Bir anne ne kadar vurdum duymaz olabilir ki?

Çalışıyorum zaten sıkıntı yok ama eşim öyle biri değil maalesef sürekli bu TV lerde duyduğumuz kişiler var ya onlar gibi diyeyim. Bir destek arıyorsun işte
Önceki konularından dolayı neden destek aradığını biliyorum. Lütfen sakinleş, kafanı toparla ve annenle konuştuğundan daha kararlı bir şekilde konuş abinle. Yine olmazsa kendi başına başının çaresine bakarsın. Sen elinden geleni yap.

Teşekkür ediyorum keşke herkes sizin gibi daha yapıcı yorumlarla gelse... Burda zaten bunalmış bir insan var daha da yaralamaktan suçlamaktan başka yapıcı anlayışlı yorum yapanı göremiyorum

En güzelini yapıyorsun tebrik ederim. Benimkide öyle yaptı merak etme

Teşekkür ediyorum keşke herkes sizin gibi daha yapıcı yorumlarla gelse... Burda zaten bunalmış bir insan var daha da yaralamaktan suçlamaktan başka yapıcı anlayışlı yorum yapanı göremiyorum
Ben kendi şartlarıma göre yorum yaparım, senin durumun benden farklı. Senin durumuna göre yorum yapmazsam sana bir faydası olmaz. Sakinleş, kafanı topla, gereğini yapacaksın ben inanıyorum.

Ben kendi şartlarıma göre yorum yaparım, senin durumun benden farklı. Senin durumuna göre yorum yapmazsam sana bir faydası olmaz. Sakinleş, kafanı topla, gereğini yapacaksın ben inanıyorum.
Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın

Asgari ücret işe girin 1 +1 ev bulun kendiniz yasar gudersiniz. Eliniz ayaginiz tutuyor kimseye mujtaç degilsiniz bosanin gitsin anneniz de asiri bencilmiş

Ah be ablacım, adamın önceki evliliğinden de 2 çocuğu varmış. Düzgün adam 2 çocukla boşanır mı hiç? Ne yap ne et kurtar kendini o evden. Bu sefer kararlı dur ve asla geri dönme.
Haklısın. Her boşanan aynı demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ama gerçekten çocuklu bir şekilde boşanan insanlar daha derinden araştırılmalıymış bunu öğrendim.. Bende saf gibi diyorum ki "adam çocuklarını almış ne kadar ilgili bir baba"
Al sana babaaa..

Ben olsaydım kıyafetlerimi alır (varsa bana ait altın, para onlarıda alır)…
Kadın sığınma evine giderim kimseye haber vermeden…
Gizlilik kararı da alırım.
Ki zaten kadın sığınma evine gidenlerin yerleri söylenmiyor.

Kendime hayat kurarım.

Aileden destek görmek çok önemli ama görülmüyor ise de hayatıda bu kocanın eline bırakmayın…

Belki çok büyük miktarlar tek bi kişi olarak gönderilemez ama eğer kadın sığınma evine gider kendinize hayat kurmak ister iseniz site yöneticileri ile irtibat halinde olursanız, benim gibi duyarlı nice kadın var kk da.
Size destek olunur.

İnanın o kadar çok hak eden kişilere destek olan o kadae güzel insanlar var ki bu ülkede… Toplanınca dağ oluyorlar.

Anneniz gibi duyarsız olmak o kadar isterdim ki bu tarz insanlara hayat güzel…

Eşimle aman bi ev aldık bi tane daha alalım aman arsa aldık bi tane daha alalım iki kardeşler... İleride ne olursa olsun benim evim var toprağım var desinler. Yanlış kararlarında mecburiyetten kaybolmasınlar….

Okuyorum konularınızı ara ara aklıma geliyorsunuz… Acaba annesi ne yaptı diye merak etmiştim… Hiç şaşırtmadı annenizzzz…

Yukarda anlatılanlar doğruysa ailende pes etmiş görünüyor. Ne hali varsa görsün gibisinden. Tarafını sen seç koca zulmü anne zulmü

tabi ki destek istiyor olabilirsiniz ama annenizden destek görmeyeceğinizi başından beri biliyorsunuz. bilmeseniz "ilk seferde abime söyledim de öyle oldu anneme söylesem yine umursamazdı" demezdiniz. annenizi böyle kabul edeceksiniz boşanacaksanız. çalışıyormuşsunuz herhalde, bu yaştan sonra ille de anne desteğine ihtiyacınız yok. evlenirken söylemeyip kaçtığınız gibi boşanırken de söylemeyip kendinize hayat kuracaksınız.

