Her fikre saygım var.Yahu o yüzden süper kalitede mamalar üretiliyor haklısın. Gerçekten bazı şeyleri anladığını düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her fikre saygım var.Yahu o yüzden süper kalitede mamalar üretiliyor haklısın. Gerçekten bazı şeyleri anladığını düşünmüyorum.
Araştırabilirsiniz. Bakın uygarca tartışabiliriz. Şimdi bizimki de can, bir kedininki de can, öyle değil mi? Peki bize cips zararlı mı? Zararlı. Bizim yediğimiz cipslerle onları mamaları da eşdeğer işte. Buyrun çözün.
Asıl size pes.tuzu basıyorlar derken tadına mı baktınız? ben de her ay 30 kilo mama alıp sokak canlarımı besliyorum. haycan sever birine onlara özel mama alıp beslediği için uyurmanız ne kadar mantıklı? ayrıca süt veriyoruz demişsiniz ve kedilerin laktoz intoleransı vardır ve zamanla sindirmede problem yaşayarak ölümlerine sebep olur. siz bu kadar bilinçli değilken bilinçli bir hayvanseveri uyarmaktan söz etmişsiniz, sadece pes.
Ha evet suni mama vermek çok güzel iş!Bence de uyarmayın, böyle güzel işler yapan insanları sizin gibi her işe muhalefet insanlar yoruyor!
Mamayı savunan arkadaşlara, eskiden mama mı vardı diye sormak istiyorum. Biz ailecek sağlıklı besleniyoruz ve aynı gıdaları hayvanlara uygun bir şekilde pişirip onlara sunuyoruz. Rahmetli büyükannem yıllarca mutfaktan çıkamadı hayvanlara yemek yapmak için. Hepsi de çok sağlıydı hayvanların, çok şükür. Biraz doğasever olun, araştırın da gelin.
Yalandan ölen yok nasılsa salla gelişine.Mamayı savunan arkadaşlara, eskiden mama mı vardı diye sormak istiyorum. Biz ailecek sağlıklı besleniyoruz ve aynı gıdaları hayvanlara uygun bir şekilde pişirip onlara sunuyoruz. Rahmetli büyükannem yıllarca mutfaktan çıkamadı hayvanlara yemek yapmak için. Hepsi de çok sağlıydı hayvanların, çok şükür. Biraz doğasever olun, araştırın da gelin.
Mamayı savunan arkadaşlara, eskiden mama mı vardı diye sormak istiyorum. Biz ailecek sağlıklı besleniyoruz ve aynı gıdaları hayvanlara uygun bir şekilde pişirip onlara sunuyoruz. Rahmetli büyükannem yıllarca mutfaktan çıkamadı hayvanlara yemek yapmak için. Hepsi de çok sağlıydı hayvanların, çok şükür. Biraz doğasever olun, araştırın da gelin.
Nasıl sağlıklı besleniyorsunuz misal ????Mamayı savunan arkadaşlara, eskiden mama mı vardı diye sormak istiyorum. Biz ailecek sağlıklı besleniyoruz ve aynı gıdaları hayvanlara uygun bir şekilde pişirip onlara sunuyoruz. Rahmetli büyükannem yıllarca mutfaktan çıkamadı hayvanlara yemek yapmak için. Hepsi de çok sağlıydı hayvanların, çok şükür. Biraz doğasever olun, araştırın da gelin.
Maydanoz olmaktan güzeldir!!! Bi’ rahat ver artık insanlara ya ömür törpüsü olma!Ha evet suni mama vermek çok güzel iş!
Neyse gecen seferki buyuk fotograftan sonra bugun de mama sektorundeki buyuk fotografi gosterdi bize nice.. bundan sonra herkes kedisine kopegine menemen yapsin, dagilabiriz..
Ben enginar dolması yapacağım.![]()