaKeklemelere doymuyor. Kendini aklama projesi sanırım.
valla kusura bakmada evde tavuk suyu haslayıp makarna yapmıyosan diger ev yemeklerinin hepsi baa göre saglıksız en azından kuru mama daha saglıklı migrosun mamalarınan alıp bende dagıtıyorum haa indirim oldumu purine alıyorum ama bunu hep bütce yetmez gecen 800 gr normalda 38 lirayken 16 liraya düsmüstü aldım ama her zaman degil ya wiskas alırım yada o ayarda bi kuru mama bırak kız senin yuzundne hayvanlardan nefret etcek karısma sen kendi iyiligini yap maden susuz kalcak diyosun iyilerinden ruzgardan ucmayan su kapları var metal yada agır olan onlardan fazla al her gun kontrol et sularınıZorda kalmış aç ve susuz sokak hayvanlarına yemek su götürüyorum. Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız. Kendimizin yiyemeyeceği şeyleri, hayvanlara vermemeliyiz. Bizim sitede Allah razı olsun zorda kalmış sokak hayvanlarına yardımcı olunuyor, su ve yemek götürülüyor. Bizim siteye yeni taşınan benim yaşlarımda bir kız var, hazır mamalardan koyuyor, sinir oluyorum. O yapay mamaların içine tuzu basıyorlar, hayvanlar çok susuyor sonra su bulamıyorlarBiz o gün ne yediysek ayırırız, komşular da öyle. Tavuk veririz, balık veririz, makarna, çorba, süt veririz. Fark ettim ki o kız hayvanları bilinçsizce beslemeye başladıktan sonra, özellikle kediler çok susamaya başladı. Ben bu kişiyi güzel dille nasıl uyarabilirim?
tabi o doğa tarafından ona emanet edilen yavrulara her bakımdan yetersiz gördüğü bir genç kızın mama koymasına şiddetle karşı ama
Kuafördeki kadınlardan bile nem kapan bir insan kendisi. Ya çok hırslı ya da birşeyleri kaybettiği için kendini gösterme övgü alma derdinde.Belki...
Ben daha derin bir şeyler olduğunu düşündüm.
Nice, (troll olmadığını varsayıyorum) sen niçin bu kadar övgüye ihtiyaç duyuyor, insanlara, iyiliklerini "Göstermelik" yaptığını düşündürecek kadar suni geliyorsun? Bunu hiç düşündün mü?
Hangi yarışı kaybettin de, insanların iyiliğini kötüleyerek yarış kazanmayı adet edindin??
Ahahaha,aradan yıllar geçse de unutulacağını sanmıyorum.Sanırım fazla oldu sanırım :) ya da üniversite sınavına çalışırken beni unutmasınlar diyip arada kendini “kamu spot”u tarzıyla hatırlatma
Yaaa görmedim o konuyuKendini övmek için yararlı ve duyarlı davrananı gömmek..halbuki bir köpeği ve sahibini mekandan attıralı daha 2-3 ay olmuştu.
Bihter Ziyagil,her zaman.
Daha iyisi olamazdı.Şahanesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?