Boşanmaya karar veren bir kadın asla böyle davranmaz. Blöf mü yapıyorsun kendince kocanla annene?

Boşanmaya karar veren bir kadın asla böyle davranmaz. Blöf mü yapıyorsun kendince kocanla annene?

Bosanmak istiyor ama bosanmak icin sebep bulamadigini yazmisti. Dayak, bicak, tabanca ne ararsaniz var ama bosanmak icin gecerli sebebi yok. Bir de boyle bir adamdan guzellikle konusarak ve anlasarak medeni bir sekilde bosanmak istiyor. Butun bunlar olsa bile evini ve esyalarini birakmak istemiyor o gitsin evden diyor. Ya anne destek olmayacak olsa gel demesiyle o kadar yol gider mi.

Bütün konularinizi az cok okudum ve bence artik aileniz bile sizin bosanacaginiza inanmiyor. Bosanicagim diye ortalik ayaga kalkiyor (esiniz silah cektiginde abiniz 15 saatlik yol gemisti yaniniza) ve siz bosaniyorum diyorsunuz, ama bi bakiyoruz ki tekrar eve dönmüssünüz. Bosanacak olan insan cantasini alir evden cikar "bunun geri dönüsü yok. Is bulana kadar senin yanindayim ondan sonra basimin caresine bakarim" der veya ortada siddet varsa kadin esirgeme yurduna gider bununyapar. Ama siz bunlari yapmiyorsunuz. Annenizde "bu yarin öbür gün yine döner" diye yüz vermiyor..cünkü siz dönseniz o esinizle kötü olur.

Çok teşekkür ederim.. Kan bağı olmayı geç tanımadığınız halde bu kadar destekleyici konuşmanız, fikir sunmanız beni çok mutlu etti
İşte bazıları canını verme pahasına evladına sahip çıkar bazılarıda bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.. İnsanız hata yapıyoruz sen hatalısın deyip o kişiyi kaderine terk etmek değil elinden tutup ona destek olmaktır aile olmak... Burda öyle yorumlar yapıyorlar ki gerçekten kendimi dünyanın en hatalı insanıymış ailem nefret etmekte sonuna kadar haklıymış gibi hissediyorum.. Bu dünyada nice hatalar işleyen insanlar var ama ailesi arkasında..
Bu arada siziide ayrıca tebrik etmek istiyorum evlatlarınız için elinizden gelen tüm güzellikleri yapmaya çaba Gösteriyorsunuz bir evlat daha ne ister ki

Anneniz hakli. Kumasini bildiginiz adamla evlendiniz, abiniz size destek oldugunda kocaniza geri döndünüz. Anneniz bosanmayacaginizi bildigi, bir eli silahlı diger eli bicakli serseri kocanizla neden tartissin? Siz zaten bir sekilde kocanizla geciniyorsunuz, araya girip neden hayatini tehlikeye soksun ki? Kocanizin annenize bicak firlatmayacaginin garantisi var mi?

Tv lerde gördüğümüz adamlardan demişsiniz. Boşanmamı destekleyen yok diyorsunuz. Size şu kadarını söyleyim kaç yaşında olursam olayım ben bir adamı artık istemiyorsam boşanmak istedikten sonra boşarım nerde nefes aldığımı bilmeside imkansız olur. Yol yordam anlatmama gerek yok sizde bulursunuz yolunu zaten istedikten sonra. Kimseninde onayı lazım değil.

Yukarda anlatılanlar doğruysa ailende pes etmiş görünüyor. Ne hali varsa görsün gibisinden. Tarafını sen seç koca zulmü anne zulmü
Baba evine dönemezsin benimle yaşayamazsın benim kurulu bir düzenim var diyen birinin yanına gidip sığıntı gibi yaşamam yaşayamam zaten.. O yüzden anne seçeneğini eliyorum.
Toparlayıp ne yapacağımı bulana kadar koca zulmune devam

Kalinlastirdigim kisim var ya aynen o sekilde hissetmelisiniz zaten. Sadece kendi hayatinizi degil kardesleriniz ve annenizin hayatini da tehlikeye atiyorsunuz. Siz gercekten bosanmak istediginizde abiniz destek olmustu. Ailenizi kocaniza gozdagi vermek icin kullaniyorsunuz. Anneniz gelip kocaniza kizacak, kocanizda basini one egip haklisin deyip ozur dileyip, birdaha yapmayacak mi saniyorsunuz? Aksine gelip gidip konusuyor diye birdaha annenizle gorusmenizi istemez o adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…