Bir aşk hikayesi, masal gibi bir son. Yakışmadı ama, nasıl unutacağım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
Hayalindeki birine aşık olmuş. Hayallerde büyütmüş, büyütmüş durmuş. O adam çok mükemmel olsa ve gerçekten sevse gözyaşına bile kıyamaz. O döner. Ne güzel egolarını şişiriyoruz bu mikemmeelll adamların. Kurbağaları öpüp prens diye diye bataklıkta kurumasak bari :))))

Ergen o. Sadece zaman gecirmis sizinle. Baglanmaj istemiyor hergun baska seyler kesfetmek istuyor izgur olmaknistiyor. Evlilik onu boguyor cunku yaşi bemce cok kucuk daha.

Esas bi 2008 konuları var, akla zarar Herif dövüyor, aldatıyor, kadınlar da "canım sakın yuvanı yıkma, olur böyle şeyler, güzel bi masa hazırla kocana" falan diyorlar
Ay inanılmaz ya bir ara gidip okuyacağım 10 yılda her şey bu kadar mı değişir tam sosyoloji tez konusu

Ben de 2014'te üye oldum, eskiyim aslında ama ben geldiğimde çemkirme modumuz çoktan açılmıştı
Ay ben herkesin vıcık vıcık olduğu zamanlarda burdaydım. Bütün yorumlar çok yüzeysel olurdu.
Örneğin;
- Ben eşimden boşanıcam, bıktım artık!!

2023: Neden noldu? Detay versene konu sahibi. Bu şekilde yardımcı olamayız.

2010/2011: Canımm hakkında hayırlısı olsun inşallah, senin adına çok üzüldüm

Cjdjdnsnndsns tamm bi samimiyetsizlik örneği

Ay tam olarak böyle ya Canım cicim, kocaya güzellemeler, temenni, dua ve kapanış

Arkadaş 12 yıllık konuyu ne diye hortlatıyonuz yaaaa, ben de zavallı 18 19 yaşında ancak vardır diye üzülüyorum okurken. Çok kızdım size

Son düzenleme:
Doludizgin bi aşk gibi anlatmışsınız ama ben üniversiteye gidince gözü açılıp varolan flörtünden vazgeçmiş sıradan bir erkek hikayesi okudum. Sevgili yapmıycam falan demesi de yalan. Sizi sevse zaten beraber olurdunuz. Çok gördük böylelerini

Esas bi 2008 konuları var, akla zarar Herif dövüyor, aldatıyor, kadınlar da "canım sakın yuvanı yıkma, olur böyle şeyler, güzel bi masa hazırla kocana" falan diyorlar
Hanımefendi linkler misiniz lütfen shshshshd bu akşamımı eski Türkiye'ye ayırmak istiyorum sbsbdbdbd

Not: konuyu okurken ruhum daraldı millet ağlamış shahahsbs

adam haklı niye terk edildiği birine tekrar güvenip birlikte olsun başka aşklara yelken aç sen bacım sevseydin bırakmazdın zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…