- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan görüşmüyorsunuz inşallah :44:
Sen herşeyin farkında olan zeki bir kızsın bu çok belli.Duygularına yenilmemen gerekir.
o hayatındaki boşlukları doldurduğu için onu sevdin güvendin ama onun sandığın gibi biri olmadığını gördün.
o boşansa, senle evlense, ailen de bunu onaylasa dahi sen öyle bir insanla birlikte olup ömrünü tüketme.
Benim fikrim senin genç olman ve hayatındaki düzgün gitmeyen ilişkisinin boşluğunu seninle doldurduğu ve heyecan aradığı.Sen duygusal düşündüğünden bunun farkında olmayabilirsin.Ailen çok haklılar bence onlarla aranı düzelt bir an önce eğitimine odaklan.Emek verdikleri büyüttükleri evlatlarının kendinden 20 yaş büyük bi adamla hatta boşanamamış problemli bir adamla olmasını kabullenemezler.
güçlü ol.Biliyorum ondan başkasıyla olamayacağını düşünüyosun ama karşına düzgün sana değer veren bi insan çıktığında kendine kötülük yaptığını sen de de farkediceksin.Hattını değiştir herşeyinden sil.Canın yansa da yap bunu aileni düşün kardeşini düşün eğitimini geleceğini düşün.Zaman herşeyin ilacı.
Ara sayfalarda yazdım aslında ama konu ilerledi görememişsinizdir, size de cevap yazdım sorularınıza. Görüşmüyoruz, konuşmuyoruz bile şu an ya da artık mı diyeyim. En son pazar günü görmüştüm yüzünü, görüşmüştük. O gün ne kadar heyecanlıydım bugün her şey ne kadar da bitmiş benim için, bugün ne kadar da farklı. En son da bugün yorumlardan gaz alarak yoluma devam etmek istediğimi, beni kandırdığını, duygularımla oynadığını da kabullendiğimi söyledim ama terk etmek için bahane arıyormuşum, ahını almış olmuşum, suçlayarak kendimi aklamış olmuşum ayrılma bahanemi. Sinirlerimi ziyadesiyle bozdu ama kabulleniyorum mecburen. Temennim tekrar rahatsız etmemesi hazır kabullenmişken, sizlerden de gazı almışken elimden başka ne gelir ki, mecburum unutmaya diyorum En son bir önceki sayfadaki bedduada bulundum, dilerim senin kızın olur da yaşatırlar bunu diye üstüne bir şey demedi. Öyle kaldı. Bir an önce düzelmek istiyorum, adını bile anmayayım, hatırlamayayım istiyorum. Hiç acı çekmeden geçse, unutsam...
Şu imzanızda görüyorum da acaba benim de 7 yıl evli kalabileceğim kadar güvenebileceğim bir adam çıkar mı karşıma
İyi ki bir yıl sürdü. Ya yıllarım gitseydi. Evet giden güzel bir dönem, kırık notlar var ama düzeltebilirim, yapabilirim. 30 yaşında bezmiş diyorum ya o yaştaki kadınlara da imrenmiyor değilim, nasıl ve ne güzel resti çekebiliyorlar kendilerine en ufak zarar geldiğinde ben onu henüz öğrenemedim belki de bu sefer öğrenmişimdir ...
Şu imzanızda görüyorum da acaba benim de 7 yıl evli kalabileceğim kadar güvenebileceğim bir adam çıkar mı karşıma
Canım benim neden çıkmasın ki...
Allahın izniyle çıkacak.Hem sen de buraya gelip konu açacaksın mutluluğunu paylaşacaksın bizlerle.
Düğün içi tüyolar alacaksın öneriler isteyeceksin
Asla olumsuz düşünme.Karşına niceleri çıkacak.
Daha yaşın ufak bir daha kimse olmaz diye düşünme.
Elbet olacak seni hakeden biri çıkacak karşına.
Rabbim güzel yazgılar yazsın inşallah :13:
Canım benim daha çok gençsin ve emin ol 5 yıl sonra o adamı tanıyıp bunları yaşasaydın, şimdi çoktan adamın poposuna tekmeyi vurmuştun :)
Yorumları okumadım ama muhtemelen seni eleştireceklerdir. Takılma sen onlara. Durumunu anlayabilmek için seninle empati yapmaları lazım. Yazdıklarını, sanki ben yaşıyormuşum gibi okudum ve 19 yaşındaymışum gibi düşündüm. Evet senin yaşadığın burhanları duyguları heyecanları ben de yaşardım. Adam psikolog ve bu işin uzmanı. O yaştaki adamları sen bilmezsin. Psikolog olmasına da gerek yok inan. Yaşlarının ve ateşlerinin ! Verdiği deneyimlerle bir bayanı etkilemeyi genç erkeklerden daha iyi bilirler. Çünkü kadın ruhunu bilirler. Çok çabuk etkileyip biranda "hayatımın erkeği" rolune oturturlar kendilerini. Aslında sana gösterdiği aşık adam yüzü, seni etkilemek için yaptığı rollerdir. Kesinlikle bu adam bana aşık fikan düşünme. Evet seni fiziksel olarak beğenmiştir, üstelik o yaş grubu için çıtır diye tarif edilecek yaştasın. Evli adamlar cinsellik olmadan bir ilişkiyi sürdüremezkr. Çünkü alışmış bi kere.
