- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Meredith sen olduğunu anladım zaten de senin de bebek bakacak psikolojide olduğunu düşünmüyorum. Toksik ilişkiler yaşıyorsun üstüne bir de hamile kaldın. Çok yanlış yoldasınMerhaba herkese,
Sanırım bir süreliğine açacağım son konu olacak.
Rica ediyorum beni üzecek bir üslupla yorum yapmayın. Kalbim kırık ve üzgünüm. Siz yorum yapıp geçiyorsunuz ama zaten duygusallığın dibine vurmuşum oturup ağlıyorum.
Durum üzerine annemle istişare ettik. Ben bebeği dünyaya getireceğim, bunu önceki konumda dile getirmiştim.
Annemin de bana tembihlediği şeyler oldu. Ama annem fazla gururlu, hafif de katı kalpli sayılabilir dışarıdaki insanlara karşı. Annemin dediği şey; bu adama ihtiyacım olmadığı, onu yerden engelleyip hatta numaramı değiştirip sosyal medya hesaplarımı vs kapatmam yönünde. Bana ulaşamaması için.
Bu adam hatta çocuk diyeyim gelgit akıllı. Geçen hafta bana ulaştığındaki dediği şey beni engellemişsin her yerden cart curt bunun kavgası yapıldı. Baba olabilecek çaptaki bir adam karnındaki benim de çocuğum der bununla ilgili iletişim kurar. Odağı bu olur. Sonrasında bebekle ilgili şeyler sordu. Hamilelikte libidonun nasıl olduğuna, beni özlediğine, düşündüğüne varana kadar. Konuşma esnasında fark edememişim ama gerçekten çok saçma, saçmalık ötesi. Daha ağır laflar da yazardım da yazamıyorum.
Her iletişimimizde kendimi kötü hissediyorum. Stres oluyorum, çarpıntım tutuyor.
Hiçbir açıklama yapmadan gitmek adama, aramızdaki bağa, yaşadıklarımıza haksızlık olmaz mı? Mantıklı yönüm ağır basınca şimdiye kadar çoktan yapmış olmalıydın diyor, duygusal yanım belki ufak da olsa her şeyin düzelmesi için şans vardır diyor da bu da saçmalık ötesi yaşanılan şeyler unutulacak gibi değil. Onunla konuşup gidersem yine kavga edeceğiz, huzurum kaçacak. Kolay bir süreçten geçmiyorum. Şimdiden hamile olduğumu hissetmeye başladım. Ağrılarım oluyor, kendimi şişmiş hissediyorum, duygularım çabuk yükseliyor. Tek istediğim huzurla dinlenip kafamı dinlemek.
Ek olarak bazılarının iddia ettiği gibi adamla evlilik falan düşünmüyorum. Ailem buna asla izin vermeyeceklerini söylediler zaten bütün detayları öğrenince.
Dönülmez fevri bir karar vermeden önce size de sormak istedim. Çünkü sonradan tükürdüğümü yalamak istemiyorum.
yanlış hatırlamiyorsam yaşın henüz çok gençdi, ne ara hamile kaldın o konuyu okumadim en son kedi kopek konuşuyorduk burada.Merhaba herkese,
Rica ediyorum beni üzecek bir üslupla yorum yapmayın. Kalbim kırık ve üzgünüm. Siz yorum yapıp geçiyorsunuz ama zaten duygusallığın dibine vurmuşum oturup ağlıyorum.
Durum üzerine annemle istişare ettik. Ben bebeği dünyaya getireceğim, bunu önceki konumda dile getirmiştim.
Annemin de bana tembihlediği şeyler oldu. Ama annem fazla gururlu, hafif de katı kalpli sayılabilir dışarıdaki insanlara karşı. Annemin dediği şey; bu adama ihtiyacım olmadığı, onu yerden engelleyip hatta numaramı değiştirip sosyal medya hesaplarımı vs kapatmam yönünde. Bana ulaşamaması için.
Bu adam hatta çocuk diyeyim gelgit akıllı. Geçen hafta bana ulaştığındaki dediği şey beni engellemişsin her yerden cart curt bunun kavgası yapıldı. Baba olabilecek çaptaki bir adam karnındaki benim de çocuğum der bununla ilgili iletişim kurar. Odağı bu olur. Sonrasında bebekle ilgili şeyler sordu. Hamilelikte libidonun nasıl olduğuna, beni özlediğine, düşündüğüne varana kadar. Konuşma esnasında fark edememişim ama gerçekten çok saçma, saçmalık ötesi. Daha ağır laflar da yazardım da yazamıyorum.
Her iletişimimizde kendimi kötü hissediyorum. Stres oluyorum, çarpıntım tutuyor.
