Bir Anda Ortadan Tüymek

ay olur mu yaaa adam polis bi kere
bu tipler hiç bulamazsa anası bulur, gider evlenmeye meraklı bakire bi tane "alır", hemen çocuğu da söylemez önce bi kızı tam evlenilecek kızsın diye gazlar iyice tava getirir, sonra da bir gençlik hatasıydı zaten kadın da sorunlu (sorunlu demez tabi o artık yolludan girer bilmem neyden çıkar) bir tipti, görüşmüyoruz diye anlatır. bitti gitti.
Adamın şu an bile hayatında birden çok kadın olduğuna eminim

Adamın şu an bile hayatında birden çok kadın olduğuna eminim
Pek zannetmiyorum. Durumu elverişsiz yani. Haftaiçi zaten bir kamp gibi bir yerde. Tuşlu telefonu anca eğitim bitince akşam bilmem kaçta kullanabiliyor. Hafta sonları da cumartesi sabah çıkıp yine cumartesi akşam kampa dönüp yine pazar günü aynı şekilde.. Haftasonu akıllı telefonunu kullanabiliyor. Bulunduğu şehirde de pek olanak yok, gidip gördüğümden biliyorum.

Ne kolay sanıyor insanlar çocuk doğurmayı, bakmayı… babası yanındayken bile zorlandığın anlar, günler, yıllar süren bir çaba. Ah ne diyeyim umarım konu doğru değildir
İnsanlar maddi imkanları yokken hayli hayli çocuk sahibi olup bakıyorlar. Maddi durumum fazlasıyla yerinde. Ayrıca aile yapımız malum. Cidden yüzdeye vurduğumuzda kaç baba çocuğuyla doğru düzgün ilgileniyor? Oran ülkemiz için bir hayli düşüktür.
Single mom olayı yurtdışında epey yaygın. Yani yapılamayacak veya çocuklar psikolojik açıdan vs sağlıksız olacak anlamına gelmiyor.

Bu konunun seyrinde adam sonradan yani dogumla beraber cocugu kabullenip cocukla beraber yaşamak isteyecek gibi hissediyorum.
Polis asker gibi bir meslegi vardi diye hatirliyorum..Ileride bu durum mesleki itibarini sarsmasindan cekinip kabullenebilir diye dusunuyorum.

Kabullense şimdiye kabullenirdi bence. Kız bulup evlenir o, sorana kazara oldu, doğurmak istedi, bilerek hamile kaldı ben korunuyor sanıyodum benim suçum değil der. Ne olacak ki? Toplum biz mi, sen de prezervatif takaydın desin? Umrunda olmaz kimsenin.

X