28 yaşındaki ablanı dinle kardeşim. Şimdiden sana küfreden sana psikolojik şiddet uygulayan adamdan hayır gelmez. Daha çok safsın tazesin. Seni ondan başka kimsenin anlamayacağını düşünüyorsun. Öyle değil kesinlikle. Mutlu bir evliliğim var çok şükür. Eşimin bana değil küfür, aptal, salak dediğini bile duymadım. Evleneceğin adamın seni sevmesi yetmez, sana saygı duymasıda lazım. Ama psikologda o da yok. Üstelik şimdiden hayatını zehir etmiş sana.
Öyle kaliteli genç erkekler var ki canım, seni çok mutlu edecek, aşık olacağın ve sebileceğim.. Öyle insanlar var ki.. Bugünlerini sana yaşadığın için pişman ettireceklerdir :) o kadar mutku olacaksın.. Eğitimini de tamamlamış olacaksın.. Yaşına uygun biriyle zamdnı geldiğinde..
ben de 19 yaşındayım. seni anlayabilirim diyemiyorum. anlayamıyorum gerçekten. ben de birini sevdim absürd biri olmasa da seninki kadar imkansız birisiydi. anlatmak istemiyorum yazım uzamasın diye ama aşk diyip senin hisettiklerini hissettim evet . ama sonra Allah bana öyle bir dert verdi ki aklım başıma geldi. ne için kimin için dedim. bence bu aşk falan değil. bunun adı saplantı. bu bir hastalık. burda büyükler o kadar akıl vermiş ama sen bildiğini okumuşsun. ne diyeyim ki umarım kurtarırsın hayatını o adamın elinden.
Derdiniz her ne ise geçmiş olsun diyorum, umarım bana da vermez öyle bir der Allah hayatımın kıymetini anlamam için. Psikoloğum olmuş olduğu için kendimi kukla gibi hissediyorum bazen ama 1 ay kadar gerçekten iyiydim, huzurluydum yardıma ihtiyacım olup boşluğa düşünce o gelince tutundum sanırım bana kızacaklar insanlar farkındayım haklılar da ben bile kendime kızıyorum nefret ediyorum bu kadar zayıf olmaktan artık tek başıma ayakta duramamaktan
Allah kimseye altından kalkamayacağı dert vermesin. sen bu kadar acı çekerken o ne yapıyor merak ettim ben asıl.
Ne hakkında benim hakkımda mı? Bir şey yapmıyor, arada teselli ediyor tabii eski alışkanlık dertlerimi dinliyor, bazen aşk sözcükleri kullanıyor, sarılıyor, öpüyor, ilgileniyor, hayatına devam ediyor... Belli bir yaşı geçmiş ve hala düzenli bir hayatı olmamasının verdiği bir depresyon geçiriyor. İkimiz de normal değiliz. O depresif ben obsesif
burada en çok zararı da demiyorum direk zararı sen görüyorsun. iyi bir bölümün varmış ne güzel bu çok büüyük bir şans. ben de üniversite okuyorum ve çevreme bakınca şükrediyorum aslında ne kadar şanslı olduğumuzu görüyorum. belki çok klişe olacak ama elin oğlu için aileni de karşına almaya değmez. çünkü herkes gidiyor onlar kalıyor emin ol. kendi kendine zamana böl. acı çekicem evet ama onu iki ay aramayacağım de bunu başardıktan sonra bir ay daha koy üstüne .. emin ol zaman iyi gelecek. ben bir anda kestim ilişkimi. üstünden bir yılı aşkın süre geçti unuttum mu evet yani acı çekmiyorum her dakika aklımda değil. ama bazen bakıyorum elim gidiyor telefona arayasım geliyor çektiğim acıları hatırlayıp vazgeçiyorum. bazen bakıyorum onun profilinde geziyorum. bakıyorum fotoğraflarına vesairrelere durum güncellemiş mesela bi saatlik yakınımda çekip yanına gidesim geliyor yapmıyorum. yaşadıklarımı ve yaşayacaklarımı düşünüyorum. sen ona tekrar gitsen özlemini giderdikten sonra her şey sarpa saracak. ben hayatıma kimseyi sokmaım ondan sonra sokamadım ama inan çok mutlu huzurluyum. sağlıksız bir ilşkiydi benimki. seninki on kat daha sağlıksız. sanırım bir şeyler yaşamışssınız. ama cinselliği tam anlamıyla yaşamamışsınız. sana benden bir arkadaş tavsiyesi sen sen ol sakın ama sakın kanma ona . onun yaptığı bencilllik. senin ne kadar üzüldüğünü görüyor ve hiçbir şey yapmıyor farkındaysan. müslümansan namaz kıl her gün dua et etkisini göreceksin. umarım güzel bi hayatın olur.