Hiçbir açıklama yapmadan gitmek adama, aramızdaki bağa, yaşadıklarımıza haksızlık olmaz mı? Mantıklı yönüm ağır basınca şimdiye kadar çoktan yapmış olmalıydın diyor, duygusal yanım belki ufak da olsa her şeyin düzelmesi için şans vardır diyor da bu da saçmalık ötesi yaşanılan şeyler unutulacak gibi değil. Onunla konuşup gidersem yine kavga edeceğiz, huzurum kaçacak. Kolay bir süreçten geçmiyorum. Şimdiden hamile olduğumu hissetmeye başladım. Ağrılarım oluyor, kendimi şişmiş hissediyorum, duygularım çabuk yükseliyor. Tek istediğim huzurla dinlenip kafamı dinlemek.
Ek olarak bazılarının iddia ettiği gibi adamla evlilik falan düşünmüyorum. Ailem buna asla izin vermeyeceklerini söylediler zaten bütün detayları öğrenince.
Dönülmez fevri bir karar vermeden önce size de sormak istedim. Çünkü sonradan tükürdüğümü yalamak istemiyorum.
Haziranaski üyenin konusuna bak bu oyanlış hatırlamiyorsam yaşın henüz çok gençdi, ne ara hamile kaldın o konuyu okumadim en son kedi kopek konuşuyorduk burada.
ailen her türlü destek bu güzel bir şey ama sen babasız bir cocuk buyutebilecekmisin?
özgürlügüne fazlasiyla düşkünsün bu yaşta bjr çocuğa baglanip tum hayatini onun etrafinda cevirebilecekmisin?
Toksik ilişki mevzularını çözmüştüm. Az çok biliyorsundur uzun süredir yoktum burada. Bu adam başlangıçta çok düzgün biriydi. Sadece ben değil çevremdeki herkes böyle düşünüyordu. Ama bebek, kedi gibi bağlar olunca bocaladım. Psikoloğum, psikolojimi iyi bulduğunu ifade etti. Hatta lüzumsuz bir sakinlik var.Meredith sen olduğunu anladım zaten de senin de bebek bakacak psikolojide olduğunu düşünmüyorum. Toksik ilişkiler yaşıyorsun üstüne bir de hamile kaldın. Çok yanlış yoldasın
Yok yahu, üzerine çok sular aktı.Konularını bilmiyorum ama bahsettiğin kişi taksici olan mı?
Hiçbir şey beklemiyorum aslında...Siz bu adamdan ne bekliyorsunuz ki ?
Cevabınız hiç bir şeyse bırakın salın adamı.
Adam baba olmak istemiyor zaten durum ortada. Beklentiniz yoksa iletişim kurmaya , beklentiye girmeye de gerek yok değil mi ?
şu sen evlenmek icin yaptin bu cocugu igrenc bir iliskiden oldu bu cocuk diyen adamin konusumuHaziranaski üyenin konusuna bak bu o
Maalesef.şu sen evlenmek icin yaptin bu cocugu igrenc bir iliskiden oldu bu cocuk diyen adamin konusumu
Aynen o konuşu sen evlenmek icin yaptin bu cocugu igrenc bir iliskiden oldu bu cocuk diyen adamin konusumu
konuyu okurken ya zorunlu yada meredith demistim içimden ne yalan soyleyim.Maalesef.
Merhabalar hanımlar,
Fikirlerinizi rica ediyorum.
Birkaç aydır çok efendi, düzgün bulduğum biriyle bir ilişkim var/vardı. Polis ve bir kurs için küçük bir şehire gitmesi gerekti. O zamanlar henüz 1 aydır birlikteydik. Buna rağmen; kedisini verecek bir yer bulamadı, kedisini çok sevdiği için kıyamadım o gelene kadar bakmak için aldım. Aylardır 3 haftada bir uçak, otobüs yapıp onun yanına gittim. Hasta oldu orada ilaç yazdırmakla uğraşmasın diye kendim ilaç yazdırıp ona götürdüm. Sana para atsam halka arzlara girer misin dedi onu da yaptım. Derdi oldu dinledim. Haftaiçleri zaten akıllı telefon ona yasaktı, kimi zaman sabah günaydın akşam iyi geceler mesajıyla günü bitirdim.
Gelelim asıl mevzulara..
