- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.350
- Konu Sahibi disakkarit
Babydoll, pijama, gecelik, kombinezon?djdjdjsjd yok ben açık açık söylemeyim de gece giysisiydim diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babydoll, pijama, gecelik, kombinezon?djdjdjsjd yok ben açık açık söylemeyim de gece giysisiydim diyim
SjsjsjssjsjwjJw çok zor geldi dimiHahahahahaahahhahahaahah kırk yıl düşünsem bulamam bak onu
Çok yoktu galiba ama ben sana gıcık olmadığımı hatırlıyorum sjsjsjsjBende hep Audrey var, önceki hareketsiz fotosuydu, hüzünlü bi şey
Sonra bunu koymuştum, ismi sonradan değiştirdim sanırım, çok hatırlamıyorum
562450 senle muhabbetimiz var mıydı eski günlerde?
Dizi gibi takip edenler var. Birisi demiş konuyu annem de takip ediyor. Kv öldüğünü söyledim, çok üzüldü dua edicez falan yazmışRoman havasında yazılanları yemiyordum zaten. İyiki de yemiyor muşum
Alay etme döverün ajfhsdhsdAşırı masum
Beni severlerdiSjsjsjssjsjwjJw çok zor geldi dimi
Çok yoktu galiba ama ben sana gıcık olmadığımı hatırlıyorum sjsjsjsj
Evet oyum ben daktır.Siz eskilerden lavantakokulusandık mısınız? İsimler bayağı bir değişmiş bir sizi bir de Led_BiR_Vele_DisTiri nin çekilin ben doktorum gibi bir ismi vardı o üye gibi aklımda kalmış.
Ben de onu diyorum, nasıl yakalanmadıysak dünden beriYalnız buradan bize ban çıkar ayrı bir konu mu açsak ne
Nevriye Budak foton var mıydı pekiEvet oyum ben daktır.
En eskisi de prezentabl idi
Patlat bir konuBen de onu diyorum, nasıl yakalanmadıysak dünden beri
Böyle bi topik lazım cidden, eskilerin yad edildiği, geçmiş cringe olayların hatırladığı, sansasyonel üyelerin anıldığı
Evet oyum ben daktır.
Bütün isimlerinle seni o kadar net hatırlıyorum ki, sebebini bilmiyorum sana karşı 2011'deki kk üyeleri kıvamındayımEvet oyum ben daktır.
Yok yok, ben karıştırdım burda da ortalığı zaten, başıma kalmasın büsbütünPatlat bir konu
Anammmmm lavantaaaaaaaaaaaa ben çekilinbendoktorumSadece Kontes mi? Imm hatırlamıyorum böyle bi isim
Nevriye Budak vardı sanki bi ara profil fotosunda, müdavim olduğum dönemde hâkimdim herkese de bi ara baya ara verdim, birkaç sene girmemiş, arada uğramış olabilirim, o arada çok şey değişmiş
Ben de eski lavantakokulusandık, belki hatırlarsınız
Sev beni sevBütün isimlerinle seni o kadar net hatırlıyorum ki, sebebini bilmiyorum sana karşı 2011'deki kk üyeleri kıvamındayım
Karşı karşıya olsak sarılırdık benceAnammmmm lavantaaaaaaaaaaaa ben çekilinbendoktorum
Bütün konularına canımla başlayan yorumlar atacağım, bunu sen istedinSev beni sev
Tamam cınımBütün konularına canımla başlayan yorumlar atacağım, bunu sen istedin
Ahhaahaahaha picama idiBabydoll, pijama, gecelik, kombinezon?
Ahhaahaahaha picama idi