Bir Anda Ortadan Tüymek

Yoo gayet sevdiğim üyeler de var.
Bana kalkıp yok senin bebeğin değersiz yok sevgilinden değil fuckbuddyinden hamile kaldın diyebilecek çapta üyeler de var.
Neden hala mesela sorduğum konuyla ilgili yorum yapmayıp da sana düşmeyen durumlarla ilgili yorum yapıyorsun?

Öyle de olabilir sonuçta istemsiz bir hamilelik değil mi? Belki günü birlik bi ilişkiydi kimi ilgilendirir ki ya neden bu öfke
Olabilir elbette. Ama ben iftiraya maruz kalınca sinirlenen bir insanım. Zaten bir durumla uğraşıyorum bi de mutsuz insanların başkalarına sarmasıyla uğraşamam.

İşine gelmedi hadi banlan da git artık biraz polisinle uğraş

Burda kimse sana bebeğin değersiz demedi.

Öyle de olabilir sonuçta istemsiz bir hamilelik değil mi? Belki günü birlik bi ilişkiydi kimi ilgilendirir ki ya neden bu öfke

öfkesi bize değil zaten.
boleyn zamanında polis sevgilisi yüzünden katibin yazdıklarından çok daha ağırlarını yazmışımdır hiç öfkelenmiyordu çünkü o zaman doğru yaptığını düşünüyordu şimdi artık kendini sorguluyor öfkesi kendine bence.

Aynen öyle. Planlı bir şekilde hamile kaldı takıntı yaptığı polisten ki zamanında bebe diye bahsederdi Ama hala çocuk istemiyor ne onu ne bebeği, derdi başka. O yüzden içten içe çok sinirli çünkü daha yapacak bir şey kalmadı. Bebek son uç noktaydı o da yetmedi adamı tutmaya. Siniri ona.

Baya eskiden bi anna boleyn vardi .O mu ?

Ben de hiç sinirlendiğini görmedim bu zamana kadar. Acaba hormonlarda mı bu sinirlenmeler alınganlıklar

Benim de maşallah dediğim 3 gün yaşıyor ha boşuna korkmuyorum birine kefil olmaya. Sonra vay efendim niye böyle demesin kimse.

İlaçlarını kullanamıyor hamilelik olunca, daha hafifleri yazılmıştır, ondandır. Zamanla dengeler diye düşünüyorum. İnsanlar bundan tepki verdi işte, bu halde bu işlere girişmek kolay değil.

Ben de hiç sinirlendiğini görmedim bu zamana kadar. Acaba hormonlarda mı bu sinirlenmeler alınganlıklar

yok ya.
kendisine sinirli içinde bulunduğu durum istediği gibi şekillenmiyor diye sinirli polise sinirli ve hatta annesine bile sinirleniyor bence polisle bağını kes dedi diye umudu tükendikçe öfkesi artıyor.

Gördün mesajları öyle fblik bir durum mu var?

yok gayet sevgilisiniz. Zaten sorun şu Meredith bu taksici ile şu anki bebeğin babasının arası çok yakın. 2 yıllık diyorsun ama taksici ile ilgili yeni konuların var. Taksiciden önceki polis mi bu?

"Arkadaşlar FB durumu yok Merdith adamla sevgili ben gördüm "

canım o adamın çocuğa karşı bi ilgisi, şefkati vs yok maalesef. kendin bebeğini doğurmak istiyosun madem, doğur, büyüt, yalnız değilsin ailen yanında. o da sürece dahil olmak isterse dahil olur, bebeğini görmek isterse görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…