Benden önce, çalıştığı yerde bir kızdan hoşlanıyormuş. Kızın evli olduğunu öğrenmiş. Bana dediği öğrendiğim an konuşmayı bitirdim. Bir gün bir tartışma anında ona 'O kız eminim ki instagramında duruyordur' dedim. O da evet duruyor dedi. Küplere bindim. Kızın hesabını göstermesini istedim. Mesajlara tıkladım, ilişkimizin ilk bir ayı boyunca konuşmuşlar. Hatta sevgilim gazeteye çıkmıştı. O haberde o kız da varmış, benden önce o kıza söylemiş. Bana bir gün sonra.. Kızı silmesini istedim. İnsanlar ne düşünür vs vs diye mırın kırın etti sonra sildi. Sonrasında Bana bir ton dil döktü. Haklısın az bile tepki gösterdin gibi. Sonra kız bir arkadaşları vasıtasıyla neden engellediğini sormus sevgilimin onu, sevgilim de kız arkadaşım istedi demiş. Kız da tek kız ben miyim ne alaka diye karşılık vermiş. Sevgilim de bunu bana aktarıp sadece kendini düşündün, benim ne hale düştüğüm umurunda bile değil diye sitem etti.
Sonrasında birkaç tane abuk subuk kızla takiplere olayi oldu. Sözde tanıyor mu diye bakıyormuş. Bir insanı tanıyıp tanımadığını bilirsin dedim. Ufacik bir şeyi mevzu edip, paranoyak olmakla suçladı beni.
En sonuncu mevzu ise onun twitter hesabını bildiğimi bilmiyordu sanırım. 7 tane e*kort tarzi kadını takip etmiş. Sorduğumda yanlışlıkla takip etmişim dedi. Sen bu kadar salak bir adam mısın vs dedim ayrılmaya kalktim. Evime çiçekler yolladı.
Bu sıralar böyle olayları arttı. Kumar oynamaya başladı ve aşırı derecede kaybediyor. Kaybettikçe daha çok oynuyor. Zaten en az 200k borcu var.
Geçen gün de bizim hiç anımız yok ki dedi, aşırı derecede gücüme gitti. Sevdigin insanla her şey bir anıdır ve buradan kalkıp o kadar yol onun yanına giden bana söylüyor bunu. Kavga ettik, bana rahatsizsin normal değilsin dedi. Bu saygısızlığını yedirmedim bütün gece uyuyamadım. Yemek bile yiyemedim doğru düzgün.
Hatunlar, ablalarım beni bir sarsın. Bende mi sorun var hakikaten?
Teşekkür ederim şimdiden, seviliyorsunuz
Sağlığım ve huzurum için muhatap olmak istemiyorum açıkçası. Zaten çok babalık yapmaya hevesli olduğunu zannetmiyorum. Adamın ilgilendiği konu daha çok hamilelikte libido nasıl. Tövbe tövbe.konuyu okurken ya zorunlu yada meredith demistim içimden ne yalan soyleyim.
orda konusulacak hersey konusuldu zaten durumun zorlugu vs.
ortadan kaybolamazsin kaybolmamalisinda bence, iğrenç miğrenç iliskinin sekli baglamaz cocugu meryem ana gibi tek basina yapmadin sonucta.
senin ortadan kaybolman onun hayrına
Şuan çok duygusalsiniz. Ufacık bir bebiş var karninizda. Allah yardımcınız olsun. Çok zorlu bir süreciniz var. Bence annenizi dinleyin. Bir süre kendi aklınız duygularınızla hareket etmeyin. Aileniz daha mantıklı kararlar vereecektir. Siz daha duygusalsiniz. Bencede haber vermeden engelleyin. Ulsamasin size. Gerek yok..Merhaba herkese,
Psikiyatri hastasısı mı? Şehrin en iyi psikoloğuna gidiyorum. Siz sadece buraya yansıttığım kadarını görebilirsiniz. Adam bizzat yaşadığım mevzuların her detayına hakim.Ben mi acaibim insanlar mı acaip, ortada babasız büyüyecek bir çocuk, hamile bir kadın var ama adam hala libido mibido bir şeyler saçmalıyor bu ne sorumsuzluk ... adam ayrıca sapık ya da hasta sanırsam, düzgün bir erkek ya adam gibi ayrılalım çocuğu aldıralım der ya da evlenir. Adamın derdi hala yatmaktaAdam sapık ötesi, sen de üzgünsün diye yazmayayımd edim ama meredith ama kendine hiçbr saygın yok. Adam seni hamile bırakıp kaçmış sen hala adamla cinsellik muhabbeti peşindesin??? bebeğe çok yazık babası sapık, annesi Meredith , o çocuğun sağlıklı birey olma şansı asla asla yok. Umarım bebek doğduğunda intihara falan kalkışmazsın. Allah annene de akıl fikir versin, senin psikiyatri hastası olduğunu görmüyor mu çocuğu doğur mu diyor bir de???