Ben bir şey den vazgeçtim demiyorum. Sadece annemin tavrından bahsettim.. Diyorsun ya ilkinde gelip almazdı diye.. O zamanlarda böyle umursamaz davranmıştı ama abim olmaz böyle şey deyip gelmişti. Sadece anneme anlatsam gene böyle tepki verirdi..Annen hakli evlenirken annene sormadan kacan sen, dayak yiyip abini cagirip bosanacagim diye ortaligi ayaga kaldirip tipis tipis evine donen sen. Annen bakmis olacak gibi degil en son size uymus damadi cagirmis yemek yemis. Anneler kizlarini tanir. Zira sana kir dizini otur diyecek aile en basinda dayak yediginde gelip seni almazdi. 2 cocuklu adam senin icin cocuklarimi biraktim derken sen annene sormadam kacip evlenmeyi biliyordun ama ne hikmetse bu sefer anne onayi olmadan bosanmam doyorsun. Daha gecen konunda derdin esyalardi simdi annen onay vermiyor. Zor ya senin isin.
Evet maalesef..Kaçarak mı evlendiniz?
Hayır benim çocuğum yok. Eşimin ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var.Çocuğunuz var mı?
Keske donmeseydiniz geri anladığım kadarıyla çocuğunuz da yok en azından abiniz sahip çıkmış şimdi esin bakmis sahip çıkan yok iyice abartacakBen bir şey den vazgeçtim demiyorum. Sadece annemin tavrından bahsettim.. Diyorsun ya ilkinde gelip almazdı diye.. O zamanlarda böyle umursamaz davranmıştı ama abim olmaz böyle şey deyip gelmişti. Sadece anneme anlatsam gene böyle tepki verirdi..
Ben bir şey den vazgeçtim demiyorum. Sadece annemin tavrından bahsettim.. Diyorsun ya ilkinde gelip almazdı diye.. O zamanlarda böyle umursamaz davranmıştı ama abim olmaz böyle şey deyip gelmişti. Sadece anneme anlatsam gene böyle tepki verirdi..
Bu kadar sert ve can yakıcı olacağını hiç düşünmemiştim sitemli de olsa yanımda olur diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım... Şuan biraz kafamı toparlamaya düşünüyorum çok ağır geldi gerçekten. Abimle konuşmayı düşünüyorum tabi ki ama şuan kafam donmuş durumda biraz kendimi toparlamam lazımÜzüldüm, zaten iyi kötü bu şekilde yada buna yakın bir konulma olacağını tahmin ediyordun. Abinle birebir konuşmayı denesen bir de ?
ee niye ailenizden onay bekliyorsunuz? boşanma davası açıp, girin bir işe. kocaman kadınsınız yani kendi sorumluluğunuzu alamıyor musunuz?Hayır benim çocuğum yok. Eşimin ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var.
Haklısınız. Dilerim hiç biriniz böyle bir durumla karşılaşmasınızhatırladığım kadar siz annenize ailenize çok çektirmediniz mi?
bu adamlar evlenerek kaçarak boşancam diyip boşanmayarak
anneniz size ne kadar güvensin kusura bakmayın da
çocuk yapmayın da ne yaparsanız yapın demek istiyorum
Sen kararlı olduğun için sert oldu, sana karşı kararlı duruyor kendince. Şiddet, öfke kontrol sorunu gibi şeyler olmasa aile terapisti deneyin çok yeni evlisiniz derdim. Şu an en mantıklısı dediğiniz gibi biraz kafanızı toplayıp abinizle konuşmanız.Bu kadar sert ve can yakıcı olacağını hiç düşünmemiştim sitemli de olsa yanımda olur diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım... Şuan biraz kafamı toparlamaya düşünüyorum çok ağır geldi gerçekten. Abimle konuşmayı düşünüyorum tabi ki ama şuan kafam donmuş durumda biraz kendimi toparlamam lazım
Çalışıyorum zaten sıkıntı yok ama eşim öyle biri değil maalesef sürekli bu TV lerde duyduğumuz kişiler var ya onlar gibi diyeyim. Bir destek arıyorsun işteee niye ailenizden onay bekliyorsunuz? boşanma davası açıp, girin bir işe. kocaman kadınsınız yani kendi sorumluluğunuzu alamıyor musunuz?
Yakın zamanda görümcemin kocası görümcemi yemek masasında bi laf soktu, hırıl hırıl söylenmeye başladı, Allah'ım nasıl delirdim, elimde kaşık var sıktım sıktım kaşığı vurucam keline, kaynana demesin mi "Oğlum kadın seni o kadar bekledi, neden böyle yapıyorsun? " Wtf? Başka zaman olsa kaynanam onun ağzının tavanına bi s.çardı, sanırdın görsel şölen. Anladım ki bizim abla yapmış bişeyler. Kaşığı nazikçe bırakıverdim.Annen hakli evlenirken annene sormadan kacan sen, dayak yiyip abini cagirip bosanacagim diye ortaligi ayaga kaldirip tipis tipis evine donen sen. Annen bakmis olacak gibi degil en son size uymus damadi cagirmis yemek yemis. Anneler kizlarini tanir. Zira sana kir dizini otur diyecek aile en basinda dayak yediginde gelip seni almazdi. 2 cocuklu adam senin icin cocuklarimi biraktim derken sen annene sormadam kacip evlenmeyi biliyordun ama ne hikmetse bu sefer anne onayi olmadan bosanmam diyorsun. Daha gecen konunda derdin esyalardi simdi annen onay vermiyor. Zor ya senin isin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?