- 20 Haziran 2016
- 3.687
- 7.880
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Öyle de olabilir sonuçta istemsiz bir hamilelik değil mi? Belki günü birlik bi ilişkiydi kimi ilgilendirir ki ya neden bu öfkeEhehe sevgilisiyle değil fuckbuddysiyle yatıp hamile kalmıştır demek çok hoş bir yorum değil.
Yoo gayet sevdiğim üyeler de var.Değiştir o zaman psikologunu, malesef psikolog seçimin bile hatalıHerkes her doktorun tedavisine cevap veremiyormuş.
Buradaki Kimseyi aşağılama çalışma aklın sıra, batıyorsun. Kendine dön bir bak önce.O kadar beğenmiyorsan 400 tane hesap açıp açıp geri gelme. Gidebilirsin seni sitede tutan yok? Ama kalıp da üyelere saydıramazsın.
Bu lafı ortalığa kendin verdin kimseyi suçlama. Açık ilişkiler aynı anda bilmemkaç kişiyle görüşmeler, sadece takılmalar, bunları sen yazdın kimse uydurmadı.Ehehe sevgilisiyle değil fuckbuddysiyle yatıp hamile kalmıştır demek çok hoş bir yorum değil.
Olabilir elbette. Ama ben iftiraya maruz kalınca sinirlenen bir insanım. Zaten bir durumla uğraşıyorum bi de mutsuz insanların başkalarına sarmasıyla uğraşamam.Öyle de olabilir sonuçta istemsiz bir hamilelik değil mi? Belki günü birlik bi ilişkiydi kimi ilgilendirir ki ya neden bu öfke
İşine gelmediYoo gayet sevdiğim üyeler de var.
Bana kalkıp yok senin bebeğin değersiz yok sevgilinden değil fuckbuddyinden hamile kaldın diyebilecek çapta üyeler de var.
Neden hala mesela sorduğum konuyla ilgili yorum yapmayıp da sana düşmeyen durumlarla ilgili yorum yapıyorsun?
Burda kimse sana bebeğin değersiz demedi.Yoo gayet sevdiğim üyeler de var.
Bana kalkıp yok senin bebeğin değersiz yok sevgilinden değil fuckbuddyinden hamile kaldın diyebilecek çapta üyeler de var.
Neden hala mesela sorduğum konuyla ilgili yorum yapmayıp da sana düşmeyen durumlarla ilgili yorum yapıyorsun?
Öyle de olabilir sonuçta istemsiz bir hamilelik değil mi? Belki günü birlik bi ilişkiydi kimi ilgilendirir ki ya neden bu öfke
Aynen öyle. Planlı bir şekilde hamile kaldı takıntı yaptığı polisten ki zamanında bebe diye bahsederdiöfkesi bize değil zaten.
boleyn zamanında polis sevgilisi yüzünden katibin yazdıklarından çok daha ağırlarını yazmışımdır hiç öfkelenmiyordu çünkü o zaman doğru yaptığını düşünüyordu şimdi artık kendini sorguluyor öfkesi kendine bence.
polisten mi bebek bari onu söyleYukarida zeki bir ablamız parçaları birleştirmiş mesela. Kafa tasımızın içindeki organı kullanmak yeterli oluyor. Özel mesajin kapalı olmasaydı atardım ss :)
Diger konumda dedi. GormemissinizBurda kimse sana bebeğin değersiz demedi.
Onu söyledi yukardaki bir üye sormuş çok zekisiniz demiş ben polis diye anladımpolisten mi bebek bari onu söyle
Baya eskiden bi anna boleyn vardi .O mu ?öfkesi bize değil zaten.
boleyn zamanında polis sevgilisi yüzünden katibin yazdıklarından çok daha ağırlarını yazmışımdır hiç öfkelenmiyordu çünkü o zaman doğru yaptığını düşünüyordu şimdi artık kendini sorguluyor öfkesi kendine bence.
öfkesi bize değil zaten.
Gördün mesajları öyle fblik bir durum mu var?Ben de hiç sinirlendiğini görmedim bu zamana kadar. Acaba hormonlarda mı bu sinirlenmeler alınganlıklar
İlaçlarını kullanamıyor hamilelik olunca, daha hafifleri yazılmıştır, ondandır. Zamanla dengeler diye düşünüyorum. İnsanlar bundan tepki verdi işte, bu halde bu işlere girişmek kolay değil.öfkesi bize değil zaten.
Ben de hiç sinirlendiğini görmedim bu zamana kadar. Acaba hormonlarda mı bu sinirlenmeler alınganlıklar
Gördün mesajları öyle fblik bir durum mu var?