Geçen aylarda eski eşinden boşanma davalarının dilekçelerine ulaştım evli bir kadını kaçırıp onla yaşamış kendi çocuklarına bakmayıp kaçırdığı kadının çocuğuna bakmış, 3 defa boşanma davası açıp feragat etmişler. İlk davayı eşim açmış daha sonra "eşimi çok seviyorum boşanmak istemiyorum davamdan vazgeçiyorum" yazmış. Bana eski eşini hiç sevmediğini söylemişti bu yazıyı görünce yıkıldım.. Daha neler neler yaşanmış bunları okudukça iyice tiksindim.
Harbi haklısın ya bak hiç o yönden bakmamıştım. Güvenip evime girmesi bile mucize.Anneniz hakli. Kumasini bildiginiz adamla evlendiniz, abiniz size destek oldugunda kocaniza geri döndünüz. Anneniz bosanmayacaginizi bildigi, bir eli silahlı diger eli bicakli serseri kocanizla neden tartissin? Siz zaten bir sekilde kocanizla geciniyorsunuz, araya girip neden hayatini tehlikeye soksun ki? Kocanizin annenize bicak firlatmayacaginin garantisi var mi?
Baba evine dönemezsin benimle yaşayamazsın benim kurulu bir düzenim var diyen birinin yanına gidip sığıntı gibi yaşamam yaşayamam zaten.. O yüzden anne seçeneğini eliyorum.
Toparlayıp ne yapacağımı bulana kadar koca zulmune devam
Evet dertlerimin arasında bu da var ama asıl başlı başına bu değilBak ben senin asil derdini alintiladim bosuna kendini kandirma.
Öyle biriyle neden kaçarak evlendiniz?Çalışıyorum zaten sıkıntı yok ama eşim öyle biri değil maalesef sürekli bu TV lerde duyduğumuz kişiler var ya onlar gibi diyeyim. Bir destek arıyorsun işte
Haklısınız ama insan bazı şeyleri ilk defa yaşayınca bilemiyor nasıl davranılması gerektiğini. Ailemde de böyle bir durumla karşılaşmadım hiç boşanan bir yakınım olmadı. Bunların bu denli önemli olduğunu bilseydim zaten yapardımDemek istedigimiz de tam olarak bu: Kac zamandir toparlanacaksiniz, yol bulacaksiniz. Bir kac ay anne dirdiri cekmektense yine dönüp dolasip o eve döneceksiniz. Koca zulmune devam diyorsunuz. Siz esiniz silah cektiginde sikayetci olsaniz kadin siginma evine de gidebilirdiniz. Yani kisacasi yine basa dönüyorsunuz.
Öyle biri olduğunu bilmiyordum çünkü. Yaşayarak öğrendimÖyle biriyle neden kaçarak evlendiniz?
Doğru 3 veya 4 konu açtım. Günlerdir düşünüyorum zaten.anlatabileceğim kimsem yok anlatınca da ne olduğunu görüyorum. Arkadaşım felan da yok anlatıp fikir alabileyim.. En azından burda farklı farklı insanların fikirlerini alıp kendime pay çıkarmaya çalışıyorum..her gun aynı olayı farklı farklı başlıklarla açıyorsunuz insanlar da hep aynı şeyleri yazıyor. bence buraya yazmaktansa kendiniz bir karar almanız daha doğru. en başta kaçmışsınız sonrasında bir çok olay olmuş, hala gelişme de yok siz de karar veremiyorsunuz. yaşınız genç veya yaşlı farketmez bu kadar hatadan sonra kendi hayatınızı kurup, kesin bir duruş sergileyip kendinizi kanıtlamanız lazım.
Evet dertlerimin arasında bu da var ama asıl başlı başına bu değil
Haklısınız ama insan bazı şeyleri ilk defa yaşayınca bilemiyor nasıl davranılması gerektiğini. Ailemde de böyle bir durumla karşılaşmadım hiç boşanan bir yakınım olmadı. Bunların bu denli önemli olduğunu bilseydim zaten yapardım
Bu adamla bosanirsaniz zaten annenizle yasamayin, ikinize birden zarar verebilir. Sizin konularinizda baska bir yere tasinacagim, masraflar xx kadar, abimden borc isteyecegim/kredi cekecegim, o taraflarda iş ariyorum, is basvurusunda bulunuyorum seklinde bir plan yaptiginizi gormedim. O yuzden kararli olmadiginizi dusunuyorumHarbi haklısın ya bak hiç o yönden bakmamıştım. Güvenip evime girmesi bile mucize.
Bir şey sorcam tamam bir kere döndüm diye neden boşanmayacağımı düşünüyorsunuz insanlar defalarca yaparken neden yani? Belki gerçekten kararlıyım yada ne bileyim bunlarında yaşayıp iyice nefret edip soğumam gerekiyordu?
MantıklıBaba evine dönemezsin benimle yaşayamazsın benim kurulu bir düzenim var diyen birinin yanına gidip sığıntı gibi yaşamam yaşayamam zaten.. O yüzden anne seçeneğini eliyorum.
Toparlayıp ne yapacağımı bulana kadar koca zulmune devam
Eşiniz dediğiniz profildeki bir adamsa gerçekten, çocuklarının annesinden nasil ayrılmış?Çalışıyorum zaten sıkıntı yok ama eşim öyle biri değil maalesef sürekli bu TV lerde duyduğumuz kişiler var ya onlar gibi diyeyim. Bir destek arıyorsun işte
aynen hepsine katılıyorum,daha önceki konularda da denilmişti anneyi bekleme, kimseye ihtiyacın yok sen düştüğünde kimse seni anlamayabilir sen kurtaracaksın ilk önceBen olsaydım kıyafetlerimi alır (varsa bana ait altın, para onlarıda alır)…
Kadın sığınma evine giderim kimseye haber vermeden…
Gizlilik kararı da alırım.
Ki zaten kadın sığınma evine gidenlerin yerleri söylenmiyor.
Kendime hayat kurarım.
Aileden destek görmek çok önemli ama görülmüyor ise de hayatıda bu kocanın eline bırakmayın…
Belki çok büyük miktarlar tek bi kişi olarak gönderilemez ama eğer kadın sığınma evine gider kendinize hayat kurmak ister iseniz site yöneticileri ile irtibat halinde olursanız, benim gibi duyarlı nice kadın var kk da.
Size destek olunur.
İnanın o kadar çok hak eden kişilere destek olan o kadae güzel insanlar var ki bu ülkede… Toplanınca dağ oluyorlar.
Anneniz gibi duyarsız olmak o kadar isterdim ki bu tarz insanlara hayat güzel…
Eşimle aman bi ev aldık bi tane daha alalım aman arsa aldık bi tane daha alalım iki kardeşler... İleride ne olursa olsun benim evim var toprağım var desinler. Yanlış kararlarında mecburiyetten kaybolmasınlar….
Okuyorum konularınızı ara ara aklıma geliyorsunuz… Acaba annesi ne yaptı diye merak etmiştim… Hiç şaşırtmadı annenizzzz…
Konuyu okuyup tam uzulucekken sizin yorumunuzu okudumAnnen hakli evlenirken annene sormadan kacan sen, dayak yiyip abini cagirip bosanacagim diye ortaligi ayaga kaldirip tipis tipis evine donen sen. Annen bakmis olacak gibi degil en son size uymus damadi cagirmis yemek yemis. Anneler kizlarini tanir. Zira sana kir dizini otur diyecek aile en basinda dayak yediginde gelip seni almazdi. 2 cocuklu adam senin icin cocuklarimi biraktim derken sen annene sormadam kacip evlenmeyi biliyordun ama ne hikmetse bu sefer anne onayi olmadan bosanmam diyorsun. Daha gecen konunda derdin esyalardi simdi annen onay vermiyor. Zor ya senin isin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?